2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bu akşam kızımın ayakları hep havada havaları tekmeliyor ne kadar pırt yaptıysada hala rahatlamadı. 2 ay önce sab sımplex almıştık. acaba kapağı açıldıkdan sonra şu kadar süre kullanılır diye birşey varmıdır. prospektüs almanca olduğu için anlamıyorum. şuan vermeyede korktum açıkcası. bilen var mı? nöbetçi eczaneyi arayıp sormayıda düşünüyorum.

canım pişiği yoksa neden sürekli krem süresinki.ara ara sürsen daha iyi bence

ben sebamed kullanıyorum canım.

bende dalin pişik önleyici ve bephanten var. bephanteni göğüs ucu yaralarım için almıştım pişiklerde kullanılır yazıyor. ama ikisinide kızımda kullanmadım. arkadaşımın evinde de popolin gördüm

slm herkeze maşşalhh bütün anneler burda .bizde bugün alışverişe gittik arabanın arkasında oturmak benimde en gıcık kaptıgım sey. özel makam şöförüm gibi eşim artıkkaydirigubbakcemile3.benim geçen başıma araba diyince bişey geldi ben dogumdan beri ilk kez arabayla kızımıda aldım dışarı çıktım yavrumu anakucagıyla arkaya koydum kavsaktan dönerken yavrum anakucagından koltugun oraya kaydı allahtan düşmedi bir korktum hemen kenara çektim kızımı ön koltuga bagladım ana kucagıyla öyle gittim hemen döndüm.bir cesaret ettim çıktım başıma iş açıcaktım bir daha tövbe onunla araba falan sürmem.çokkkk korkktuum bebekle çok zorrrmuşeyvahedigeldismile

sağ olun arkadaşlar!

laylayloom arkadaşım yazın çok korkuyordum pişikten.acemilik işte.bütün hamileliğim boyunca ne kadar olmsuzluk varsa saydılar.yok uyku uyuyamazsın yok pişik yok emmez v.s.tabii bende başıma gelmesin diye kullandım.şimdi de alışmıştır ya pişik olursa diye bırakamıyorum.aslında sürmeden de olabileceğini hiç bilmiyordum.topik yazışmalarında öğrendim ilk olarak.bir de geceleri ben de hiç değiştirmiyorum bezini.ne bileyim sabaha kadar kirli bezle mutlaka olur gibi geliyor

bir tek benım bücür uyumadı galiba kucağımda

bizde uyku moduna geçmedik henüz bir saatimiz daha var :))

bende geceleri altını açmıyorum yatırmadan önce 11-12 gibi değiştiriyorum sabahta 5-6 gibi kalktığında değiştiriyorum sonra emziriyorum uyumaya devam ediyo
pişik kreminide sadece kaka yaptığında kullanıyorum zaten genel olarak 2-3 günde bir kaka yapıyo :))
nivea kullanıyoruz

kızlar yirmilik dişim çürüdü çektirmem lazım. dişi çekmek için uyuşturuyorlar ya emzirirken sorun oluyor mu?

estatik amaçlı diş tedavisini onaylamıyorlar ama eğerki gerekiyorsa hamileyken veya emzirirken çekim dolgu vs.. yapılıyo
sonuçta çürük dişin ağızda kalması daha tehlikeli
geçmiş olsun

neden arka koltukta oturuyorsunuz ?
arabada puset yokmu yada bağlı değilmi koltuğa?

sebamed ürünleri en iyisi sanırım. kızımın kafasında oluşmuş konakları 2 yıkamada yok etti. bilseydim en başından sebamedin ürünlerini alırdım.

ben çok memnunum canım şampuan olarakta onu kullanıyorum onunla mı ilgili bilmiyorum ama hiç konak olmadı kafasında... sen ne yaptın gaz ilacını sordun mu eczaneye.

ben banyo için sebamed kullanıyorum.ama chicco serisini almıştım.pişik için baştan beri chicco kullanıyorm.çok da memnunum aslında.bir de dışarıda kullanmak için sebamed yağlı mendilleri var on kullanıyorum.o zaman ayrıca pişik kremi sürmüyorum.

olmaz canım bence sürme eger olursa sürersin.bende pişik için sebamed almıştım öylew duruyor kenarda.sürmedim bile doğru düzgün.doktor onu koruma amaçlı kullan dedi.hematen yazdı pişk olursa bunu kullan dedi.biguclubacismiler kere pişik oldu azdı. oda hematen sürdüm geçti hemen

yaa bende bişey soracagım sizlere katı meyve sıkıcağı aldım szice iyi etmişmiyim kullanışlımıdır.4. ayda ek gıdalara geçince meyve sıkarım püre veririm diye aldım.sizin fikriniz nedir nasıl besleyeceksinizz bebişleri neler yadireceksiniz ve nasıl hazırlayacaksınız bunları.beni aydınlatırsanız sevinirim

allah korumuş canım biraz daha büyüdüğünde rahat rahat çıkarsın.

benim kız beni delirtecek.emzigi olmaynca aglıyor.sonra emzigini eline alıyor onu izliyor.bir süre sorna aglıyor.elinde emzigi falan tutmayı beceriyor bide yerleştirmeyi becerse geri:)) tam s,üper olur

sebamed ürünleri en iyisi sanırım. kızımın kafasında oluşmuş konakları 2 yıkamada yok etti. bilseydim en başından sebamedin ürünlerini alırdım.

canım sebamed in nesini kullandın konak için bızım hala bıraz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…