2010 Temmuz Anneleri : )

canım elifinde kilosu bana az gelmişti hemen hemen aynı kilodalar benim kızımla bi kaç gr. fark eder benim kızımda 5700 küsarıta vardı. ben de dedim gece mama vereyimmi diye en son gittiğimde kilosu düşük değilmi dedim hayır ortalama değerler arasında kilosu az değil dedi doktor. sakın mama verme dedi. ama ben yinede vereceğim dedim içimden gittim markete mama almaya sonra geri bıraktım korktum mamanın tadını alır sütü bırakır diye.

canım en doğrusunu yapıyosun bence.gece asla altını açma.açtığın an uykusu dağılır ve sonra uyutamazsın.krem sürüyosan hiç korkma bende öyle yapıyorum.her gece kremini sürerim.

sempatiksalakcinni

ben ilk defa duyuyorum bi arkadaş daha yazmış gündüz kullanmıyorum pişik kremi diye. ben kullanıyorum hemde her altını değiştirdiğimde kullanıyorum. bir zararı olur diyemi kullanmıyorsunuz acaba.

ben yazdım canım gündüz kullanmıyorum ama bezini sık sık değiştiriyorum
geceleri de uzun süredeğiştirmediğim için krem kullanıyorum ama içim çok da rahat değil aslında sonuçta kozmetik sayılır
pişik olmasındansa krem kullanmayı tercih ediyorum inşallah zararı yoktur
ben hala su ve pamukla temizliyorum altını
bir kez olsun islak mendil kullanmadım

bende gece değişmiyotum pişik kremide kullanmıyorum

aynı şekilde cnaım kakasıda hala sıvı.bende gece deişmiyorum gündüzde aynı senin gibi yapıyorum

Galiba bebeklere en ufak bi hava değişimi bile iyi gelmiyor.Biz de geçen dr.a gittik ordan da avm gittik.Hem de ancak yarım saat durduk bebek arabasında da gayet güzel durdu ama eve gelince biraz huysuzlandı.Biz de çözüm bulamadığımız ağlamalarda battaniyede sallama yöntemine başvuruyoruz en etkili yöntem kesinlikle.Hamağımız var ve de salıncağımız ama onlarda hemen sıkılıyor.Annelik çoooook güzel ama çok da zor evet.Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

Benim bebeğim daha bile zayıf.Henüz 5000 gr.Ben buradaki 7000 grları görünce benim oğlum çok zayıf kalıyor.Sonuçta benim oğlum biraz zayıf ama zaten zayıf da doğdu.İkinci ay çok az 200 gr aldı.5500-6000 gr arası en normali bence üç aylık bebek için.Yani sizin gayet normal kilosu.Sonuçta kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil.Bizim toplumumuzda kilo bebeklerde çok önemli.Sonra da büyüyünce zayıflasın diye uğraş dur.

Ben maalesef mama ile besliyorum bebeğimi.Ama ilk altı ay sadece anne sütü vermeyi çoooook isterdim.Hatta 4. aydan sonra çalışacağım için süt sağıp bırakacağım diye planlar yapıyordum.Ama kısmet olmadı.Sütü yeten asla mama vermemeli bence.Mama en son düşünülmeli yani yetersizse.

ben ilk defa duyuyorum bi arkadaş daha yazmış gündüz kullanmıyorum pişik kremi diye. ben kullanıyorum hemde her altını değiştirdiğimde kullanıyorum. bir zararı olur diyemi kullanmıyorsunuz acaba.

kızarıklık olmadı bende kullanmadım, bir de alışkanlık yapıyor diye duymuştum. bi süre kullandıktan sonra 1 gün sürme kızarıyor yine krem istiyor cilt diye duydum ama bilmiyorum ne derece doğru. ihtiyaç olsaydı sürerdim, almıştım.. ama kız bebeklerde birikiyor . çok bekletmeden temizlemek lazım..

bizede ortalama kiloda dedi. sen şimdi sıkma canını, sabah akşam ver bari dedi. ben şimdi mama yaptım, ne zormuş uğraşması :) biberonu streilize et, suyu kaynat soğut mamayı çalkala .oda ısısına getir. ve içmedi, attım. az emmişti belki toktu. gece deneyeceğim. yeni tat olduğu için birkaç günde alışır yazıyor ama emmezse neye alışacak :)
üfff canım sıkıldı..

kızımı tam yıkayacaktık yine uyudu kaldı.. hissediyor mudur nedir ? kovayı kuvetini herseyi hazırladık pat gitti bizimkisi :)

pişik kremini ben de kalıp gibi sürüyordum özellikle o sıcaklarda ..kırmızı olduğu bile çok nadir oldu, şimdi çok az sürüyorum çok sık bez değiştiriyorum..gece ben de değiştirmiyorum, dün denedim gece yarısı açtım zaten uyurken çiş yapmıyorlar sanırım sabaha karşı yapıyorlar..bez kuruydu...

hiç pişik kremi kullanmadık bizde. bezini sık sık değiştiriyorum gündüzleri 1 saatten fazla tutmuyorum. ama gece derin uykudayken bir kez değiştiriyorum. sabaha karşı 5-6 gibi acıkıp uyanıyor birde o zmn değiştiriyorum.

Bugün gezmelere gittik,istanbulda bugün çok güzel bir hava vardı..Bostancı sahilinde oğlum bol bol güneşe doydu....sonrasında da bir güzel uyudu,bizde kocisimle bol bol muhabbet etiik,flört ettiğimiz günlerdeki gibi ,anıları tazeledik..sonra kociş sigara alcam diye ayrıldı yanımdan elinde güllerle geldi..... aklinialirimsmile ay çok hoşuma gitti yaaa.evlilik yıldönümümüzde evdeki misafir topluluğundan hiçbişey yapamamıştık,bende içten içe kızıyordum..İnsan sonra bir gülle en azından kutlar höhhh yani diyordum..
Utandırdı beniii..Böle utanmaya can kurbannnnnn
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…