yaa bende bişey soracagım sizlere katı meyve sıkıcağı aldım szice iyi etmişmiyim kullanışlımıdır.4. ayda ek gıdalara geçince meyve sıkarım püre veririm diye aldım.sizin fikriniz nedir nasıl besleyeceksinizz bebişleri neler yadireceksiniz ve nasıl hazırlayacaksınız bunları.beni aydınlatırsanız sevinirim
yaa bende bişey soracagım sizlere katı meyve sıkıcağı aldım szice iyi etmişmiyim kullanışlımıdır.4. ayda ek gıdalara geçince meyve sıkarım püre veririm diye aldım.sizin fikriniz nedir nasıl besleyeceksinizz bebişleri neler yadireceksiniz ve nasıl hazırlayacaksınız bunları.beni aydınlatırsanız sevinirim[/QUOTE
yasvib bende ek gıdaya geçerim diyorum 4. ayda.ama inan hiç araştırmadım,hep kulaktan dolma bilgiler.doktoruna danışırım diye düşünmüştüm zamanı gelince.bende meyve sıkacağı zaten vardı ama rende falan kullanmaktan bahsediliyordu.hangisi daha doğru bilmiyorum tam olarak.
neden arka koltukta oturuyorsunuz ?
arabada puset yokmu yada bağlı değilmi koltuğa?
ben çok memnunum canım şampuan olarakta onu kullanıyorum onunla mı ilgili bilmiyorum ama hiç konak olmadı kafasında... sen ne yaptın gaz ilacını sordun mu eczaneye.
selammmmm nasılsınızzzzzz
bizim kız uyumuştu
eşimle film izleyelim dedik herşeyi ayarladık tam izlicekken uyandı cadı
sinemaya da hamile kalmadan önce gitmiştim en son
bu hep böylemi olacak acababilmiyorumkismile
canım sebamed in nesini kullandın konak için bızım hala bıraz var..
neden arka koltukta oturuyorsunuz ?
arabada puset yokmu yada bağlı değilmi koltuğa?
canım arabada oto koltuğu olsa ne olucak ki küçücük bebek daha onlar arkaya yalnız nasıl koyacaksın.aglar oturamaz ki hem daha onlar.sen nasıl bırakıyosun arkada duruyormuCADIARZU
kızlar yirmilik dişim çürüdü çektirmem lazım. dişi çekmek için uyuşturuyorlar ya emzirirken sorun oluyor mu?
arkadaşlar pişik kremi meselesi bu kadar konuşulunca aklıma takıldı.ben baştan beri kullanıyorum.allaha şükür en küçük bir sorun yaşamadık.krem kullanan arkadaşlar hangi markaları kullanıyorsunuz?içime kurt düştü bende ara ara mı kullansam.belki farklı markalar seyrek kullanımda daha iyi sonuç veriyordur.çoğunluğun kullandığından alırım bi dahaki sefere
slm herkeze maşşalhh bütün anneler burda .bizde bugün alışverişe gittik arabanın arkasında oturmak benimde en gıcık kaptıgım sey. özel makam şöförüm gibi eşim artıkkaydirigubbakcemile3.benim geçen başıma araba diyince bişey geldi ben dogumdan beri ilk kez arabayla kızımıda aldım dışarı çıktım yavrumu anakucagıyla arkaya koydum kavsaktan dönerken yavrum anakucagından koltugun oraya kaydı allahtan düşmedi bir korktum hemen kenara çektim kızımı ön koltuga bagladım ana kucagıyla öyle gittim hemen döndüm.bir cesaret ettim çıktım başıma iş açıcaktım bir daha tövbe onunla araba falan sürmem.çokkkk korkktuum bebekle çok zorrrmuşeyvahedigeldismile
yaa bende bişey soracagım sizlere katı meyve sıkıcağı aldım szice iyi etmişmiyim kullanışlımıdır.4. ayda ek gıdalara geçince meyve sıkarım püre veririm diye aldım.sizin fikriniz nedir nasıl besleyeceksinizz bebişleri neler yadireceksiniz ve nasıl hazırlayacaksınız bunları.beni aydınlatırsanız sevinirim
cam rendede nasıl meyvelerin suyunu çıkarıyorlar ben anlamıyorum.hafif tırtıklı bişey o rende bile sayılmaz nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ondan püre falan
ben bunu sormuştum, eğer uyuşturursa 6 saat emzirme dedi, sağıp ver bence o sürede.
çok iyi etmişsin çünkü günde 1 kez meyve suyu sıkıp veriliyor...genelde armut veya elma suyu.. sonra havuç kabak patates gibi sebzelerin haşlanarak püresi veriliyor. sonra meyveyi cam rendede ezip yediriyorsun..bir de yoğurt veriliyor.. 1 günlük menü bu şekilde..ama tabi doktor farklı da söyleyebilir size..bunlara 5. ayda başlanıyor...annenin sütü varsa ek gıdaya daha erken geçmeye gerek yok..
evet ya rende deil tırtıklı bişi. üstelik ben onu kullanamam kırılır diye düşündüm almadım. bugün inceledimd yine elma armut yumuşak meyveler neysede havucun suyunu çıkarmayı nasıl becermişler şaşırdım
ya ne güzel herkes geldi güzel sohbetler olur ama benim çok uykum geldi bu sabah oğlum sağolsun 4 te dikti bizi ayağa... herkese iyi sohbetler... öptüm sizi ve tatlı kuzuları...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben bunu sormuştum, eğer uyuşturursa 6 saat emzirme dedi, sağıp ver bence o sürede.
en iyisi sebamed diye biliyorum..
geçmiş olsn canım, anakucağının emniyet kemeri yok mu ?
çok iyi etmişsin çünkü günde 1 kez meyve suyu sıkıp veriliyor...genelde armut veya elma suyu.. sonra havuç kabak patates gibi sebzelerin haşlanarak püresi veriliyor. sonra meyveyi cam rendede ezip yediriyorsun..bir de yoğurt veriliyor.. 1 günlük menü bu şekilde..ama tabi doktor farklı da söyleyebilir size..bunlara 5. ayda başlanıyor...annenin sütü varsa ek gıdaya daha erken geçmeye gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?