2010 Temmuz Anneleri : )

senin bebik 4 ay bir günlük olmuş oh maşş barış beye.bizimkinin 3 aylık olmasına 4 gün kaldı gün sayıyorum:))

Arkadaşlar fisher price nin katlanır salıncağından çok memnunum..İki sıpa yı da sırayla bindiriyorum..5-10 dakika içinde uyuyorlar..tepede yanan ışıklara bayılıyorlar..müzik çalıyor ninni gibi..3 ay için kiraladığıma çok memnunum..3 ay sonra oturmaya başlarlar diye düşünüyorum..zaten kendi kendine oturmaya başlayan çocuklar için önerilmiyor..9 kg a kadar kapasitesi..alırsam 170 tl..3 ay için 90 tl ödedim..3 aydan sonra evde durmasının anlamı yok..hem boşa para hem de evde gereksiz yer kaplayacak..oyuncak kiralama işinden memnunum şu an..oyun halısına ilgileri çoğaldı..artık tepede asılı olan oyuncaklarla oynuyorlar,,tekmeleyip elleri ile itiyorlar..bir nevi cimnastik oluyor yani..oğlumun erken doğumdan kaynaklanan göbek fıtığı da bu hareketlenmeler sayesinde epey küçülmeye başladı..ceviz kadar olmuştu, şu an nerdeyse 4 te 1 i kaldı o fıtığın..gece yatırmadan önce oyun halısında oyalanıp iyice yorulup acıkmalarını sağlıyorum..sonra altlarını alıp mama veriyorum..sonra salıncak faslı..ve uyuyolar..altları alınınca daha iyi uyuyorlar..babamız 5,5-6 gibi eğer ağlayarak uyanırlarsa altlarını alıp mama veriyor..bir de işe gitmeden önce 7 gibi alt alıyor..ben de emziriyorum gözüm kapalı halde çünkü uyanamıyorum :)) emzirdikten sonra uyumaya devam ediyorlar..ben de tabi..izin verseler de 2-3 saat daha uyusam diye içimden geçiriyorum ama ne mümkün..en fazla 1 saat sonra gün bizim için başlıyor...:)

Son düzenleme:
senin bebik 4 ay bir günlük olmuş oh maşş barış beye.bizimkinin 3 aylık olmasına 4 gün kaldı gün sayıyorum:))

evet ben erken doğum yaptım
çok sabırsız çıktı bizimki
doğumu engellemeseydik daha önce gelecekti :))

senin ikizlerin çift yumurtamı tek yumurtamı.bide uyandıklarında ikisi aynı andamı uyanıyor.açıktıklarında falan aynı andmaı oluyr

evet ben erken doğum yaptım
çok sabırsız çıktı bizimki
doğumu engellemeseydik daha önce gelecekti :))

:)) bizde bizimkini zorla getirdik.42.haftamdaydım o kadar suni sancıda yedim .girdim doğumhanede herkezi doğurttum bende tık olmadı en son sezeryana aldılar

benimki hep böyleydi ana kokusunu arıyo falan diyorduk ama büyüdü hala aynı
uykusundan uyanınca illa beni görmek istiyo

canım kesinlikle tanıyolar.geçen ay kontrole gittik doktor ayakta tuttu basıyomu tam olarak diye ,benimki gözlerini bana dikti ağlıyor.doktor dedi annesini tanımış ona gitmek istiyor .öyle şaşırdımki.kucağıma alınca hemen kesti ağlamayı

ben bu konuda çok şanslıyım sanırım bizim için gün öğlen 12-1 de başlıyo
şuan mıkırdanmasını bekliyorum emzirmek için emzircem ve muhtemelen saban 5-6 ya kadar uyuycak
o saatte altını değişticem karnını doyurcam hopp uykuya 9-10 gibi gene aynı işlem ve sonra 12-1 gibi aynı işlem ama sonrasında uyanığız

ben kapalıyım .evde saçım açık olduğu için o haliiime alışık.başımı kapadığım zaman bana acaip bakıyor

benimkide öyle başkalarının kucağında duruyor ama gözleri hep bende
beni göremezse yaygarayı basıyo zaten

ben kapalıyım .evde saçım açık olduğu için o haliiime alışık.başımı kapadığım zaman bana acaip bakıyor

taş çatlasın bi ay sonra herhalinle tanır merak etme
hem suratındaki değişiklikleri algılamakta güçülk çeksede konuşunca hemen tepki veriyordur

aynen kesinlikle...:lepi:
senin ikizlerin çift yumurtamı tek yumurtamı.bide uyandıklarında ikisi aynı andamı uyanıyor.açıktıklarında falan aynı andmaı oluyr
Canım çift yumurta ikizleri farklı cinsiyetler olur..benimkiler de çift yumurta ikizleri..tamamen farklı karakterler..oğlum daha sosyal,daha güleç..kızım daha sakin daha sessiz daha nazlı...opuyorumnanaktan
farklı karakterler olmalarına rağmen bazan aynı anda ağlayıp aynı anda susuyorlar..akannehir sanki sözleşmişler gibi ...oğlum daha çok aguluyor kızım daha az aguluyor..

kesinlikle tanıyorlar artık..göz teması kuruyorlar..cumartesi günü çerkes yemekleri yapan yeri olan 2 kız kardeş arkadaşımıza gittik eşim ve sıpalarla..(her hafta sonu gideriz hava iyi olursa..) oğlum 2 kız kardeşe kesinlikle bakmadı..yani nasıl anlatsam yüzünü 2 ablaya doğru döndürmeye çalıştım oğlum ısrarla bana döndürmeye çalıştı..sanki orda benden başka kimse yokmuş gibi..ısrarla başka insanları görmüyor mu diyeyim ne diyeyim bilemedim..ama kızım ablalarına gülücükler attı...kaydirigubbakcemile3

evet canım.benimkini görseniz akşam baba geliyo ona bile pas vermiyor.tabi gece gündüz benle olduğu için beni daha iyi tanıyor.ben sevince kikir gülüyor ama baba sevince sadece gülümseme ses yok..:)) tabi babamız sinir oluyor.:)) ee okadarda olsun dımı bütün zorluklarını biz çekiyoruz bize bir ayrıcalıkları olsun.

Selamlar biz de gezmekteydık bugun AVM de yemek yedik ancak dınlenıyorum .
Oglusuma oyuncak aldık cok degısık bısey cok sevdı onu yemege calısıyor .
Calla bu KK cok ise yatıyor e bebekte emzırme odası oldugunu burdan duymustum ılk oraya gırmıstık zaten orda emzırdım sonra bebek uyudu bız 3 - 4 saat cok rahat gezdık ..

ben bazan koşuşturmadan evde saç taramaya bile fırsat bulamıyorum..(mesela pc açıyorum altta adım yazıyor ama o an pc başında olmuyorum çoğunlukla..)
anca hafta sonları dışarı çıkacaksak hafif bir makyaj yapıyorum,düzgün kıyafetler giyiyorum..hoşlarına gidiyor galiba..gülücükler atıyorlar..
saçlarım sarı tonlarındaydı..değişiklik olsun diye çikolata kahvesine boyadım..( hiç tavsiye etmem.çok akıyor..bornozum mahvoldu ..... ) En ufak yaptığım değişikliği bile sanki farkediyorlar gibi geliyor bana..yüzümü inceliyorlar..:).

Son düzenleme:
Bizinm ogluş cıglıkla gulme arası cıvıldama gıbı bıseye basladı tv ızlerken ya da keyfı yerındeyken yapıyor o seslerı duymak coook güzel : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…