arkadaşlar anlatmam yeri değil belki ama canımı sıkan bir şeyi paylaşmak istiyorum sizinle...
preseed diye bir ürün var..siteden ihtiyacı olan ama durumu müsait olmayan bir arkadaşa alıp yollayacaktım..preseed hamileliğie yardımcı olan bayanların kullandığı vajinal bir jel..preseed den bulamadım proxeed diye erkeklerin kullandığı meyve suyu veya suya ilave edilen sıvı olarak içilen başka bir ürün buldum..arkadaşa linki yolladım,eğer olur dersen bunu ısmarlıyıp yollayayım dedim..Olur dedi vs..Son mesajında nasıl kullanıyor demiş ki yolladığım linkte nasıl kullandıldığı yazıyordu..Erkekler kullanılıyormuş,içilen bir şeymiş dedim..O olur dedi ,adresini aldım,ürünü ısmarladım ve direk onun adresine gelecek şekilde ayarladım..Satıcı ile mesajlaştım..ben de Şimdi siteyi açtığımda arkadaşın mesajı ile karşılaştım..O kadınların kullandığı vajinal jel değil mi,sen preseed ısmarlamadın mı dedi...Şok oldum,çok kızdım açıkçası...Sana link yolladım olur dedin ,şimdi niye zor durumda bırakıyorsun,eğer istemiyorsan satıcı ile konuşur iptal ederim dedim..bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum,sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim...
Merhaba arkadaşlar,bu gün gezme günümüzdü..Malum hafta sonu..Anca eşimle çıkabiliyoruz..Sıpalarıma kışlık bir kaç tulum aldım..Ve ilk ayakkabılarını..Gerçi biraz daha büyümeleri gerek o ayakkabılar için sanırım..Daha denemedim gerçi..boshayallersmile bir de mezara gittik her dışarı çıktığımızda yaptığımız gibi..Meleklerimin mezarını temizledim,kurumuş yaprakları topladım,mezar taşını sildim..Allahtan duam inşallah öbür dünyada da onları görebilmek,kucaklayabilmek..:Saruboceq: :Saruboceq:
Eve gelince yemek için hiç halimiz yoktu..Daha önceden hazırlayıp buzluğa attığım maydanoz,patates,pastırma karışımını milföylerin içine koyup üstlerine de yumurta sarısı sürüp fırına koydum.afiyetle yedik..Şimdi Çınar ım salıncağında ,Almina m babasının kucağında anaları da burada kaydirigubbakcemile3
merhabalar anneler, bugün hastanede kuzumun yapışıklığını giderdiler..kısacası elle açtılar orayı..ne siz sorun ne ben anlatayım ...içim böyle kıyıldı ..eve geldik tabi kuzunun canı yanıyor..gene içim fena oldu..şimdi uyudu, gece saati kurup bir kontrol edeceğim o bölgeyi..Allahım umarım bir daha yapışmaz..
ben sırt çantası kullanıyorum çok rahat oluyor
teşekkürler canım..
amin canım ya...
canım merhaba, son kontrolünde doktor bir baktı kızımın vajina dudakları birbirine yapışmış..kız bebeklerde çok olurmuş, kızlarda ostrojen salgılanana kadar yapışabiliyormuş, şu anda daha o aşamada olmadıklarından vucut orayı yapiştiriveriyormuş..ama öyle bir gecede yapışmaz dedi, şimdi her gün orayı iyice açacakmışım. bazen bez tahrişinden de yapışıyor dedi, sizinle ilgisi yok dedi kaldı ki ben gündüz sürekli bezini değiştiririm. kız bebeği olanları da ben burada uyarmıştım hatta. herkes açıp bakmıştı. işte bugun doktor orayı açtı ama tabi kızımın canı yandı, umarım iyileşir ve bir daha olmaz...
canım ya sıkma cnaını insanlar garipler.sorunlu heralde o kişi bu şekilde hesap sormuş.
şu mesajını okurken çok duygulandım canım.Rabbim inş diğer dünyada görmeyi nasip eder.sen çok iyi bir annesin.gerçekden anne olmayı hak eden bir annesin.bazıları böyle bebek sahibi olmak i,çn ne kadar çaba harcarlar,bazısıda Allah nur topu gibi bebek verir kıymetini bilmez.olayla bir alakası yok ama ben bişey anlatmak istiyorum.kaynanamların orda iki tane kadınla tanıştım komşuları.biri imam nikahlı yaşıyor eşiyle 26 yaşında ya var ya yok 3 tane çoçuk.kışın ortasında yalın ayak gezerler.çoçuklar aç sefil.birinin gögsünde kocaman bir beze.elimdne geldigince ben bişiler yapmaya çalışıyorum.dedim geçen neden doktora götürmedin nufusu yok dedi 6 yaşında bu çoçuk.bide bana kaynanam dedi 4.düşünüyormuş erkek olursa diye.o kadar şaşırdım ki.bir kız daha var demiştim oda 17 yaşlarında bir kızı var kaçmış kocaya.9 aylık bir bebek annesi kolunu yakmış dediler,ben gördüm yanık kolu belk bilmeyerek yakmıştır dedim.birde dünya güzeli bir kızı var gözler cam gibi masmavi,kendide öyle güzel.annesi yanımda o yanık koluna nasıl vurdu.öyle hoyrat davranıyor ki 9 aylık bebege.bide üç aylıkda hamileymiş.3 çoçuklu kadın bana diyoki bu çoçuğuna bakamıyor çoçuk aç diyo.ben diyo yediriyorum.kendi çoçuklarına baktıgını düşünüyor,o kadını begenmiyor.ben valla o kadar duygulanyoum ki böyle olaylar karşısında.oldum olası böyle bebeklerine kötü davranan insanları anlamam.çoçuk arada insan poposuna vururda.yanan kola vurulurmu yanıgın üzerine(( rabbim hepimizi iyi birer anne olmayı nasip etsin...
canım çok geçmiş olsun.kıyamam ya ufacık bebişler.inş bir daha olmaz canım sen dedğindne beri bende sürekli kontrol ediyorum
Ay canım benim çok gemiş olsun..düzelir merak etme canım..Kıyamam..
sunny gecmıs olsun bızım oglanıda bız sunnet ettırdık
sunnet yerınde 1-2 dıkısı var onların dusmesını beklıyoruz
sunny geçmiş olsun
geçmiş oku oku bitmedi yazayım dedim herkese iyi akşamlar. gezmelere gidilmiş :)
bizde bugün dr.a ve gezmeye gittik..
1 haftada 90 gr. almış bebişim yani az. kilosu iyi ama az almaya başladı.
sabah akşam birer kere mama ver dedi, takviye olarak.
4.ayda meyve suyu ve yoğurta başlıcaz dedi, ben 6 ay sadece anne sütü vermek istiyordum ama sanırım yeterli olmaz.. hayırlısı bakalım..
canım mama takviyesi yerine keçi sütü verenler var.anne sütüne en yakın keçi sütüymüş. doktoruna sorup onay verırse bı dene..mamaya bıraz daha geç başlamış olursun
merhabalar anneler, bugün hastanede kuzumun yapışıklığını giderdiler..kısacası elle açtılar orayı..ne siz sorun ne ben anlatayım ...içim böyle kıyıldı ..eve geldik tabi kuzunun canı yanıyor..gene içim fena oldu..şimdi uyudu, gece saati kurup bir kontrol edeceğim o bölgeyi..Allahım umarım bir daha yapışmaz..
hmmm öyle diyorsun hiç aklıma gelmedi. zaten dr.a gidince sorularımın hepsi uçuyor nedense :)
odasına geçirme olayını sordum, birazda kusan bir bebek benim kızım.
yok daha erken olmaz dedi.. konuyla lakasız oldu ama :))
keçi sütünüde bir sorarım o zaman sağol canım
ben kaçıyorum iyi geceler..
sunny geçmiş olsun
geçmiş oku oku bitmedi yazayım dedim herkese iyi akşamlar. gezmelere gidilmiş :)
bizde bugün dr.a ve gezmeye gittik..
1 haftada 90 gr. almış bebişim yani az. kilosu iyi ama az almaya başladı.
sabah akşam birer kere mama ver dedi, takviye olarak.
4.ayda meyve suyu ve yoğurta başlıcaz dedi, ben 6 ay sadece anne sütü vermek istiyordum ama sanırım yeterli olmaz.. hayırlısı bakalım..
ben sırt çantası kullanıyorum çok rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?