2010 Temmuz Anneleri : )

medaaya sormak lazım 4 aylık oldular bende dün akşam netten araştırdım. havuş suyu+elma suyu önermişler yeni başlayanlara. birde cam rende varmış onda yapılması tavsiye ediliyormuş. hamileyken katı meyve sıkacağını bende almıştım. bugünde cam rende baktım ama almadım. ilgilenen olursa fiyatı 7 tl imiş. haberiniz olsun şekerler

selammmmm nasılsınızzzzzz
bizim kız uyumuştu
eşimle film izleyelim dedik herşeyi ayarladık tam izlicekken uyandı cadı
sinemaya da hamile kalmadan önce gitmiştim en son
bu hep böylemi olacak acababilmiyorumkismile

neden arka koltukta oturuyorsunuz ?
arabada puset yokmu yada bağlı değilmi koltuğa?

canım arabada oto koltuğu olsa ne olucak ki küçücük bebek daha onlar arkaya yalnız nasıl koyacaksın.aglar oturamaz ki hem daha onlar.sen nasıl bırakıyosun arkada duruyormuCADIARZU

ayne bugün bizede aynısı oldu.herşeyimiizi hazırladık.bengi hanım uyandı.bir yandan battaniye ile salladık bir yandan filmi izledik ama koptu kollarımız:)) şimdi babasıyla çene çalıyor hanfendi

cam rendede nasıl meyvelerin suyunu çıkarıyorlar ben anlamıyorum.hafif tırtıklı bişey o rende bile sayılmaz nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ondan püre falan

neden arka koltukta oturuyorsunuz ?
arabada puset yokmu yada bağlı değilmi koltuğa?

canım puset var da ağlıyor bazen emzik falan veriyorum ya da emziği düşünce ağlıyor o yüzden yanında oturuyorum. sen nasıl yapıyorsun?

arkadaşlar bebek gelişimi v.s. için kitap alan var mı ne önerirsiniz?kk da topik var bu konu ile ilgili.orada tavsiye edilenleri inceledim biraz ama sizin de fikrinizi isterim

canım arabada oto koltuğu olsa ne olucak ki küçücük bebek daha onlar arkaya yalnız nasıl koyacaksın.aglar oturamaz ki hem daha onlar.sen nasıl bırakıyosun arkada duruyormuCADIARZU

o pusetler yani sıfır yaş oto koltuğu diye kullandıklarımızın içleri çok çukur. ben içini dolduracak birşeyler koyuyorum ve kızımı hafif oturur gibi yatırıyorum. hem pusetin kemerini hemde emniyet kemerini bağlıyoruz ama asla yalnız bırakmam hem içim rahat etmez hem de ne mümkün durur mu küçük cadı

kızlar yirmilik dişim çürüdü çektirmem lazım. dişi çekmek için uyuşturuyorlar ya emzirirken sorun oluyor mu?

ben bunu sormuştum, eğer uyuşturursa 6 saat emzirme dedi, sağıp ver bence o sürede.

en iyisi sebamed diye biliyorum..

geçmiş olsn canım, anakucağının emniyet kemeri yok mu ?

çok iyi etmişsin çünkü günde 1 kez meyve suyu sıkıp veriliyor...genelde armut veya elma suyu.. sonra havuç kabak patates gibi sebzelerin haşlanarak püresi veriliyor. sonra meyveyi cam rendede ezip yediriyorsun..bir de yoğurt veriliyor.. 1 günlük menü bu şekilde..ama tabi doktor farklı da söyleyebilir size..bunlara 5. ayda başlanıyor...annenin sütü varsa ek gıdaya daha erken geçmeye gerek yok..

cam rendede nasıl meyvelerin suyunu çıkarıyorlar ben anlamıyorum.hafif tırtıklı bişey o rende bile sayılmaz nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ondan püre falan

evet ya rende deil tırtıklı bişi. üstelik ben onu kullanamam kırılır diye düşündüm almadım. bugün inceledimd yine elma armut yumuşak meyveler neysede havucun suyunu çıkarmayı nasıl becermişler şaşırdım

ya ne güzel herkes geldi güzel sohbetler olur ama benim çok uykum geldi bu sabah oğlum sağolsun 4 te dikti bizi ayağa... herkese iyi sohbetler... öptüm sizi ve tatlı kuzuları...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sunny 2. bebişinmi seninde?

bebek ürünleri içerisinde en dogal olanı tabiki sebamed dir.bebegin hassas vücudu için en uygun ürün çeşididir

elma armut suyu için katı meyva sıkacağı kullanılıyor. ama meyveyi püre şeklinde vermek istiyorsanız cam rendede rendeliyorsunuz.

iyigeceler cakırcım :asigim:

sağol sunny... dolapta sütlerim var onlardan veririm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…