2010 Temmuz Anneleri : )

meraba kızlar bnde temmuz annesıyım yahu bu topığı daha önce nıe gormedım bn ne gusel sohbetler edılıorr:)))

elma ve havuç suyuyla başlanıyor
ilk başta bir çay kaşığı
ikinci gün iki çay kaşığı şeklinde çoğaltılıyo ama cam rendede yapıması lazım meyve suyunun

canım arabada oto koltuğu olsa ne olucak ki küçücük bebek daha onlar arkaya yalnız nasıl koyacaksın.aglar oturamaz ki hem daha onlar.sen nasıl bırakıyosun arkada duruyormuCADIARZU

evet ben ilk doğduğu günden beri puşettinde arkada bırakıyorum
sorun çıkarmıyor o yüzdende eşim olmasa bile barışla ikimiz çok rahat heryere gidip geliyoruz
cam rendede nasıl meyvelerin suyunu çıkarıyorlar ben anlamıyorum.hafif tırtıklı bişey o rende bile sayılmaz nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ondan püre falan

cam rende de püre oluyor tabii
ama süzüyoruz pütür falan kalmıyo
kalsada çok çok küçükler kalıyo
makinadan geçince malum bildiğiniz su çıkıyo
zaten doktorlar bebek yiyceklerinin blendar da hazırlanmasını tavsiye etmiyorlar

sunny ana kucagının var emniyet kemeride içi kısmı sert oldugu için yavruşum içinde rahat otursun diye yumusak minder koyuyorum baglamadım o günde.meger acayip kayıyormuş bi daha araba kullanmak yasak bir müddet kullanmıyacagım karar verdim

hoşgeldin ceydaaaa hangi topiclerde takılıyordun da görmedin bizleri hıı??

canım hamileliğim son ayına kadar benimde burdan haberim yoktu.ben nerde takılıyordum akşama kadar hastane tavsiyelerien bakıyordum gebelik bölümünde takılıp duruyordum bişeyde yazmıyordum oku oku çık yapıyordum.hamileliğim son ayında keşfettim bir süre girdim okudum sadece yazmadımda en son çakır yase ben vardım doğum yapmayan o zamanlar yazmaya başladım:))

evet canım kayar o içteki kemer çok önemli. biz de anne kız arabada sürekli geziyoruz bazen yolda bir başlıyor ağlamaya bütün dikkatim dağılıyor yola mı bakayım susturmaya mı bakayım..ben de karar verdim 10 dakikadan daha uzak yere kendi başıma araba ile çıkmıyorum.

Son düzenleme:

ben sana küstüm sempatiksalakcinni şaka şaka kaydirigubbakcemile3 dün sana msj attım niçin cvp yazmadığını öğrenebilirmiyim şekerim ?

arkadaslar affınıza sığınarak söylüyorum puset bebek arabasına denir.bebekler için ana kucagı ve oto koltukları vardır belirli aylardan sonra kiloya göre kullanılır.cam rendede meyve suyu çıkaranlarıda tebrik ediyorum ben şahsen yapamıyorum.zamanla ögrenirsem bilmem.valla mutfağı daraltıyor katı meyve sıkacağı iyimi yaptım kötümü bilmem

bizde kemersiz çıkmıyoruz
zaten kendimiz daha eşimde bende kemersiz oturmayız arabada
ağlma konusuna gelince barış eğer ki uyanıksa ışıklarda falan durunca ağlar
ama yeşil ışık yanınca susacağını bildiğimiz için pek sorun olmuyo :))

ayy ne gusel demek burdada ızmırlı çok ben buca kadın doğum hastanesı topiğinde takılıyordum kafama göre takılıorum işte:)
öyle bı gezıneyımderken gördum bu topiği anaaa dedimm bnde temmuz anasıyım eksık kalmıyayım dedim..

hoş geldin :)) hihoyyyt

ben sana küstüm sempatiksalakcinni şaka şaka kaydirigubbakcemile3 dün sana msj attım niçin cvp yazmadığını öğrenebilirmiyim şekerim ?

canım ne zaman görmedim ki hiç yoksa benden kaçarmı kız.burda en çok konuşanlardan biri benim hatta bazen topikde kendi kendiem konuştumu sanıyorum

ama bazı anakucaklarıda bebek arabasının içinde kullanılıyor. anakucağına puset denme olayı ordan geliyormuş. bende diyordum neden bebek arabası hariç herşeye puset deniyorda asıl pusete yani bebek arabasına denmiyor diye.

kızlar yaa moralim çok bozuk
Oğlumun poposunda beyaz beyaz bir sürü noktalar var pütürlü pütürlü
Daha önce vardı çok önemsemedim..demin bir açtım çok yayılmış,inanamadım senağlama
Sizce ne olabilir acaba mantar falan mı.?

canım ne zaman görmedim ki hiç yoksa benden kaçarmı kız.burda en çok konuşanlardan biri benim hatta bazen topikde kendi kendiem konuştumu sanıyorum

topicte değil cnm özel mesaj gönderdim. sayfanın en üstünde sağda bildirimlerin yazan yere bak bakam gelmemiş mi yoksam?

çok iyi yapmışsın arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…