Hoşgeldin canım.
Kesinlikle..bu site sayesinde sıpalarıma kavuştum diyebilirim..Değilse rahim ağzı yetmezliği,ciğer geliştirici iğne ,serklaj ameliyatı vs nerden bilecektim..Çevremde dr var ama branşlar farklı..Çoğu dr okudukları kitapların dışına çıkamiyorlar..Kim demişse çok doğru söylemiş.."hastalık yoktur,hasta vardır " diye...
Her dr da farklı farklı..insan bazan kendi kendinin dr u olmalı ..
Eşim Eskişehir deyken şu an kadın doğumcu olan okuldan bir arkadaşına götürmüştü beni..Adam ısrarlar rahim ağzını diktirmemi gerektiren bir şey olmadığını söyledi..Nerdeyse boğacaktım adamı...Gittiğim dr lar da sen ikiz taşıyamıyorsun ,tekrar hamile kalırsan ikiz olursa birini alırız diyorlardı..hem serklaj oldum rahim ağzını diktirdim hem de ikiz taşıdım taşıyabildiğim yere kadar..Eğer bazı dr ları ciddiye alsaydım kendi insiyatifimi kullanmasaydım şu an o Allahın en güzel hediyesi 2 sıpama kavuşamayacaktım büyük ihtimalle..Öyle şeyler okuyorum ki kusura bakmasın bazı beceriksiz kadın doğumcular açıklık olmadan serklaj olmaz ienfeksiyonm kapar diyerek serjklajı yapmıyorlar..insan eğer yapamıcaksa becerisi yoksa bunu yapabilecek uzmana yönlendiriri de mi.Ama nerdee..İzmir de en iyi dr ları vs hep buradan öğrenip araştırdım..İnternette yazılanlara inanma derler ama burası sanal ortam olsa da kişiler gerçek ve tecrubeler yaşanan tecrubeler..
bu site sayesinde öğrendiğim ciğer geliştirici iğneleri kasılma önleyici hapları kullandım..tek dr a bağlı kalmadım,burada benimle aynı sorunu yaşayıp sıpalarını kucağına alanların tecrubelerini okuyup heveslendim,ilham aldım..Önceleri ne kadar ütopik görünse de anne oldum,kucakladım sonunda çok şükür...Sanki herkes anne olur da ben anne olmam sanıyordum..hele hele 2 kere ikiz ve her ikisinde de kız-erkek olması benim için kanat takıp aya uçmaktan farksızdı..
Nerden geldim buralara bilmiyorumkismile Çok konuştum,napayım çok dolmuşum..:kedi:
maşallah canım ne güzel.bende bi deneyeyim diyorum belki açlıktandır ağlamalr.
Hoşgeldin canım.
Kesinlikle..bu site sayesinde sıpalarıma kavuştum diyebilirim..Değilse rahim ağzı yetmezliği,ciğer geliştirici iğne ,serklaj ameliyatı vs nerden bilecektim..Çevremde dr var ama branşlar farklı..Çoğu dr okudukları kitapların dışına çıkamiyorlar..Kim demişse çok doğru söylemiş.."hastalık yoktur,hasta vardır " diye...
Her dr da farklı farklı..insan bazan kendi kendinin dr u olmalı ..
Eşim Eskişehir deyken şu an kadın doğumcu olan okuldan bir arkadaşına götürmüştü beni..Adam ısrarlar rahim ağzını diktirmemi gerektiren bir şey olmadığını söyledi..Nerdeyse boğacaktım adamı...Gittiğim dr lar da sen ikiz taşıyamıyorsun ,tekrar hamile kalırsan ikiz olursa birini alırız diyorlardı..hem serklaj oldum rahim ağzını diktirdim hem de ikiz taşıdım taşıyabildiğim yere kadar..Eğer bazı dr ları ciddiye alsaydım kendi insiyatifimi kullanmasaydım şu an o Allahın en güzel hediyesi 2 sıpama kavuşamayacaktım büyük ihtimalle..Öyle şeyler okuyorum ki kusura bakmasın bazı beceriksiz kadın doğumcular açıklık olmadan serklaj olmaz ienfeksiyonm kapar diyerek serjklajı yapmıyorlar..insan eğer yapamıcaksa becerisi yoksa bunu yapabilecek uzmana yönlendiriri de mi.Ama nerdee..İzmir de en iyi dr ları vs hep buradan öğrenip araştırdım..İnternette yazılanlara inanma derler ama burası sanal ortam olsa da kişiler gerçek ve tecrubeler yaşanan tecrubeler..
bu site sayesinde öğrendiğim ciğer geliştirici iğneleri kasılma önleyici hapları kullandım..tek dr a bağlı kalmadım,burada benimle aynı sorunu yaşayıp sıpalarını kucağına alanların tecrubelerini okuyup heveslendim,ilham aldım..Önceleri ne kadar ütopik görünse de anne oldum,kucakladım sonunda çok şükür...Sanki herkes anne olur da ben anne olmam sanıyordum..hele hele 2 kere ikiz ve her ikisinde de kız-erkek olması benim için kanat takıp aya uçmaktan farksızdı..
Nerden geldim buralara bilmiyorumkismile Çok konuştum,napayım çok dolmuşum..:kedi:
benim velet sanırım gece uykusuna geçti
emzirsem mi acaba en son 10 emmişti ?
belirli gittiğin bi dru yok mu kıznın? istersen bi sor.varsa takip eden bi dr o daha ii yönlendirecektir seni...
bence zamanı gelmiş istersen emzir o sabah 6 ya kadar uyur böylelikle...
sen de rahat rahat uyursun o uyurken...
canım geçen hafta sordum doktora bu ay 500 gr almış anlattım durumu dedi biraz daha bekleyelim.anne sütü yeterli bence önermiyorum dedi.15 gün sonra tekrar kilosuna bakacak.alminanın dediği gibi bazen kendi doktorun kendin olacıksın..
hergece ben onu 10.30-11 gibi yatırırdım oda 12.30-1 gibi mıkırdanırdı emzirirdim ve sabah 5-6 ya kadar uyurdu
bu gece uyanmadı(
kararsız kaldım kaldırsam mı diye
neyse emzirim ben onu aç aç uyumasın
herkese iyi gecelr
benim oğlan mızıldamaya başladı..
Amin canım,hepimiz için inşallah..:Saruboceq:hoşbuldum cnmopuyorumnanaktan
zorlu bi süreci atlatıp kavuştun ne güzel meleklerine.allahım acılarını göstermesin.çok huzurlu,sağlıklı,mutlu,hayırlı bi ömürleri olur inş.en kötü günümz böyle olsun.allah dert tasa vermesn:Saruboceq:
canım gözlerim doldu okurken.çok şükür allaha yavrularına kavuştun.allah isteyen herkese nasip etsin.
canım doktor meselesine gelince okadar akıllıca davranmışsınki.bu sektörün içinden biri olarak bende güvenmiyorum ve asla tek doktora göre önemli kararlar almam.sağlık çok önemli bizler bilinçli olup araştırmamız lazım.kutluyorum seni..becerikli ve zeki anne..::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?