- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
medaaya sormak lazım 4 aylık oldularbende dün akşam netten araştırdım. havuş suyu+elma suyu önermişler yeni başlayanlara. birde cam rende varmış onda yapılması tavsiye ediliyormuş. hamileyken katı meyve sıkacağını bende almıştım. bugünde cam rende baktım ama almadım. ilgilenen olursa fiyatı 7 tl imiş. haberiniz olsun şekerler
canım arabada oto koltuğu olsa ne olucak ki küçücük bebek daha onlar arkaya yalnız nasıl koyacaksın.aglar oturamaz ki hem daha onlar.sen nasıl bırakıyosun arkada duruyormuCADIARZU
cam rendede nasıl meyvelerin suyunu çıkarıyorlar ben anlamıyorum.hafif tırtıklı bişey o rende bile sayılmaz nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ondan püre falan
sunny 2. bebişinmi seninde?
meraba kızlar bnde temmuz annesıyım yahu bu topığı daha önce nıe gormedım bn ne gusel sohbetler edılıorr:)))
meraba kızlar bnde temmuz annesıyım yahu bu topığı daha önce nıe gormedım bn ne gusel sohbetler edılıorr:)))
hoşgeldin ceydaaaa hangi topiclerde takılıyordun da görmedin bizleri hıı??
sunny ana kucagının var emniyet kemeride içi kısmı sert oldugu için yavruşum içinde rahat otursun diye yumusak minder koyuyorum baglamadım o günde.meger acayip kayıyormuş bi daha araba kullanmak yasak bir müddet kullanmıyacagım karar verdim
canım hamileliğim son ayına kadar benimde burdan haberim yoktu.ben nerde takılıyordum akşama kadar hastane tavsiyelerien bakıyordum gebelik bölümünde takılıp duruyordum bişeyde yazmıyordum oku oku çık yapıyordum.hamileliğim son ayında keşfettim bir süre girdim okudum sadece yazmadımda en son çakır yase ben vardım doğum yapmayan o zamanlar yazmaya başladım:))
evet canım kayar o içteki kemer çok önemli. biz de anne kız arabada sürekli geziyoruz bazen yolda bir başlıyor ağlamaya bütün dikkatim dağılıyor yola mı bakayım susturmaya mı bakayım..ben de karar verdim 10 dakikadan daha uzak yere kendi başıma araba ile çıkmıyorum.
ayy ne gusel demek burdada ızmırlı çok ben buca kadın doğum hastanesı topiğinde takılıyordum kafama göre takılıorum işte:)
öyle bı gezıneyımderken gördum bu topiği anaaa dedimm bnde temmuz anasıyım eksık kalmıyayım dedim..
evet canım kayar o içteki kemer çok önemli. biz de anne kız arabada sürekli geziyoruz bazen yolda bir başlıyor ağlamaya bütün dikkatim dağılıyor yola mı bakayım susturmaya mı bakayım..ben de karar verdim 10 dakikadan daha uzak yere kendi başıma araba ile çıkmıyorum.[/QU
işte ben onu demek istiyorum ağlıyor dikkat dağılıyor ona bakacagım derken direksiyonu saga çekiyorum kaldırıma çıkacaktım bir önümü döndüm aaaa o ne hemen kırdım.yani ilk deneme ve fiyaskoydu senin anlayacagın ...:bbo:
ben sana küstüm sempatiksalakcinni şaka şaka kaydirigubbakcemile3 dün sana msj attım niçin cvp yazmadığını öğrenebilirmiyim şekerim ?
arkadaslar affınıza sığınarak söylüyorum puset bebek arabasına denir.bebekler için ana kucagı ve oto koltukları vardır belirli aylardan sonra kiloya göre kullanılır.cam rendede meyve suyu çıkaranlarıda tebrik ediyorum ben şahsen yapamıyorum.zamanla ögrenirsem bilmem.valla mutfağı daraltıyor katı meyve sıkacağı iyimi yaptım kötümü bilmem
canım ne zaman görmedim ki hiç yoksa benden kaçarmı kız.burda en çok konuşanlardan biri benim hatta bazen topikde kendi kendiem konuştumu sanıyorum
ayy ne gusel demek burdada ızmırlı çok ben buca kadın doğum hastanesı topiğinde takılıyordum kafama göre takılıorum işte:)
öyle bı gezıneyımderken gördum bu topiği anaaa dedimm bnde temmuz anasıyım eksık kalmıyayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?