hmmm evet yükses sesi düşünmedim hiç, yoksa ben eşim kardeşim gideceğiz. arkadaşlarımda olacak, sıkılmaz, durmayacağını sanmıyorum ama ses etkilermi, ay herşeyin en ince ayrıntısını düşünüyor insan. haydi kalk gidelim diyemiyorum artık, düşün taşın :)
kızlar oğlum uyandı hoşçakalım:)
aile arası bi nişansa götürebilirsin insanlar konuşsada çok sorun olmaz
salonda müzikli bi nişansa götürme bence
anne olmak bu demek sanırım kendinden isteklerinden önce onun rahatı :))
salonda olacak.
evet önce onu düşünüyor insan, ne olursa olsun, o rahat etsin, huysuzlanmasın, karnı tok olsun, nazar değmesin..
en iyisi evde bırakayım bende bir ilk yaşar, kayınvalidemde duruyor mu bakarım :)
hmmm evet yükses sesi düşünmedim hiç, yoksa ben eşim kardeşim gideceğiz. arkadaşlarımda olacak, sıkılmaz, durmayacağını sanmıyorum ama ses etkilermi, ay herşeyin en ince ayrıntısını düşünüyor insan. haydi kalk gidelim diyemiyorum artık, düşün taşın :)
canımbnde bebeğimle gecen hafta nışana gttım çok kalabalık ve gurultulu ama mecbur kaldım götrmeye cunku kımsede durmuyo ve anne sutu alıyo oralarda emzrdım saat 10 da uyudu bebek arabsında yattı bnde kıyamadım önce yabancılardan yuksek sesten falan korktu ağladı ama napayım alışmasıda lazımm
bir yandan alışsın hep yalnız olmayacağız kalabalık olacak etraf diye düşünüyor insan, bir yandan dursun evde düzeni bozulmasın falan... neyse böyle böyle büyüyecekler:)
topluluktaki sesle müzikli yerlerin sesi farklıdır
biliyorsunuzki sesli mekanlarda hep uyarı vardır yüksek ses kulaklara zarar verebilir diye
bebeklerki bizleden daha hassas
kulaklarını sarında ses dalgalarından etkilenmesin bari
canım valla müzikle gürültü vardı ama düğün salonu gibi deildi daha sakindi.düğün salonuna ben bile dayanamıyorum bebekle olmaz.ama nişan belki çok ses olmaz gibi geldi bana.
aslında snaki bebekler sesden hoşlanıyor.valla ben kızımla dışarı çıktıgımda kalabalıga falanda girdik daha çabuk uyuyor sanki.bende nikaha gitmiştim.kız arabada uyudu.bi dahada almadı nikah boyunca.bide baya ses oldu.banamısın cdemedi
şimdilik hangi meyve varsa onları emmesine izin veriyorum
bayağı bi emiyo hatta emerken kopartıp yuttuğuda oluyo
siyah erik muz domates bunları severek emiyo
cam rende bakıyorum ama bulamadım bulsam elma ve havuş suyunada başlıycam kaşıkla içirmeye
başkasına bırakmayı denedin mi hiç bebişi duruyor mu?
günaydıııınn hanımlaaaaaaarrrr:)
Günaydın..........
benimkide misafir olunca ya da dışarda seste gayet iyi aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?