2010 Temmuz Anneleri : )

canım ya sıkma cnaını insanlar garipler.sorunlu heralde o kişi bu şekilde hesap sormuş.

şu mesajını okurken çok duygulandım canım.Rabbim inş diğer dünyada görmeyi nasip eder.sen çok iyi bir annesin.gerçekden anne olmayı hak eden bir annesin.bazıları böyle bebek sahibi olmak i,çn ne kadar çaba harcarlar,bazısıda Allah nur topu gibi bebek verir kıymetini bilmez.olayla bir alakası yok ama ben bişey anlatmak istiyorum.kaynanamların orda iki tane kadınla tanıştım komşuları.biri imam nikahlı yaşıyor eşiyle 26 yaşında ya var ya yok 3 tane çoçuk.kışın ortasında yalın ayak gezerler.çoçuklar aç sefil.birinin gögsünde kocaman bir beze.elimdne geldigince ben bişiler yapmaya çalışıyorum.dedim geçen neden doktora götürmedin nufusu yok dedi 6 yaşında bu çoçuk.bide bana kaynanam dedi 4.düşünüyormuş erkek olursa diye.o kadar şaşırdım ki.bir kız daha var demiştim oda 17 yaşlarında bir kızı var kaçmış kocaya.9 aylık bir bebek annesi kolunu yakmış dediler,ben gördüm yanık kolu belk bilmeyerek yakmıştır dedim.birde dünya güzeli bir kızı var gözler cam gibi masmavi,kendide öyle güzel.annesi yanımda o yanık koluna nasıl vurdu.öyle hoyrat davranıyor ki 9 aylık bebege.bide üç aylıkda hamileymiş.3 çoçuklu kadın bana diyoki bu çoçuğuna bakamıyor çoçuk aç diyo.ben diyo yediriyorum.kendi çoçuklarına baktıgını düşünüyor,o kadını begenmiyor.ben valla o kadar duygulanyoum ki böyle olaylar karşısında.oldum olası böyle bebeklerine kötü davranan insanları anlamam.çoçuk arada insan poposuna vururda.yanan kola vurulurmu yanıgın üzerine(( rabbim hepimizi iyi birer anne olmayı nasip etsin...

canım çok geçmiş olsun.kıyamam ya ufacık bebişler.inş bir daha olmaz canım sen dedğindne beri bende sürekli kontrol ediyorum

Ay canım benim çok gemiş olsun..düzelir merak etme canım..Kıyamam..

yazık o çocuklara..ne günahları var ki..
Allah akıl fikir versin böyle insanlara.
çocuğu dünyaya getirmekle her şeyin bittiğini sanıyorlar herhalde.
asıl iş o zaman başlıyor.
yazık...

canım çok geçmiş olsun.kıyamam ya ufacık bebişler.inş bir daha olmaz canım sen dedğindne beri bende sürekli kontrol ediyorum

sagol canım, gunde 1 kez orayı hafifçe açmak lazımmış. öyle dedi doktor. bu yazımdan dolayı bir anne daha kontrol etmiş bebeğini, sanırım onunki de yapışmış

slm kızlar
benım oglan gecelerı 2 saatte bı kalkıyor saat 5 ten sonraada 9a kadar saat bası kalkıyor
9 dan sonra gunduz moduna gecıyor yanı 2 saatte bı 30 dk uyuyor
aksam 9 -10 gını gece moduna gecıyor yanı 2 saate bı kalkıyor
sızınde boylemı

sunny gecmıs olsun bızım oglanıda bız sunnet ettırdık
sunnet yerınde 1-2 dıkısı var onların dusmesını beklıyoruz

sunny geçmiş olsun

geçmiş oku oku bitmedi yazayım dedim herkese iyi akşamlar. gezmelere gidilmiş :)
bizde bugün dr.a ve gezmeye gittik..
1 haftada 90 gr. almış bebişim yani az. kilosu iyi ama az almaya başladı.
sabah akşam birer kere mama ver dedi, takviye olarak.
4.ayda meyve suyu ve yoğurta başlıcaz dedi, ben 6 ay sadece anne sütü vermek istiyordum ama sanırım yeterli olmaz.. hayırlısı bakalım..

canım mama takviyesi yerine keçi sütü verenler var.anne sütüne en yakın keçi sütüymüş. doktoruna sorup onay verırse bı dene..mamaya bıraz daha geç başlamış olursun

canım mama takviyesi yerine keçi sütü verenler var.anne sütüne en yakın keçi sütüymüş. doktoruna sorup onay verırse bı dene..mamaya bıraz daha geç başlamış olursun

hmmm öyle diyorsun hiç aklıma gelmedi. zaten dr.a gidince sorularımın hepsi uçuyor nedense :)
odasına geçirme olayını sordum, birazda kusan bir bebek benim kızım.
yok daha erken olmaz dedi.. konuyla lakasız oldu ama :))

keçi sütünüde bir sorarım o zaman sağol canım

ben kaçıyorum iyi geceler..

Son düzenleme:

geçmiş olsun
bir daha tekrarlamaz inşallah
herkese iyi akşamlarr

iyi geceler..

doktoruna sorunca banada söyler mısın ne dedı . merak ederım ben şimdi.

merhaba bebeğin kaç kilo neden mama tavsiye etti.

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…