2010 Temmuz Anneleri : )

biz de kullanmıyoruz pişik kremi gerek duymuyoruz.

Selam annişlerrrrrrrrrrr

selam canım

bizde güzel bir gün geçirdik hava çok güzeldi döktük kurtlarımızı.önce botanik parkına gittik yürüyüş yaptık hava Erzurum da bile çok güzeldi sonra da avm ye gittik. hihoyyyt ama yorulmuşum eve gelince anladım. :bbo:

Aynen ya gerçekten insan anlamıyor ama çok yorulmuşum bendeee..Sende iyi yapmıssın değişiklik çok iyi oluyor..

Herkese merhaba.a.s.Sayfalar pek ilerlemiyor sanırım bebeklerden pek fırsat olmuyor.Benim annem yanımda olduğundan oğlum da uyurken girebiliyorum.Bir gün girmesem merak ediyorum burayı.sositososito

Herkese merhaba.a.s.Sayfalar pek ilerlemiyor sanırım bebeklerden pek fırsat olmuyor.Benim annem yanımda olduğundan oğlum da uyurken girebiliyorum.Bir gün girmesem merak ediyorum burayı.sositososito

bende canım senın gıbı merak edıyorum.bır de tek sosyal aktivitem burası ne yapalım

Ooooo anneler yavaş yavaş bebekleri uyutup gelmeye başladı sanırım.hihoyyyt
CAKIR, gizemsa, gunce, hayat_77, myline, Sonbahar, teacherofelt, zena güzel temmuz anneleri hepinize merhaba.

ayy çok güzel olmuş..... bizde bugün kızımı, kerdeşime bıraktık başbaşa 3 saatlik bir kaçamak yaptık. aynen dediğin gibi flört ettiğimiz günlerdeki gibiydi. evlendiğim gibi hemen hamile kaldım. evlendiğimden beri hamile / çocukluydum. bugün ön koltuktaki makamıma geri döndüm arabada. hamileyken çok geri çekiyordum koltuğu. bebiş doğduğundan beri hep arkada oturuyorum. bugün espiriler yapıyordum bak işte sığdım ön tarafa diye. güzel bir gündü. sonra kardeşim evine gitti. eşim işe gitti. ben yine kaldım çılgın kızımla başbaşa
.

Ay bende şu arabanın arkasında oturmaktan nefret ediyorum..Çok sıkılıyor ,fenalık geliyor ama oğlum için katlanıyorum artık..Ne güzel yakınmış kardeşin bırakmıssın kızını..Benim yakınımda ailemden kimse yok..Ablamla semtlerimiz çok uzak maleseef..

bizde bugün gezdik bol bol :)
çok yorulmuşum üstüne benimde çılgın kızımın huysuzluğu tuttu. şimdi banyo yaptırdık sakinleşsin diye.durmadan ağladı. umarım tekrar başlamaz, şimdi beşiğinde mıkırdanıyor yineee

arkadaşlar herkese iyi akşamlar.sezen sana da !herkes gezip hafta sonunun tadını çıkarmış ohhh iyi yapmışsınız.allah en kötü gününüzü böyle yazmış olsun inşallah

alt açmadan bahsedilmiş bende gece açmıyorum altını zaten sabaha karşı yapıyor kakasını. pişik kremi sürekli kullanmıyorum eğer kızarıklık olursa kullanıyorum. birde sabah çeşmede altını yıkıyorum oğlumun yarı banyo gibi kaydirigubbakcemile2
kızlar ne güzel gezmişsiniz... biz de 1 saat kadar dışarda gezdik oğlum ve eşimle... sonra kocam bana dondurma ısmarladı cokacimcoook o bile yetti yani.
arabanın arka koltuğunda oturmayı ben de sevmiyorum. annem bizde geçen markete gittik oğlanı bırakıp ön koltuğa oturdum bi tuhaf geldi delikafadulden bir de sürekli bir eksiklik hissettim sanki anamın karnından oğlumla doğmuşum delikafadulden

kızlar yirmilik dişim çürüdü çektirmem lazım. dişi çekmek için uyuşturuyorlar ya emzirirken sorun oluyor mu?

Son düzenleme:
arkadaşlar pişik kremi meselesi bu kadar konuşulunca aklıma takıldı.ben baştan beri kullanıyorum.allaha şükür en küçük bir sorun yaşamadık.krem kullanan arkadaşlar hangi markaları kullanıyorsunuz?içime kurt düştü bende ara ara mı kullansam.belki farklı markalar seyrek kullanımda daha iyi sonuç veriyordur.çoğunluğun kullandığından alırım bi dahaki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…