benimki tanıyormu acaba emin değilim .
senin bebik 4 ay bir günlük olmuş oh maşş barış beye.bizimkinin 3 aylık olmasına 4 gün kaldı gün sayıyorum:))
Arkadaşlar fisher price nin katlanır salıncağından çok memnunum..İki sıpa yı da sırayla bindiriyorum..5-10 dakika içinde uyuyorlar..tepede yanan ışıklara bayılıyorlar..müzik çalıyor ninni gibi..3 ay için kiraladığıma çok memnunum..3 ay sonra oturmaya başlarlar diye düşünüyorum..zayen kendi kendine oturmaya başlayan çocuklar için önerilmiyor..9 kg a kadar kapasitesi..alırsam 170 tl..3 ay için 90 tl ödedim..3 aydan sonra evde durmasının anlamı yok..hem boşa para hem de evde gereksiz yer kaplayacak..oyuncak kiralama işinden memnunum şu an..oyun halısına ilgileri çoğaldı..artık tepede asılı olan oyuncaklarla oynuyorlar,,tekmeleyip elleri ile itiyorlar..bir nevi cimnastik oluyor yani..oğlumun erken doğumdan kaynaklanan göbek fıtığı da bu hareketlenmeler sayesinde epey küçülmeye başladı..ceviz kadar olmuştu şu an nerdeyse 4 te 1 i kaldı o fıtığın..gece yatırmadan önce oyun halısında oyalanıp iyice yorulup acıkmalarını sağlıyorum..sonra altlarını alıp mama veriyorum..sonra salıncak faslı..ve uyuyolar..altları alınınca daha iyi uyuyorlar..babamız 5,5-6 gibi eğer ağlayarak uyanırlarsa altlarını alıp mama veriyor..bir de işe gitmeden önce 7 gibi alt alıyor..ben de emziriyorum gözüm kapalı halde çünkü uyanamıyorum :)) emzirdikten sonra uyumaya devam ediyorlar..ben de tabi..izin verseler de 2-3 saat daha uyusam diye içimden geçiriyorum ama ne mümkün..en fazla 1 saat sonra gün bizim için başlıyor...:)
evet ben erken doğum yaptım
çok sabırsız çıktı bizimki
doğumu engellemeseydik daha önce gelecekti :))
benimki hep böyleydi ana kokusunu arıyo falan diyorduk ama büyüdü hala aynı
uykusundan uyanınca illa beni görmek istiyo
Arkadaşlar fisher price nin katlanır salıncağından çok memnunum..İki sıpa yı da sırayla bindiriyorum..5-10 dakika içinde uyuyorlar..tepede yanan ışıklara bayılıyorlar..müzik çalıyor ninni gibi..3 ay için kiraladığıma çok memnunum..3 ay sonra oturmaya başlarlar diye düşünüyorum..zaten kendi kendine oturmaya başlayan çocuklar için önerilmiyor..9 kg a kadar kapasitesi..alırsam 170 tl..3 ay için 90 tl ödedim..3 aydan sonra evde durmasının anlamı yok..hem boşa para hem de evde gereksiz yer kaplayacak..oyuncak kiralama işinden memnunum şu an..oyun halısına ilgileri çoğaldı..artık tepede asılı olan oyuncaklarla oynuyorlar,,tekmeleyip elleri ile itiyorlar..bir nevi cimnastik oluyor yani..oğlumun erken doğumdan kaynaklanan göbek fıtığı da bu hareketlenmeler sayesinde epey küçülmeye başladı..ceviz kadar olmuştu, şu an nerdeyse 4 te 1 i kaldı o fıtığın..gece yatırmadan önce oyun halısında oyalanıp iyice yorulup acıkmalarını sağlıyorum..sonra altlarını alıp mama veriyorum..sonra salıncak faslı..ve uyuyolar..altları alınınca daha iyi uyuyorlar..babamız 5,5-6 gibi eğer ağlayarak uyanırlarsa altlarını alıp mama veriyor..bir de işe gitmeden önce 7 gibi alt alıyor..ben de emziriyorum gözüm kapalı halde çünkü uyanamıyorum :)) emzirdikten sonra uyumaya devam ediyorlar..ben de tabi..izin verseler de 2-3 saat daha uyusam diye içimden geçiriyorum ama ne mümkün..en fazla 1 saat sonra gün bizim için başlıyor...:)
canım kesinlikle tanıyolar.geçen ay kontrole gittik doktor ayakta tuttu basıyomu tam olarak diye ,benimki gözlerini bana dikti ağlıyor.doktor dedi annesini tanımış ona gitmek istiyor .öyle şaşırdımki.kucağıma alınca hemen kesti ağlamayı
canım kesinlikle tanıyolar.geçen ay kontrole gittik doktor ayakta tuttu basıyomu tam olarak diye ,benimki gözlerini bana dikti ağlıyor.doktor dedi annesini tanımış ona gitmek istiyor .öyle şaşırdımki.kucağıma alınca hemen kesti ağlamayı
ben kapalıyım .evde saçım açık olduğu için o haliiime alışık.başımı kapadığım zaman bana acaip bakıyor
aynen kesinlikle...:lepi:kızlar 2 gündür oğlum bizi mahvetti ve bugün eşimle salıncak almaya karar verdik.eşim getirdi temizledim ve yatırdım bizimkiinin öyle hoşuna gittiki anlatamam.ayy keşke daha önce alsaymışım ya ne rahatlıkmış.2 gündür battaniyede sallıyoruz .umarım böyle devam eder hep sever salıncağını.herkese şiddetle tavsiye ediyorum..
Canım çift yumurta ikizleri farklı cinsiyetler olur..benimkiler de çift yumurta ikizleri..tamamen farklı karakterler..oğlum daha sosyal,daha güleç..kızım daha sakin daha sessiz daha nazlı...opuyorumnanaktansenin ikizlerin çift yumurtamı tek yumurtamı.bide uyandıklarında ikisi aynı andamı uyanıyor.açıktıklarında falan aynı andmaı oluyr
merhaba herkese iyi geceler.....
sanada iyi geceler canım hoşgeldin
kızlar ben kaçar hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar
evet canım.benimkini görseniz akşam baba geliyo ona bile pas vermiyor.tabi gece gündüz benle olduğu için beni daha iyi tanıyor.ben sevince kikir gülüyor ama baba sevince sadece gülümseme ses yok..:)) tabi babamız sinir oluyor.:)) ee okadarda olsun dımı bütün zorluklarını biz çekiyoruz bize bir ayrıcalıkları olsun.aynen kesinlikle...:lepi:
kesinlikle tanıyorlar artık..göz teması kuruyorlar..cumartesi günü çerkes yemekleri yapan yeri olan 2 kız kardeş arkadaşımıza gittik eşim ve sıpalarla..(her hafta sonu gideriz hava iyi olursa..) oğlum 2 kız kardeşe kesinlikle bakmadı..yani nasıl anlatsam yüzünü 2 ablaya doğru döndürmeye çalıştım oğlum ısrarla bana döndürmeye çalıştı..sanki orda benden başka kimse yokmuş gibi..ısrarla başka insanları görmüyor mu diyeyim ne diyeyim bilemedim..ama kızım ablalarına gülücükler attı...kaydirigubbakcemile3
ben kapalıyım .evde saçım açık olduğu için o haliiime alışık.başımı kapadığım zaman bana acaip bakıyor
merhaba herkese iyi geceler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?