selam kızlar,
bez değiştirme konusunda gece rutinleriniz nasıl ? ornegin altı kac saat baglı kalıyor sadece cis yapmışsa ? gece bebegi uyandırıp bez değiştiriyor musunuz? toplam kaç saat aynı bez ile kalıyor ?
6-8 saat kalsa acaba sorun oluşur mu ?
teşekkürler canım, sünnetiniz hayırlı olsun bu arada..sunny gecmıs olsun bızım oglanıda bız sunnet ettırdık
sunnet yerınde 1-2 dıkısı var onların dusmesını beklıyoruz
sunny geçmiş olsun
geçmiş oku oku bitmedi yazayım dedim herkese iyi akşamlar. gezmelere gidilmiş :)
bizde bugün dr.a ve gezmeye gittik..
1 haftada 90 gr. almış bebişim yani az. kilosu iyi ama az almaya başladı.
sabah akşam birer kere mama ver dedi, takviye olarak.
4.ayda meyve suyu ve yoğurta başlıcaz dedi, ben 6 ay sadece anne sütü vermek istiyordum ama sanırım yeterli olmaz.. hayırlısı bakalım..
geçmiş olsun
bir daha tekrarlamaz inşallah
herkese iyi akşamlarr
çok geçmiş olsun
sunny geçmiş olsun canım aynı dert bizdede mevcut yapışıklık başlamış doktorumuz krem verdi 1 ay kullanacağız ve bir tane vazelin verdi onuda 6 ay kullanacağız tekrarlamasın dıye kız bebeklerın çoğunda oluyormuş benım büyük kızımdada vardı şuan 3 yaşında ve hala devam ediyor 5-6 yaşında kendılığınden düzelecekmiş ben kendi kadındoğum daoktorumada götürdüm öyle dedi ,tabi bu konuda çok dikkatli olmamız lazım
sagol canım , sana da geçmiş olsun..evet malesef kız bebeklerde çok sık oluyor sürekli bakmak lazım. bu arada belirli bir yaşın altında hormon kremi çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum, seninki hormon kremi mi ? çiş yapma yeri kapanmadığı sürece sorun yok, ileride kendiliğinden açılıyor ama yapışıklık çiş yapma yerini de az olsa da kapamışsa idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyormuş..bu nedenle yapışıklığın mutlaka açılması lazım.
sağol canım şuan kullandığımız krem östrojen hormonu kremi onu kullanmazsak kesinlikle açılmıyor daha öncede büyük kızımda başımıza geldı bu kremı 1 ay kullanacağız bakalım sonuç ne olacak ,sonrada vazelın kullanacağız,sana krem falan vermedimi doktor,
slm kızlar
benım oglan gecelerı 2 saatte bı kalkıyor saat 5 ten sonraada 9a kadar saat bası kalkıyor
9 dan sonra gunduz moduna gecıyor yanı 2 saatte bı 30 dk uyuyor
aksam 9 -10 gını gece moduna gecıyor yanı 2 saate bı kalkıyor
sızınde boylemı
benim sıpalarda var erken doğumdan kaynaklanan..Ama oldukça küçülmeye başladı..Göbek fıtıkları zamanla küçülebiliyor ama kasık fıtıkları ameliyat gerektirebiliyor diye duymuştum..
iyi geceler..
doktoruna sorunca banada söyler mısın ne dedı . merak ederım ben şimdi.
merhaba bebeğin kaç kilo neden mama tavsiye etti.
ben gece uyandırmamak için değiştirmiyorum şükür pişik olmadı bu zamana kadar zaten sabah altını açyığımda yapıyor ve genelliklede temiz beze yapar yada üzerime :)) bir nevi inntikam diyorum ben buna :))kaydirigubbakcemile3
kızlar ben altını gece değiştirmiyorum
en son 11-12 gibi açıyorum bolca pişik kremi sürüyorum
çünkü sabah 8-9 hatta bazen 10'a kadar kalıyo altında
gece uykusunu bozmak istemiyorum bazen gözlerini bile açmadan daha mıkırdanmaya başladımı alıp emziriyorum uyumaya devam ediyo
çok şükür hiç pişik olmadı kızarıklık filan da yok acaba kullanmasam cildi tahriş olur mu
kremin bi zararı varmıdır ki
gündüz ise 3 -4 saatte bir değiştiriyorum sadece çişini yapmışsa
ama kaka yapmışsa hemen açıyorum hiç bekletmiyorum
bazen yarım saat sonra bile değiştirdiğim oluyo
gündüzleri hiç krem kullanmıyorum
bu arada bizimki hala sulu kaka yapıyo
sizinkiler nasıl
bende gece değiştirmiyorum. kremde kullanmıyorum. siz?
bazıları 2 yaşa kadar sürekli pişik kremi kullanıyor, ben yeni doğduğu zaman az kullandım, pişik kremleri kaldı. hiç kullanmıyorum gerekmedi çok şükür..
kızlar oğlum dünden beri çok kötü.değişiklik olsun diye dün avm ye gittik baya gezdik.sonrası tabi hüsran eve geldiğimizden beri huzursuz ve ağlıyor.bugünde öyle üşüttümü noldu anlamadım.çokda dikkat çeken bebek değil ama herkes sevdi.nazarmı değdi bilmiyorum.off babamız şimdi salıncak almaya gitti çünkü sadece elimizde battaniyesinde sallayınca susuyor.bakalım salıncakda belki durur.annelik çoookk zor.allah tüm bebişlerimize sağlık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?