2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınnnnn

beğenmemiştir belki mamayı değiştir istersen
benim yiğenimde aç olmasına rağmen hiçbir kalite mamayı yemedi
sadece arı mamanın pirinç ununu yedi

herkse günaydın arkadaşlar:))

sadece arı mamanın pirinç ununu yedi[/QUOTE]

canım benim oğlumda hem emiyo hemde mama alıyor başka bişilerde olsa onlarıda alacak biz biraz iştahlıyızda:)

canım benim oğlumda hem emiyo hemde mama alıyor başka bişilerde olsa onlarıda alacak biz biraz iştahlıyızda:)[/QUOTE]

maşallah hep iştahlı olur inşallah
bizimkininde gözü hep sofrada olduğu için biz yavaş yavaş başlıdık ek gıdaya

canım benim oğlumda hem emiyo hemde mama alıyor başka bişilerde olsa onlarıda alacak biz biraz iştahlıyızda:)

maşallah hep iştahlı olur inşallah
bizimkininde gözü hep sofrada olduğu için biz yavaş yavaş başlıdık ek gıdaya[/QUOTE]

mesela neler veriyosun?

şimdilik hangi meyve varsa onları emmesine izin veriyorum
bayağı bi emiyo hatta emerken kopartıp yuttuğuda oluyo
siyah erik muz domates bunları severek emiyo
cam rende bakıyorum ama bulamadım bulsam elma ve havuş suyunada başlıycam kaşıkla içirmeye
başkasına bırakmayı denedin mi hiç bebişi duruyor mu?

evet canım anneme ve ablama çok bıraktığım oldu hiç bi sorun olmadı duruyo:)

günaydınnnnn

dr. en organik hipp mama dedi, onu aradık bulduk. bir sorsammıki ne yapsam..3 kez denedim, biberonla kaşıkla hiçbirşekilde almadı. alacak olsa içerdi di mi?

dr. en organik hipp mama dedi, onu aradık bulduk. bir sorsammıki ne yapsam..3 kez denedim, biberonla kaşıkla hiçbirşekilde almadı. alacak olsa içerdi di mi?

içerdi gibime geliyo
bir yaşından sonra çocuklar normal yemekleri yemeğe başlayınca yemeği yemese bile bi hafta on gün sonra tekrar deneyin diyor uzmanlar ama küçük bebeklerde o kadar beklenmez ki

bebeklerinize sizden başka bakan var mı?

ben eşime bırakıp çıakbiliyorum 2 saatliğine.. başkasına hiç bırakmadım, aklım kalır rahat edemem sanki ya aslında anneyede bağımlı olmaması için arada bırakmak lazımmış..

haftaya bir arkadaşımın nişanı var. kayınvalidemi çağırsam bizim evde baksa mı diyorum ama bazen zor susuyor ya ağlarsa susturamazlarsa diyorum. nişanda taksiyle 5 dk.uzaklıkta..ama anne sütü alıyor, mama almıyor şu an, o zamana kadar almazsa..emzirip gidersem 1-2 saat durabilirim.ne yapsam, kızımla nişana gitsem ne olur. kimisi kalabalığa çok sokma diyor ama zaten ister istemez giriyor, avmyede gittik sonuçta..

içerdi gibime geliyo
bir yaşından sonra çocuklar normal yemekleri yemeğe başlayınca yemeği yemese bile bi hafta on gün sonra tekrar deneyin diyor uzmanlar ama küçük bebeklerde o kadar beklenmez ki

zaten 15 gün sadece günde 2 kez mama ver dedi, ek takviye..
sonra 4.ayımız dolacak ve meyve suyu ile yoğurta başlayacağız. bu kısa sürelik birşeydi. neyse içmezsede anne sütü yetiyor demekki cadıya :)

ben malesef kimseye bırakamıyorum (
ben yanındayken babasında ninelerinda falan duruyo
ama ortdan kayboldum mu en fazla bi saat idare edebiliyorlar
dün kaynanam en sonunda bırakma korkuyorum çocuğa bişey olcak diye dedi
zaten ben gittiğimdede ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu aldım sustu hemen
kalabalık konusunda da bırak alışsın gerçi nişanlar genelde gürültülü olur sesten rahatsız olmazsa götür ama genede kulaklar için tehlikeli yüksek ses

zaten 15 gün sadece günde 2 kez mama ver dedi, ek takviye..
sonra 4.ayımız dolacak ve meyve suyu ile yoğurta başlayacağız. bu kısa sürelik birşeydi. neyse içmezsede anne sütü yetiyor demekki cadıya :)

benim velede de anne sütü yetiyo artıyo bile ama gözler hep masada
yemek yerken kaşık çatalları takip ediyo
o yüzden mecbur başladım tattırmaya kıyamıyorum
şidilik sedece meyve emiyo :))

Son düzenleme:

hmmm evet yükses sesi düşünmedim hiç, yoksa ben eşim kardeşim gideceğiz. arkadaşlarımda olacak, sıkılmaz, durmayacağını sanmıyorum ama ses etkilermi, ay herşeyin en ince ayrıntısını düşünüyor insan. haydi kalk gidelim diyemiyorum artık, düşün taşın :)

benim velede de anne sütü yetiyo artıyo bile ama gözler hep masada
yemek yerken kaşık çatalları takip ediyo
o yüzden mecbur başladım tattırmaya kıyamıyorum
şidilik sedece meyve emiyo :))

maşallah yanaklar tombiş tam sıkmalık.Allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…