2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bugun cok mutluyum rabbime şükürler olsun aman nazar değmesin gece sürekli uyanan bebeğim bu gece hiç uyanmadı sabah 7 de mıkırdandı sadece emıp 10 30 kadar gerı uyudu.nasıl mı gece ılk defa odasında yatırdım onu tabı bende yere yatak serdım kendıme kontrol etmek ıcın önce uyumadı baya bır sonra gozunu örttüm uyudu .bende uyumusum sabah 5 te bır kalktım korku ile cocuga bırsey mı oldu hıc uyanmadı dıye baktım mısıl mısıl uyuyor ınsallah hep boyle uyur artık aman nazar degmesın

canım gözün aydın.maş inş hep böyle gider

ooo 800 kişi düşünemiyorum :)
bu nişan salonda ama çok kalabalık olacağını sanmam. neyse bakalım o zamanki ruh halime göre bakıcam. olmadı gideriz hep beraber, eve yakın nasılsa. emzirip babasıyla eve yollarım onları :)

aynen canım husursuz olursa kendinde dönersin yakınmış.benimki bide krşıdaydı düşün:))

Maşallah canım

Yamin Levy diye bir kadın var..Sesi ve şarkıları çok güzel..Sıpalarım çok seviyor..Çıtları çıkmıyor dinlerken :)

selamlar
dün kızım acaip huysuzdu. tüm gün boyunca 1,5 saat uyudu.
dışarı çıkardık hava alsın da rahat uyusun diye,yok.
hadi banyo yapalım uyur dedik yok.
inadı tuttu. saat 5 buçukta anca uyudu cadı,7 ye kadar.
öyle olunca hem mızmızlık yaptı hem de emmek istemedi.
inşallah düne mahsustur.

geçmişe bakayım biraz..

günaydın güzel anneler:)
gerçi 1 buçuk olmuş saat ama :))
biz de hafta sonu gezenlerdeniz:)
cmtesi akşam arkadaşlarımıza balık yemeye gittik..
kızım da çok usluydu ama şapşal annesi mamasını hazırlayıp evde masanın üstüne bırakıp gelmişkaydirigubbakcemile3
Allahtan babamız dışardaydı içecek almaya gitmişti ona söyledik yeni aldı getirdi...
biberonu unutmamışım iyi ki...
onlar bira içtiler balığın yanında ben de buzlu çay ama bira bardağında:))kimi kandırıyosamlülülülülülü
pazar da babasında kanguruyla sahile yürüdük geldik..
bi komşumuz gördü bizi öle, bana diyo ki 9 ay sen taşıdın şimdi de eşin taşısın diyo:))

selam arkadaşlar
eşim grip oldu malesef mert ede banada bulaştırdı ama çok ağar değiliz çok şükür oğlumda bende öksürüyoruz az az allahtan ardada bişi yok o iyi olduğu için mutluyum keşke mert ede bulaşmasaydı ama o kendii kurtardı neyseki

Son düzenleme:

canım arada yapıyolar öle..
ben çok huysuzlanınca ellerini yanlarında sabitleyip ayaklarını serbest bırakacak şekilde yumuşak battaniyeyle sarıyorum. sonra elektrik süpürgesi açıp hafif hafif sallıyorum.
işe yarıyo tavsiye ederim..:1hug:

geçmiş olsun canım.
merte ıhlamur içirebilirsen iyileşir hemen.
ama pek sevmiyo çocuklar öyle şeyleri...

selam kızlar,
sayfalar bayaa ilerlemiş. geçmişe ancak şöyle bi gözatabildim.inşallah hepiniz iyisinizdir. ben pek giremiyorum. malum kızım kucak kuşu bir de grip olduk ailecek. hakkımızda hayırlısı valla. kuzum normalde gündüz de pek uyumaz ama bugün bana bi güzellik yaptı :) . çalışmaya da başladım geçen hafta. ya ne zor şeymiş. ilk gün ağlaya ağlaya gittim resmen. şimdi biraz biraz alışıyorum.
c.tesi günü kontroldeydik biz de kızımla. kilo 5650 boy 63 olmuş. 700 gr almış. hem sütüm azaldığı hem de okula başladığım için ben de mama takviyesine başladım.

geçmiş olsun canım. aynı dert bizde de var. gün boyu kuşburnu kaynatıp içiyorum. bir de bal koyuyorum içine. ben iyileşince kızım da iyileşiyo. tavsiye ederim. ama gerçek kuşburnu

selamlar...
bugün pek tembelliğim üzerimde.işleri ancak bitirip geldim.
sabah kızımı yıkadım uyuttum çok şükür 2 saate yakın uyuyor
ben de o ara işleri bitirip biizim minik şirine uyanmadan sizlere bakayım dedm...

çok geçmiş olsun cnm.inş en kısa zamanda iyileşirsinz...
maşallah bebişee

asiyan_1010, ceydaaaa, gizemsa, hatce39, KK Pro Üyekkgm, krikitos, shelan merhaba.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…