2010 Temmuz Anneleri : )

ben gece uyandırmamak için değiştirmiyorum şükür pişik olmadı bu zamana kadar zaten sabah altını açyığımda yapıyor ve genelliklede temiz beze yapar yada üzerime :)) bir nevi inntikam diyorum ben buna :))kaydirigubbakcemile3

Arkadaş linkin kendine gelmediğini söyledi....
inşallah bu ürünle ya da kendiliğinden hamileliği gerçekleşir..Tüm kabimle diliyorum...
ben artık yatıyoru,yorucu bir gündü....iyi geceler arkadaşlar.....

arkadaşlar bugün misafirlerim vardı yine akşam 6 da aradılar geliyoruz diye 7 de geldiler malum çabucak bişeyler yapmam lazımdı bi kek yaparım dedim baktım margarinimde varmış çabucak tzlu bişey de yapayım yanına dedim ve bu tarifi buldum defterimden neden daha çnce denemedim bilmem başka tuzlu kurabiyeler yapardım hep ama buna herkes bayıldı süper ağızda dağılan mahlep kokulu simitlerim oldu ..aklıma da siz gediniz yapmak isteyenelere yazayım dedim..bu arada vakit olduğunda yapıp buzluğa atın çıkarıp direk 100 derece ayarlı fırında buzluyken ısıtıp sıcacık taze gibi misafirlere çay olana kadar ikram edebilirsiniz ben her türlü kurabiyeyi böyle yapıyorum aslında çoğunuz biliyorsunuzdur ama yinede hatırlatmak istedim...

TUZLU SUSAMLI PASTANE SİMİDİ
1 yumurta (beyazını susamdan önce bulamak için ayır)
1 paket margarin
yarım çay bardağı sıvı yağ
4 yemek kaşığı soğuk su
2 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı şeker
1 dolu çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı mahlep
aldığı kadar un
susam

YAPILIŞI:un susam ve kabartma tozu hariç diğer malzemeleri karıştır azar azar un ekleyerek ve bu aşamada kabartma tozunu dda ilave ederek kurabiye hamuru kıvamında ele yapışmayacak bir hamur yoğur.hamurdan ceviz kadar parçalar koparıp yuvarla ve ortasına parmağınızla delik açıp önce yemeurtanın akına sonra da susama bula fırın tepsisine diz.160 derece fırında 20 25 dk kadar pişir...

Günaydın annelerr,
Kimsecikler kalmamış,herkes pazar gezmesindde mi?
Kızlar siz bebeleri odaalarına geçirdini<z mi?
Ben 2,5 aylıkken geçirdim oğlumu oıdasına çok rahat etti,geceleri artık daha uzuun süreli uyuyor çok şükür..Beşiği sallanan bir beşik oldugu için her kıpırtısında sallanıyordu ve uykusu dağılıyordu oğlumun,sığmıyoduda çok dönüyordu..şimdi o kadar rahat ettiki ..sadece anne niçin yorucu oluyor gece odasına gidip en az 10 kere üstünü örtüyorum,çok açıyor..Daha uyku tulumu olayına da girmedik havalarda o kadar soğuk değil..

selam iyi pazarlar

alminacığım çok üzüldüm insanlar seni anlamnamış nede olsa iyilikl yap denize at demişler iyiliğini anlamayan içinde sen hiççç canını sıkma tatlışım

sunny gecmıs olsun bızım oglanıda bız sunnet ettırdık
sunnet yerınde 1-2 dıkısı var onların dusmesını beklıyoruz
teşekkürler canım, sünnetiniz hayırlı olsun bu arada..

sagol canım..

geçmiş olsun
bir daha tekrarlamaz inşallah
herkese iyi akşamlarr

umarım canım ya cok sagol..

çok geçmiş olsun

sagol canım .

sunny geçmiş olsun canım aynı dert bizdede mevcut yapışıklık başlamış doktorumuz krem verdi 1 ay kullanacağız ve bir tane vazelin verdi onuda 6 ay kullanacağız tekrarlamasın dıye kız bebeklerın çoğunda oluyormuş benım büyük kızımdada vardı şuan 3 yaşında ve hala devam ediyor 5-6 yaşında kendılığınden düzelecekmiş ben kendi kadındoğum daoktorumada götürdüm öyle dedi ,tabi bu konuda çok dikkatli olmamız lazım

sagol canım , sana da geçmiş olsun..evet malesef kız bebeklerde çok sık oluyor sürekli bakmak lazım. bu arada belirli bir yaşın altında hormon kremi çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum, seninki hormon kremi mi ? çiş yapma yeri kapanmadığı sürece sorun yok, ileride kendiliğinden açılıyor ama yapışıklık çiş yapma yerini de az olsa da kapamışsa idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyormuş..bu nedenle yapışıklığın mutlaka açılması lazım.

Son düzenleme:

sağol canım şuan kullandığımız krem östrojen hormonu kremi onu kullanmazsak kesinlikle açılmıyor daha öncede büyük kızımda başımıza geldı bu kremı 1 ay kullanacağız bakalım sonuç ne olacak ,sonrada vazelın kullanacağız,sana krem falan vermedimi doktor,

canım bizim doktor dedi ki hormon kremi için daha çok ufak hiç vermeyelim göğüslerinde ufak bir şişme falan da yapabiliyor dedi, cocuk cerrahı bunu eliyle açar dedi. ben de kararsız kaldm krem mi yoksa elle açma mı diye ama doktoru dinledim. dun goturduk eliyle açtı yapışan bolumu şu an gayet iyi durumdayız orayı tedavi edici bir merhem verdi. hormon kremlerini süreceğinize bu kadar basit bir işlem dedi ama o an tabii benim içim kıyıldı..tercih senin yanii bu durumda.

benımkı de aynı canım acaba dıyorum benım yanımda yatıyor hep benımle buyuk yatakta ondan mı odasına m gecırsem

selam kızlar
artık geçmişi okuyamıyorum ama geçen gün fıtıkla ilgili birşey sormuştum cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim gecikmeli olarak

benim sıpalarda var erken doğumdan kaynaklanan..Ama oldukça küçülmeye başladı..Göbek fıtıkları zamanla küçülebiliyor ama kasık fıtıkları ameliyat gerektirebiliyor diye duymuştum..

ben de öyle okudum canım çok canım sıkıldı ama doktora götürdük fıtık değilmiş
rahatladım çok şükrür

merhaba bebeğin kaç kilo neden mama tavsiye etti.

Maşallah 5.610 gr. canım, kilosu ayına göre ortalamada normal. ama geçen aya göre çok az aldı. sende üzülüp psikolojini etkileme istersen sadece sabah akşam ver 90 ml dedi. yine gün içinde hep anne sütü alacak. hani azıcık daha kilo alıp toparlasın diye, şimdiden sonra zaten azalmaya başlayacak aldıkları kilo. hareket edecekleri için.. minyon kızım benim :)
hipp mama en organik olanı onu alın dedi bize..

Son düzenleme:

bende gece değiştirmiyorum. kremde kullanmıyorum. siz?

bazıları 2 yaşa kadar sürekli pişik kremi kullanıyor, ben yeni doğduğu zaman az kullandım, pişik kremleri kaldı. hiç kullanmıyorum gerekmedi çok şükür..

kızlar ben altını gece değiştirmiyorum
en son 11-12 gibi açıyorum bolca pişik kremi sürüyorum
çünkü sabah 8-9 hatta bazen 10'a kadar kalıyo altında
gece uykusunu bozmak istemiyorum bazen gözlerini bile açmadan daha mıkırdanmaya başladımı alıp emziriyorum uyumaya devam ediyo
çok şükür hiç pişik olmadı kızarıklık filan da yok acaba kullanmasam cildi tahriş olur mu
kremin bi zararı varmıdır ki

gündüz ise 3 -4 saatte bir değiştiriyorum sadece çişini yapmışsa
ama kaka yapmışsa hemen açıyorum hiç bekletmiyorum
bazen yarım saat sonra bile değiştirdiğim oluyo
gündüzleri hiç krem kullanmıyorum
bu arada bizimki hala sulu kaka yapıyo
sizinkiler nasıl

kızlar oğlum dünden beri çok kötü.değişiklik olsun diye dün avm ye gittik baya gezdik.sonrası tabi hüsran eve geldiğimizden beri huzursuz ve ağlıyor.bugünde öyle üşüttümü noldu anlamadım.çokda dikkat çeken bebek değil ama herkes sevdi.nazarmı değdi bilmiyorum.off babamız şimdi salıncak almaya gitti çünkü sadece elimizde battaniyesinde sallayınca susuyor.bakalım salıncakda belki durur.annelik çoookk zor.allah tüm bebişlerimize sağlık versin..

canım en doğrusunu yapıyosun bence.gece asla altını açma.açtığın an uykusu dağılır ve sonra uyutamazsın.krem sürüyosan hiç korkma bende öyle yapıyorum.her gece kremini sürerim.

ben ilk defa duyuyorum bi arkadaş daha yazmış gündüz kullanmıyorum pişik kremi diye. ben kullanıyorum hemde her altını değiştirdiğimde kullanıyorum. bir zararı olur diyemi kullanmıyorsunuz acaba.

salıncagın resmını çeker misin canım gelınce bır de ne kadara aldıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…