mrb canım hoşgeldin
ben bazan koşuşturmadan evde saç taramaya bile fırsat bulamıyorum..(mesela pc açıyorum altta adım yazıyor ama o an pc başında olmuyorum çoğunlukla..)
anca hafta sonları dışarı çıkacaksak hafif bir makyaj yapıyorum,düzgün kıyafetler giyiyorum..hoşlarına gidiyor galiba..gülücükler atıyorlar..
saçlarım sarı tonlarındaydı..değişiklik olsun diye çikolata kahvesine boyadım..( hiç tavsiye etmem.çok akıyor..bornozum mahvoldu..... ) En ufak yaptığım değişikliği bile sanki farkediyorlar gibi geliyor bana..yüzümü inceliyorlar..:).
Ben de bugun Palette nin kahve köpüğünü aldım 8 - 65 le baslıyor acık renk ınsallah guzel olur gercı dıplerı koyu kalıyor gıbı gelıyor bana ama hazır acıkken rengı bıraz daha kullanayım baktım olmuyor koyultucam
bencede bu site çook işe yarıyor.bende burdan okadar çok şey öğrendimkii.tşkler herkese..
hoşbuldum cnm.nasılsın,uyudu mu bebiş?
saçlarınız dökülmüyor mu?
saçlarınız dökülmüyor mu?
çok şükür zorla uyuttuk canım.bu aralar pek huysuzç.bebeklerde dönem dönem oluyo galiba huy değişmesi.babasıyla uyuyolar.kızlar bişe sorcam sizin bebişler kaç saat aralıkla besleniyolar.benimki 2 saat hatta bazen 2 satten öncede meme istiyor.acaba doymuyormu ondanmı huzursuz bugün hep bunu düşündüm.
Oglusun sacları dokuluyor konak yuzunden benımkıler pek dökülmuyor ama ben baya kısa kestırmıstım omuzlarımdan bıraz yukarda kestırdım ınsallah dokulmez yaa
şuan dökülmüyorsa dökülmez
benimkiler felaket dökülüyo ama normalmiş bu kiminde saç dökülmesi çok olurmuş oyüzden boya falan yapamıyorum
off kel kalıcam sanırımm :gitme:
ohh hadi gözün aydın cnm.rahat rahat dinlen hazır bebiş uyuyorken...
benm meleğim 2 saatte bir emiyor.ara sıra mama verşyorum mamayı yerse geçiyor bile bazen.en son dr a gittiğimizde her ağladığında meme ver demişti....
off kel kalıcam sanırımm :gitme:
....
Kestırdın mı sen 40 cıktından sonra belkı yıpranmıs oldugundan dokuluyor olabılır mı acaba
canım hem mamayı hemde seni alıyomu.ben çok korkuyorum mamayı alırsa memeyi almaz diye.ilk oğlumda öyle olmuştu.3 aylıkken bıraktı emmeyi
evet kesdirdim yaklaşık 2 aylıkken falan
hemde bayağı bi kesdirdim(
Hoşgeldin canım.hoşbuldum cnm.nasılsın,uyudu mu bebiş?
bencede bu site çook işe yarıyor.bende burdan okadar çok şey öğrendimkii.tşkler herkese..
evet bende kel kalmaktan korkuyom
hatta bende açıklık başladı diyebilirim en kısa zamanda durur inşallah dökülmesi
bence her bebek farlı yaaa.
bana da öyle dediler hatta kızım memeye pek düşkün değildi.dedim ki kesin bırakır.sanırım sütüm yeterli gelmiyordu ki geceleri çok sık kalkıyordu.ben de yatarken verdim mamayı.inanki emmez diye düşünürken bana daha bi düşkün oldu.bazen sabahları da veriyorum ben mama.durumuna göre kızımın ayarlıyorum.ama maşallah hiç soğumadı benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?