kızlar bugun cok mutluyum rabbime şükürler olsun aman nazar değmesin gece sürekli uyanan bebeğim bu gece hiç uyanmadı sabah 7 de mıkırdandı sadece emıp 10 30 kadar gerı uyudu.nasıl mı gece ılk defa odasında yatırdım onu tabı bende yere yatak serdım kendıme kontrol etmek ıcın önce uyumadı baya bır sonra gozunu örttüm uyudu .bende uyumusum sabah 5 te bır kalktım korku ile cocuga bırsey mı oldu hıc uyanmadı dıye baktım mısıl mısıl uyuyor ınsallah hep boyle uyur artık aman nazar degmesın
almadı yazmışım ne almadıysa ağlamadı olcaktı canım:))) nikahda öyle nikah dairesindeydi ama müzikli falandı bide aşaırı kalabalıktı düşün insanlar ayakda kaldı 800 kişi falan vardı.800 kişinin aynı anda konuştugunu düşünsene,bir yandanda müzik,bide konuşmacı vardık akıllara zarardı.adam uykumu getirdi zaten
ooo 800 kişi düşünemiyorum :)
bu nişan salonda ama çok kalabalık olacağını sanmam. neyse bakalım o zamanki ruh halime göre bakıcam. olmadı gideriz hep beraber, eve yakın nasılsa. emzirip babasıyla eve yollarım onları :)
kızlar bugun cok mutluyum rabbime şükürler olsun aman nazar değmesin gece sürekli uyanan bebeğim bu gece hiç uyanmadı sabah 7 de mıkırdandı sadece emıp 10 30 kadar gerı uyudu.nasıl mı gece ılk defa odasında yatırdım onu tabı bende yere yatak serdım kendıme kontrol etmek ıcın önce uyumadı baya bır sonra gozunu örttüm uyudu .bende uyumusum sabah 5 te bır kalktım korku ile cocuga bırsey mı oldu hıc uyanmadı dıye baktım mısıl mısıl uyuyor ınsallah hep boyle uyur artık aman nazar degmesın
selamlar
dün kızım acaip huysuzdu. tüm gün boyunca 1,5 saat uyudu.
dışarı çıkardık hava alsın da rahat uyusun diye,yok.
hadi banyo yapalım uyur dedik yok.
inadı tuttu. saat 5 buçukta anca uyudu cadı,7 ye kadar.
öyle olunca hem mızmızlık yaptı hem de emmek istemedi.
inşallah düne mahsustur.
geçmişe bakayım biraz..
selam arkadaşlar
eşim grip oldu malesef mert ede banada bulaştırdı ama çok ağar değiliz çok şükür oğlumda bende öksürüyoruz az az allahtan ardada bişi yok o iyi olduğu için mutluyum keşke mert ede bulaşmasaydı ama o kendii kurtardı neysekli
selam arkadaşlar
eşim grip oldu malesef mert ede banada bulaştırdı ama çok ağar değiliz çok şükür oğlumda bende öksürüyoruz az az allahtan ardada bişi yok o iyi olduğu için mutluyum keşke mert ede bulaşmasaydı ama o kendii kurtardı neyseki
selam kızlar,
sayfalar bayaa ilerlemiş. geçmişe ancak şöyle bi gözatabildim.inşallah hepiniz iyisinizdir. ben pek giremiyorum. malum kızım kucak kuşubir de grip olduk ailecek. hakkımızda hayırlısı valla. kuzum normalde gündüz de pek uyumaz ama bugün bana bi güzellik yaptı :) . çalışmaya da başladım geçen hafta. ya ne zor şeymiş. ilk gün ağlaya ağlaya gittim resmen. şimdi biraz biraz alışıyorum.
c.tesi günü kontroldeydik biz de kızımla. kilo 5650 boy 63 olmuş. 700 gr almış. hem sütüm azaldığı hem de okula başladığım için ben de mama takviyesine başladım.
ben evlenir evlenmez myom ameliyatı oldum..açık ameliyattı..sezaryan gibi oldu yani..dr en az 1 sene hamile kalmamalısın dedi..bu arada eşime sürekli git sperm tahlili yaptır diyordum..hiç oralı olmuyordu..sen bende kusur arıyorsun vs diyordu..şiddetli tartışıyorduk bu konu yüzünden..ya sorun varsa şimdiden önlem alalım diyordum ama işine gelmiyordu..en az 1 sene evli olmak gerek vs diye konuşuyordu ama o yaşı daha genç olanlar için diyordum..herneyse sonunda 1 gün gitti tahlil yaptırdı..nerdeyse azosperm denecek kadar az spermi olduğu ortaya çıktı..tabi mahvolduk..ikimiz de salya sümük ağladık...hiç çocuk sahibi olamayacağımızı düşünmeye başlamıştım...işte o sırada direk tüp bebek önerildi..daha 1 sene olmamıştı evleneli..
5 mayıs 2008 de hıdırellez günü bilgisayarımın paint bölümüne 2 çöp adam çizmiştim..Biri erkek biri kız..."Allah kabul etsin " yazmıştım...Kalbimden geçen ikiz bebeklerimin olmasıydı..Bir kız bir erkek ikizlerim olmasını çok istiyordum..O zamanlar anca tedavi ile hamile kalabileceğimi bilmiyordum bile...Bu Dileğim çok çocukça bir Dilekti ama tedavi öncesi bile arkadaşlarıma benim bir kız bir erkek ikizlerim olucak,içime öyle doğuyor demiştim.."Sen erdin mi kız yoksa " diye hafiften espiri ile takılıyorlardı...Neyse çok çocukça bir dilekti belki ama 5 ay sonra son adet tarihi 16 ekim olmak itibariyle dr.un pek az şans tanımasına rağmen ben hamile kaldım..Biri kız bir erkek bebeğe...İki bebeğim de çok sağlıklıydı ama dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği sebebiyle 14 şubat 2009 da kendi doğum günümde zamansız doğumla kaybettim yavrukuşlarımı..Şimdi melek kızım Ada ve melek oğlum Ege sonsuz uykularında bir köy mezarlığında yatıyorlar....
5 mayıs 2009 da yine o çocuksu Dileğimi diledim...Bir çok arkadaşla da paylaştım bunu..Hatta bir çok arkadaşım da anımsar...
Yine geçen seneye yakın bir son adet tarihi 17 ekim..Bu kez yumurtalık rezervi daha da az..Fsh çok yükselmiş..Dr. tedaviyi iptal edelim deyip duruyor.Ben deliler gibi netten yüksek fsh ile tedavi ile hamile kalanlar var mı diye sabahlara dek internet başındayım..
Sonuç koyulan 2 emriyo da tuttu...
12+3 günlükken önlem amaçlı serklaj ameliyatı ile rahim ağzı dikildi.
Melek kızım Ada abla,Melek oğlum Ege abi oldu....İzmir'e gelmeden önce meleklerimin mezarına gitmiştim ve size kardeşlerinizle ziyarete gelmek nasib olsun,eve bile gitmeden size gelebilmeyi nasib etsin Allah demiştim...Allah nasib etti..izmir den gelir gelmez Almina ve Çınar ile meleklerimin mezara gittik..
Allaha ne kadar şükretsem az......:Saruboceq: :Saruboceq:
[/QUOTE
Ben de okurken duygulandım.Allahım ne kadar büyük.Demek ki o kadar içten istemişsin ki yüce rabbim kabul etmiş.Ayrıca ne kadar da şanslısın ki biri kız diğeri erkek evlat nasip etmiş.Çok da tatlılar maşallah.Ömürleri uzun bahtları açık olsun.:Saruboceq:
asiyan_1010, ceydaaaa, gizemsa, hatce39, KK Pro Üyekkgm, krikitos, shelan merhaba.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?