- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
kızarıklık olmadı bende kullanmadım, bir de alışkanlık yapıyor diye duymuştum. bi süre kullandıktan sonra 1 gün sürme kızarıyor yine krem istiyor cilt diye duydum ama bilmiyorum ne derece doğru. ihtiyaç olsaydı sürerdim, almıştım.. ama kız bebeklerde birikiyor . çok bekletmeden temizlemek lazım..
Selam annişlerrrrrrrrrrr
Bugün gezmelere gittik,istanbulda bugün çok güzel bir hava vardı..Bostancı sahilinde oğlum bol bol güneşe doydu....sonrasında da bir güzel uyudu,bizde kocisimle bol bol muhabbet etiik,flört ettiğimiz günlerdeki gibi ,anıları tazeledik..sonra kociş sigara alcam diye ayrıldı yanımdan elinde güllerle geldi..... aklinialirimsmile ay çok hoşuma gitti yaaa.evlilik yıldönümümüzde evdeki misafir topluluğundan hiçbişey yapamamıştık,bende içten içe kızıyordum..İnsan sonra bir gülle en azından kutlar höhhh yani diyordum..
Utandırdı beniii..Böle utanmaya can kurbannnnnn sempatiksalakcinni
bizde güzel bir gün geçirdik hava çok güzeldi döktük kurtlarımızı.önce botanik parkına gittik yürüyüş yaptık hava Erzurum da bile çok güzeldi sonra da avm ye gittik. hihoyyyt ama yorulmuşum eve gelince anladım. :bbo:
Herkese merhaba.a.s.Sayfalar pek ilerlemiyor sanırım bebeklerden pek fırsat olmuyor.Benim annem yanımda olduğundan oğlum da uyurken girebiliyorum.Bir gün girmesem merak ediyorum burayı.sositososito
bende iyiyim cnm sana mesaj yazdım uyandı altını değiştirdim mamasını verdim. tekrar uyuttum ve geldimmiyiyim bitanem sen nasılsın?uyuttun mu bebişi?
Bugün gezmelere gittik,istanbulda bugün çok güzel bir hava vardı..Bostancı sahilinde oğlum bol bol güneşe doydu....sonrasında da bir güzel uyudu,bizde kocisimle bol bol muhabbet etiik,flört ettiğimiz günlerdeki gibi ,anıları tazeledik..sonra kociş sigara alcam diye ayrıldı yanımdan elinde güllerle geldi..... aklinialirimsmile ay çok hoşuma gitti yaaa.evlilik yıldönümümüzde evdeki misafir topluluğundan hiçbişey yapamamıştık,bende içten içe kızıyordum..İnsan sonra bir gülle en azından kutlar höhhh yani diyordum..
Utandırdı beniii..Böle utanmaya can kurbannnnnn sempatiksalakcinni
Ooooo anneler yavaş yavaş bebekleri uyutup gelmeye başladı sanırım.hihoyyyt
CAKIR, gizemsa, gunce, hayat_77, myline, Sonbahar, teacherofelt, zena güzel temmuz anneleri hepinize merhaba.
ooooo anneler yavaş yavaş bebekleri uyutup gelmeye başladı sanırım.hihoyyyt
cakır, gizemsa, gunce, hayat_77, myline, sonbahar, teacherofelt, zena güzel temmuz anneleri hepinize merhaba.
ayy çok güzel olmuş..... bizde bugün kızımı, kerdeşime bıraktık başbaşa 3 saatlik bir kaçamak yaptık. aynen dediğin gibi flört ettiğimiz günlerdeki gibiydi. evlendiğim gibi hemen hamile kaldım. evlendiğimden beri hamile / çocukluydum. bugün ön koltuktaki makamıma geri döndüm arabada. hamileyken çok geri çekiyordum koltuğu. bebiş doğduğundan beri hep arkada oturuyorum. bugün espiriler yapıyordum bak işte sığdım ön tarafa diye. güzel bir gündü. sonra kardeşim evine gitti. eşim işe gitti. ben yine kaldım çılgın kızımla başbaşa.
Ooooo anneler yavaş yavaş bebekleri uyutup gelmeye başladı sanırım.hihoyyyt
CAKIR, gizemsa, gunce, hayat_77, myline, Sonbahar, teacherofelt, zena güzel temmuz anneleri hepinize merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?