2010 Temmuz Anneleri : )

aile arası bi nişansa götürebilirsin insanlar konuşsada çok sorun olmaz
salonda müzikli bi nişansa götürme bence
anne olmak bu demek sanırım kendinden isteklerinden önce onun rahatı :))

aile arası bi nişansa götürebilirsin insanlar konuşsada çok sorun olmaz
salonda müzikli bi nişansa götürme bence
anne olmak bu demek sanırım kendinden isteklerinden önce onun rahatı :))

salonda olacak.
evet önce onu düşünüyor insan, ne olursa olsun, o rahat etsin, huysuzlanmasın, karnı tok olsun, nazar değmesin..
en iyisi evde bırakayım bende bir ilk yaşar, kayınvalidemde duruyor mu bakarım :)

durur inşallahta
bi işin olduğunda rahatlıkla bırakırsın

canımbnde bebeğimle gecen hafta nışana gttım çok kalabalık ve gurultulu ama mecbur kaldım götrmeye cunku kımsede durmuyo ve anne sutu alıyo oralarda emzrdım saat 10 da uyudu bebek arabsında yattı bnde kıyamadım önce yabancılardan yuksek sesten falan korktu ağladı ama napayım alışmasıda lazımm

bir yandan alışsın hep yalnız olmayacağız kalabalık olacak etraf diye düşünüyor insan, bir yandan dursun evde düzeni bozulmasın falan... neyse böyle böyle büyüyecekler:)

bir yandan alışsın hep yalnız olmayacağız kalabalık olacak etraf diye düşünüyor insan, bir yandan dursun evde düzeni bozulmasın falan... neyse böyle böyle büyüyecekler:)

aslında snaki bebekler sesden hoşlanıyor.valla ben kızımla dışarı çıktıgımda kalabalıga falanda girdik daha çabuk uyuyor sanki.bende nikaha gitmiştim.kız arabada uyudu.bi dahada almadı nikah boyunca.bide baya ses oldu.banamısın cdemedi

topluluktaki sesle müzikli yerlerin sesi farklıdır
biliyorsunuzki sesli mekanlarda hep uyarı vardır yüksek ses kulaklara zarar verebilir diye
bebeklerki bizleden daha hassas
kulaklarını sarında ses dalgalarından etkilenmesin bari

canım valla müzikle gürültü vardı ama düğün salonu gibi deildi daha sakindi.düğün salonuna ben bile dayanamıyorum bebekle olmaz.ama nişan belki çok ses olmaz gibi geldi bana.

canım valla müzikle gürültü vardı ama düğün salonu gibi deildi daha sakindi.düğün salonuna ben bile dayanamıyorum bebekle olmaz.ama nişan belki çok ses olmaz gibi geldi bana.

bilmem ki
benim nişanım salonda düğün gibi olmuştu davul zurna falan :))
o yüzden sanki herkes öyle yapıyormuş gibi geliyo :))

Son düzenleme:
kızlar sütüm azaldı dmeiştim.humana stili tavsiye etmiştiniz.acaip işe yaradı.çok tşk ediyorum.ilk kez iki damlada olsa emzirirken diğer göğsümden süt damladı:lepi:

benimkide misafir olunca ya da dışarda seste gayet iyi aslında :)

akannehirakannehir
Ay ne kadarakannehir cesaretlisiniz..
Boğazına takılır birşey olur kızz Allah korusun..
hadi suyunu püresini neyse de koparıp yutması bence bu aylarda çok tehlikeli..
Asla veremem ben..
Bu tarz kötü olayları çok duydum birkaçına da şahit oldum..

Bu konu en hassas olduğum konudur..Dişleri çıkıp biraz kendini bilmeden asla vermem katı meyve..

Sen bilirsin tabii ben okuyunca fikrimi yazayım dedim..

emzirdim,benim sıpalar uyudu..ben de biraz daha kestireyim..doymadım uykuya..

benimkide misafir olunca ya da dışarda seste gayet iyi aslında :)

almadı yazmışım ne almadıysa ağlamadı olcaktı canım:))) nikahda öyle nikah dairesindeydi ama müzikli falandı bide aşaırı kalabalıktı düşün insanlar ayakda kaldı 800 kişi falan vardı.800 kişinin aynı anda konuştugunu düşünsene,bir yandanda müzik,bide konuşmacı vardık akıllara zarardı.adam uykumu getirdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…