2010 Temmuz Anneleri : )

canım katı meyve sıkacağı önerilmiyor bebekler için....

Eşim de bebek gelişimi üzerine kitap almıştı,yazarını hatırlayamıyorum şimdi...bebek büyütürken pratik bilgiler diye..kadın sıpasını çok acıktırıyormuş,vermiyormuş gündüz fazla mama ,gece en son mamasını 240 cc olacak şekilde veriyormuş...akannehir sıpası da 3 aylık..Mümkün değil bunu bizimkilere uygulayamam..Gündüz açlıktan ağlarlar gece de o mamayı versem patlar yavruşlar vallahi..Her bebeğin huyu suyu farklı..En iyisi değişik tecrubelerden yararlanmak..bu yüzden en iyi tecrube edinebileceğim ve bilgi edinebileceğim yer olarak burayı görüyorum..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bir de insan zamanla kendi bebeğinin huyunu suyunu daha iyi tanıyor,annelik içgügüsü de işe yarıyor böyle zamanlarda...

bu konuda kesinlikle sana katılıyorum
her bebek farklı oluyor
bizimkide öyle toptan emmez
ama toptan uyuyo :))

aslında bebekler öyle toptan yese iyi olur ama
bana pek mantıklı gelmiyo bunun midesi hep aynı sonuçta
akşam olunca genişliyor mu ?
hem 3 aylık bebek nasıl bikerede 240 cc içer ?

bebeklerinizi başkalarına bırakabiliyor musunuz ?
benimki hiç durmuyo sanırım ben artık çalışamıycam (

aslında bebekler öyle toptan yese iyi olur ama
bana pek mantıklı gelmiyo bunun midesi hep aynı sonuçta
akşam olunca genişliyor mu ?
hem 3 aylık bebek nasıl bikerede 240 cc içer ?

Valla bana de pek mantıklı gelmedi bu yüzden o kitabı okumamaya karar verdim..kaydirigubbakcemile3

bebeklerinizi başkalarına bırakabiliyor musunuz ?
benimki hiç durmuyo sanırım ben artık çalışamıycam (

sadece babasına...başka alternatifim de yok zaten...

o da sadece yemek yaparken,banyo yapacağım zaman vs....dışarı çıkıp bırakmam mümkün değil şu an...

bebek bırakma olayını daha erken saatlerde sormalıyım ki çalışan anneleri yakalayabileyim
ama ancak bu saatte giriyom nete (
bi saatten fazla kimse idare edemiyo

sadece babasına...başka alternatifim de yok zaten...

o da sadece yemek yaparken,banyo yapacağım zaman vs....dışarı çıkıp bırakmam mümkün değil şu an...

sen bu konuda istisnasın canım
iki çocuk yabancı bi şehir :))
allah yardımcın olsun

bugün köpeği traş etmek için barışı kaynanama bıraktım
bi saat sonra aradı çabuk gelin çacuk kızardı bozardı diye (
meda bi acayip oldu yarısı kesik yarısı değil
barış kıpkırmızı olmuş ağlamaktan
ben olduğum zaman bütün gün kaynanamın kucağında duruyo ama hep gözünün önündeyim

canım artık tanıyolar bebişler bizi.bende bayramdan sonra başlıycam.aslında izni uzatmayı düşündüm ama vazgeçtim küçükken bakıcıya alışması biyandan daha iyi olacak..

heryerim ağrıyor.omuzlarım belim acaba kızım ağırlaştımı ben farkedeiyorum.zar zor uyuttum kızı.kıpırdanıyor yinede

canım artık tanıyolar bebişler bizi.bende bayramdan sonra başlıycam.aslında izni uzatmayı düşündüm ama vazgeçtim küçükken bakıcıya alışması biyandan daha iyi olacak..

benimki hep böyleydi ana kokusunu arıyo falan diyorduk ama büyüdü hala aynı
uykusundan uyanınca illa beni görmek istiyo

kızlar 2 gündür oğlum bizi mahvetti ve bugün eşimle salıncak almaya karar verdik.eşim getirdi temizledim ve yatırdım bizimkiinin öyle hoşuna gittiki anlatamam.ayy keşke daha önce alsaymışım ya ne rahatlıkmış.2 gündür battaniyede sallıyoruz .umarım böyle devam eder hep sever salıncağını.herkese şiddetle tavsiye ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…