kızlar yirmilik dişim çürüdü çektirmem lazım. dişi çekmek için uyuşturuyorlar ya emzirirken sorun oluyor mu?
arkadaşlar pişik kremi meselesi bu kadar konuşulunca aklıma takıldı.ben baştan beri kullanıyorum.allaha şükür en küçük bir sorun yaşamadık.krem kullanan arkadaşlar hangi markaları kullanıyorsunuz?içime kurt düştü bende ara ara mı kullansam.belki farklı markalar seyrek kullanımda daha iyi sonuç veriyordur.çoğunluğun kullandığından alırım bi dahaki sefere
arkadaşlar pişik kremi meselesi bu kadar konuşulunca aklıma takıldı.ben baştan beri kullanıyorum.allaha şükür en küçük bir sorun yaşamadık.krem kullanan arkadaşlar hangi markaları kullanıyorsunuz?içime kurt düştü bende ara ara mı kullansam.belki farklı markalar seyrek kullanımda daha iyi sonuç veriyordur.çoğunluğun kullandığından alırım bi dahaki sefere
bir fikrim yok canım.biri diş çektirmişdi forumda ama kim hatırlıyamadım
ben sebamed kullanıyorum canım.
bir tek benım bücür uyumadı galiba kucağımda
alt açmadan bahsedilmiş bende gece açmıyorum altını zaten sabaha karşı yapıyor kakasını. pişik kremi sürekli kullanmıyorum eğer kızarıklık olursa kullanıyorum. birde sabah çeşmede altını yıkıyorum oğlumun yarı banyo gibi kaydirigubbakcemile2
kızlar ne güzel gezmişsiniz... biz de 1 saat kadar dışarda gezdik oğlum ve eşimle... sonra kocam bana dondurma ısmarladı cokacimcoook o bile yetti yani.
arabanın arka koltuğunda oturmayı ben de sevmiyorum. annem bizde geçen markete gittik oğlanı bırakıp ön koltuğa oturdum bi tuhaf geldi delikafadulden bir de sürekli bir eksiklik hissettim sanki anamın karnından oğlumla doğmuşum delikafadulden
kızlar yirmilik dişim çürüdü çektirmem lazım. dişi çekmek için uyuşturuyorlar ya emzirirken sorun oluyor mu?
sebamed ürünleri en iyisi sanırım. kızımın kafasında oluşmuş konakları 2 yıkamada yok etti. bilseydim en başından sebamedin ürünlerini alırdım.
sebamed ürünleri en iyisi sanırım. kızımın kafasında oluşmuş konakları 2 yıkamada yok etti. bilseydim en başından sebamedin ürünlerini alırdım.
sağ olun arkadaşlar!
laylayloom arkadaşım yazın çok korkuyordum pişikten.acemilik işte.bütün hamileliğim boyunca ne kadar olmsuzluk varsa saydılar.yok uyku uyuyamazsın yok pişik yok emmez v.s.tabii bende başıma gelmesin diye kullandım.şimdi de alışmıştır ya pişik olursa diye bırakamıyorum.aslında sürmeden de olabileceğini hiç bilmiyordum.topik yazışmalarında öğrendim ilk olarak.bir de geceleri ben de hiç değiştirmiyorum bezini.ne bileyim sabaha kadar kirli bezle mutlaka olur gibi geliyor
slm herkeze maşşalhh bütün anneler burda .bizde bugün alışverişe gittik arabanın arkasında oturmak benimde en gıcık kaptıgım sey. özel makam şöförüm gibi eşim artıkkaydirigubbakcemile3.benim geçen başıma araba diyince bişey geldi ben dogumdan beri ilk kez arabayla kızımıda aldım dışarı çıktım yavrumu anakucagıyla arkaya koydum kavsaktan dönerken yavrum anakucagından koltugun oraya kaydı allahtan düşmedi bir korktum hemen kenara çektim kızımı ön koltuga bagladım ana kucagıyla öyle gittim hemen döndüm.bir cesaret ettim çıktım başıma iş açıcaktım bir daha tövbe onunla araba falan sürmem.çokkkk korkktuum bebekle çok zorrrmuşeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?