2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben kaçar. okul için hazırlanmam lazım. sizi ve kuzucuklarınızı koccaman öpüyorum :))

oo cesaretlendim o zaman :) ses kalabalığa bakar karar veririm. 5 dk. uzaklıkta zaten taksiyle. iyi bari :)

bence de git canım alışsın.
avmden çok fazla farkı yok ses çok yüksek değilse..
bir deee ayıp olmazsa zeynebin çoraplarını nerden aldın?
bayıldım son eklediğin resimde saçında tokasıyla zeynepkuşa:))

Bugün pek bi duygusalım, herşeye ağlayasım var.. Alminaçınar haftasonu yazdıklarını yeni okudum.. senağlama Çok şükür ki şimdi güzel evlatların var. Abla ve abisi zaten cennette.. Allah bebişlerimize ömür versin, sağlık versin inşallah..

Evet, gideceğim inşallah, ortam rahatsız ediciyse döneriz.Teşekkür ederiz teyzesi :)
Ananesi sağolsun, külotlu çorap almadım hiç, annem almış :) pazardan aldım demişti, herhangi bir markanın değil yani canım..

işte o nekadar özverilerle sahip oldu onlara ve hala ne kadar uğraşıyo hepimizden iki kat fazla yoruluyo yine de çok mutlu...
kimileri de tuvalette doğurup çöpe atıyo masum bebekcikleri...

çok şekermiş canım, güzel mutlu günlerde giysin inş..
zeynep de benim kızım gibi saçlı bebek:))

Geçmiş olsun krikitoscum..

Arkadaşlar benim oğlan sarışın, kız daha koyu buğday gibiydi..Oğlum sarışın kumral arası yine ama kızımın yeni çıkan saçları daha doğrusu kafasında çıkan tüyler sarı sarı ve güneşte altın gibi parlıyor..Değişir mi ki ?? ikisi de açık renk gözlü ama karanlık ortamda koyu gibi duruyor..Dışarda kızımın gözleri yeşile ,oğlumun gözleri mavimsi yeşile çalıyor..

Son düzenleme:
Merhabalarrr herkese...
Bugün yine işteyimm..Kuzucuğum anneannesinde...Gittikçe daha da bağlanıyorum...Gözümden bile sakınıyorum.Sizler nasılsınızzz..

Maaşallah canım bebişlerine..1 yaşına kadar anca oturuyor diyorlar göz rengi falan ama yinede belli olmaz tabi.Mesela benim gözlerim boncuk maviymiş bebekken büyüdükçe yeşile dönmüş..Resimlerime bakıyorum bariz mavi yani..

maşallah onlara. a.s
renkli gözlü bebekler bariz belli ediyorlar kendilerini bence...
çok extra bişi olmadığı sürece bence renkli gözlü olacaklardır...
kızımın gözleri bariz kahverengi mesela :) değişeceğini hiç sanmıyorum ama yinede 6 ay dolmadan kesin karar verilemiyormuş.

Son düzenleme:
teşekkürler alminaçınarım

mertin gözleri masmaydi 4.ayda yeşil oldu artık değişmez derken 7.ayda kahveringi oluverdiler değişebiliyor ama inşallah değişmez fıstık kızın renkli gözlerinle yakar ortalığıbayanssulusmile
ama arda doğdu kahveringiydi şimdi açılmaya başladı ela gibi ama yine kahverengine döner sanırım

canım bende çorabınada elbisesinede bayıldım.elbisesi çok şeker.bayılırım öyle elbiselere.çokda yakışmış maş.arkadaşım beneydi ona gösterdim.onunda çok hoşuan gitti.kendimemi alsam ne öyle elbise.çoçukluma döncem bu bebişleri gördükçe:))
geçmiş olsun arkadaşım.bebişinide maş 41 kere.700 gramda iyi canım.ya daha az alsa.bende merak ediyorum ne kadar aldı ama daha 3 alık olmadı bizimki

geçmiş olsun ailecek size

selamm o kadar yorgunum kii.

kızım sabahtan beri yeni uyudu..15 dk ara kestirmeleri saymazsak..
bugün çok mızmızdı..normalde 2-3 saat uyurdu kesintisiz öğleden sonra..

onla birlikte yemek yap iş yap ayaklarım ağrıyor resmen........

ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…