kızlar yaa moralim çok bozuk
Oğlumun poposunda beyaz beyaz bir sürü noktalar var pütürlü pütürlü
Daha önce vardı çok önemsemedim..demin bir açtım çok yayılmış,inanamadım senağlama
Sizce ne olabilir acaba mantar falan mı.?
Daha önce vardı çok önemsemedim..demin bir açtım çok yayılmış,inanamadım senağlama
sanmam canım mantar olsun.kontrolu ne zaman bebişin doktoruna gösterirsin ama korkulcak bişi olduğunu sanmam
acaba sıcaktan sivilceciklermi çıkmış? en iyisi doktora danış cnm sen. geçmiş olsun
1 ay var daha kontrolüne yaaa..üff canım çok sıkıldı.o kadar dikkat ettim.nedirki bu şimdi :uhm:
erkek bebeklerde pipinin içinden beyaz deri çıkıyor
o olmasın bizimde var ama doktorumuz bize en başından söyledi
çiş yaptığı yerden çıkıyor deri parçaları sakın elle veya mendille falan koparmaya çalışmayın dedi
bazı doktorlar nasılsa sünnet olacak mantığıyla o deriyi yoluyormuş tabi ozaman pipide yırtık oluyo acil sünnet gerekiyo veya başka tedavi
yok canım pipide değil makat çevresinde
Sağolun arkadaşlar yaaa.ben yarın doktoru bir arıyım,gerekirse götürrüm,huzursuzluguda yok ama bilmiyorumki...insanın canı sıkılıyor..Ben çıkıyorum,çok keyfim kaçtı.hepinizi öpüyorum..sevgiler.
arkadaşlar hayatın sorunundan sonra ayıp olacak ama biraz önce de sormuştum.bebek gelişimi ile ilgili kitap önerisi olan var mıııııı?
bizim dr 10-12 sayfalık bi kitapçık verdi
4.ay sonra bebekler hangi hareketleri yapmayabaşlar ek gıdaya geçiş nasıl olur onları gösteriyo
4 aydan küçükleri sadece anne sütü diye es geçmiş
o yüzden kitap falan araştırmadım
sağol medaa.bende doktorumuza sorayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?