2010 Temmuz Anneleri : )

Ben de bugun Palette nin kahve köpüğünü aldım 8 - 65 le baslıyor acık renk ınsallah guzel olur gercı dıplerı koyu kalıyor gıbı gelıyor bana ama hazır acıkken rengı bıraz daha kullanayım baktım olmuyor koyultucam

ne demişler bi elin nesi var iki elin sesi var
burda yüzlerce el var :)))

saçlarınız dökülmüyor mu?

bencede bu site çook işe yarıyor.bende burdan okadar çok şey öğrendimkii.tşkler herkese..

aynı konu bizde de vardı bügün.burdan kızlardan duyduğum bikaç konuyu eşime söyledim.nerden duydun dra gitmedik ki? dedi.eee kızlardan dedim bende...
bende kendi adıma burdaki arkadaşlarıma çok teşk ediyorum sayelerinde biçok şey öğrendimmmopuyorumnanaktan

hoşbuldum cnm.nasılsın,uyudu mu bebiş?

çok şükür zorla uyuttuk canım.bu aralar pek huysuzç.bebeklerde dönem dönem oluyo galiba huy değişmesi.babasıyla uyuyolar.kızlar bişe sorcam sizin bebişler kaç saat aralıkla besleniyolar.benimki 2 saat hatta bazen 2 satten öncede meme istiyor.acaba doymuyormu ondanmı huzursuz bugün hep bunu düşündüm.

saçlarınız dökülmüyor mu?

off kel kalıcam sanırımm :gitme:

ohh hadi gözün aydın cnm.rahat rahat dinlen hazır bebiş uyuyorken...
benm meleğim 2 saatte bir emiyor.ara sıra mama verşyorum mamayı yerse geçiyor bile bazen.en son dr a gittiğimizde her ağladığında meme ver demişti....

Oglusun sacları dokuluyor konak yuzunden benımkıler pek dökülmuyor ama ben baya kısa kestırmıstım omuzlarımdan bıraz yukarda kestırdım ınsallah dokulmez yaa

şuan dökülmüyorsa dökülmez
benimkiler felaket dökülüyo ama normalmiş bu kiminde saç dökülmesi çok olurmuş oyüzden boya falan yapamıyorum

Kızlar ben buhar makınası baktım bugun ebebkte Aventınkı 100 ytl haberınız olsun dıye yaziim dedim : ))

şuan dökülmüyorsa dökülmez
benimkiler felaket dökülüyo ama normalmiş bu kiminde saç dökülmesi çok olurmuş oyüzden boya falan yapamıyorum

Kestırdın mı sen 40 cıktından sonra belkı yıpranmıs oldugundan dokuluyor olabılır mı acaba

canım hem mamayı hemde seni alıyomu.ben çok korkuyorum mamayı alırsa memeyi almaz diye.ilk oğlumda öyle olmuştu.3 aylıkken bıraktı emmeyi

canım hem mamayı hemde seni alıyomu.ben çok korkuyorum mamayı alırsa memeyi almaz diye.ilk oğlumda öyle olmuştu.3 aylıkken bıraktı emmeyi

bence her bebek farlı yaaa.
bana da öyle dediler hatta kızım memeye pek düşkün değildi.dedim ki kesin bırakır.sanırım sütüm yeterli gelmiyordu ki geceleri çok sık kalkıyordu.ben de yatarken verdim mamayı.inanki emmez diye düşünürken bana daha bi düşkün oldu.bazen sabahları da veriyorum ben mama.durumuna göre kızımın ayarlıyorum.ama maşallah hiç soğumadı benden

hoşbuldum cnm.nasılsın,uyudu mu bebiş?
Hoşgeldin canım.
bencede bu site çook işe yarıyor.bende burdan okadar çok şey öğrendimkii.tşkler herkese..

Kesinlikle..bu site sayesinde sıpalarıma kavuştum diyebilirim..Değilse rahim ağzı yetmezliği,ciğer geliştirici iğne ,serklaj ameliyatı vs nerden bilecektim..Çevremde dr var ama branşlar farklı..Çoğu dr okudukları kitapların dışına çıkamiyorlar..Kim demişse çok doğru söylemiş.."hastalık yoktur,hasta vardır " diye...
Her dr da farklı farklı..insan bazan kendi kendinin dr u olmalı ..
Eşim Eskişehir deyken şu an kadın doğumcu olan okuldan bir arkadaşına götürmüştü beni..Adam ısrarlar rahim ağzını diktirmemi gerektiren bir şey olmadığını söyledi..Nerdeyse boğacaktım adamı...Gittiğim dr lar da sen ikiz taşıyamıyorsun ,tekrar hamile kalırsan ikiz olursa birini alırız diyorlardı..hem serklaj oldum rahim ağzını diktirdim hem de ikiz taşıdım taşıyabildiğim yere kadar..Eğer bazı dr ları ciddiye alsaydım kendi insiyatifimi kullanmasaydım şu an o Allahın en güzel hediyesi 2 sıpama kavuşamayacaktım büyük ihtimalle..Öyle şeyler okuyorum ki kusura bakmasın bazı beceriksiz kadın doğumcular açıklık olmadan serklaj olmaz ienfeksiyonm kapar diyerek serjklajı yapmıyorlar..insan eğer yapamıcaksa becerisi yoksa bunu yapabilecek uzmana yönlendiriri de mi.Ama nerdee..İzmir de en iyi dr ları vs hep buradan öğrenip araştırdım..İnternette yazılanlara inanma derler ama burası sanal ortam olsa da kişiler gerçek ve tecrubeler yaşanan tecrubeler..
bu site sayesinde öğrendiğim ciğer geliştirici iğneleri kasılma önleyici hapları kullandım..tek dr a bağlı kalmadım,burada benimle aynı sorunu yaşayıp sıpalarını kucağına alanların tecrubelerini okuyup heveslendim,ilham aldım..Önceleri ne kadar ütopik görünse de anne oldum,kucakladım sonunda çok şükür...Sanki herkes anne olur da ben anne olmam sanıyordum..hele hele 2 kere ikiz ve her ikisinde de kız-erkek olması benim için kanat takıp aya uçmaktan farksızdı..
Nerden geldim buralara bilmiyorumkismile Çok konuştum,napayım çok dolmuşum..:kedi:

Son düzenleme:
evet bende kel kalmaktan korkuyom
hatta bende açıklık başladı diyebilirim en kısa zamanda durur inşallah dökülmesi

inş cnm...
oğlumda da böyle döküldü benm.geçiyor zamanla.ilk etapta hemen kestirmiştim ben de,bi müddet dökülmedi.aama son bi haftadr acaip dökülüyo...

maşallah canım ne güzel.bende bi deneyeyim diyorum belki açlıktandır ağlamalr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…