2010 Temmuz Anneleri : )

sanmam canım mantar olsun.kontrolu ne zaman bebişin doktoruna gösterirsin ama korkulcak bişi olduğunu sanmam

acaba sıcaktan sivilceciklermi çıkmış? en iyisi doktora danış cnm sen. geçmiş olsun

erkek bebeklerde pipinin içinden beyaz deri çıkıyor
o olmasın bizimde var ama doktorumuz bize en başından söyledi
çiş yaptığı yerden çıkıyor deri parçaları sakın elle veya mendille falan koparmaya çalışmayın dedi
bazı doktorlar nasılsa sünnet olacak mantığıyla o deriyi yoluyormuş tabi ozaman pipide yırtık oluyo acil sünnet gerekiyo veya başka tedavi

canım içini rahatlatcaksa benim yukarki komşumda benle eş zamanlı doğpum yaptı.onun suratında beyaz ufak lekeler sivilce gibi olmuştu.aynından kızındada vardı.öenmli bişi deildir ya sıkma canını.yada doktorunu ara tarif et ama mantar ihtimali bana düşük geliyor

yanlış okumuşum kusura bakma
yağ bezesi gibi mi acaba?

yok canım pipide değil makat çevresinde

ben uyuttum çok şükür :))
gece uykusuna geçmesini bekliyorum artık sonra bende yatarım

Sağolun arkadaşlar yaaa.ben yarın doktoru bir arıyım,gerekirse götürrüm,huzursuzluguda yok ama bilmiyorumki...insanın canı sıkılıyor..Ben çıkıyorum,çok keyfim kaçtı.hepinizi öpüyorum..sevgiler.

geçmiş olsun sonucu bildir

arkadaşlar hayatın sorunundan sonra ayıp olacak ama biraz önce de sormuştum.bebek gelişimi ile ilgili kitap önerisi olan var mıııııı?

arkadaşlar hayatın sorunundan sonra ayıp olacak ama biraz önce de sormuştum.bebek gelişimi ile ilgili kitap önerisi olan var mıııııı?

bizim dr 10-12 sayfalık bi kitapçık verdi
4.ay sonra bebekler hangi hareketleri yapmayabaşlar ek gıdaya geçiş nasıl olur onları gösteriyo
4 aydan küçükleri sadece anne sütü diye es geçmiş
o yüzden kitap falan araştırmadım

sağol medaa.bende doktorumuza sorayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…