kızlar ben kaçar. okul için hazırlanmam lazım. sizi ve kuzucuklarınızı koccaman öpüyorum :))
aynen canım husursuz olursa kendinde dönersin yakınmış.benimki bide krşıdaydı düşün:))
oo cesaretlendim o zaman :) ses kalabalığa bakar karar veririm. 5 dk. uzaklıkta zaten taksiyle. iyi bari :)
bence de git canım alışsın.
avmden çok fazla farkı yok ses çok yüksek değilse..
bir deee ayıp olmazsa zeynebin çoraplarını nerden aldın?
bayıldım son eklediğin resimde saçında tokasıyla zeynepkuşa:))
Bugün pek bi duygusalım, herşeye ağlayasım var.. Alminaçınar haftasonu yazdıklarını yeni okudum.. senağlama Çok şükür ki şimdi güzel evlatların var. Abla ve abisi zaten cennette.. Allah bebişlerimize ömür versin, sağlık versin inşallah..
Evet, gideceğim inşallah, ortam rahatsız ediciyse döneriz.Teşekkür ederiz teyzesi :)
Ananesi sağolsun, külotlu çorap almadım hiç, annem almış :) pazardan aldım demişti, herhangi bir markanın değil yani canım..
çok şekermiş canım, güzel mutlu günlerde giysin inş..
zeynep de benim kızım gibi saçlı bebek:))
Geçmiş olsun krikitoscum..
Arkadaşlar benim oğlan sarışın kız daha koyu buğday gibiydi..Oğlum sarışın kumral arası yine ama kızımın yeni çıkan saçları daha doğrusu kafasında çıkan tüyler sarı sarı ve güneşte altın gibi parlıyor..Değişir mi ki ?? ikisi de açık renk gözlü ama karanlık ortamda koyu gibi duruyor..Dışarda kızımın gözleri yeşile ,oğlumun gözleri mavimsi yeşile çalıyor..
Geçmiş olsun krikitoscum..
Arkadaşlar benim oğlan sarışın, kız daha koyu buğday gibiydi..Oğlum sarışın kumral arası yine ama kızımın yeni çıkan saçları daha doğrusu kafasında çıkan tüyler sarı sarı ve güneşte altın gibi parlıyor..Değişir mi ki ?? ikisi de açık renk gözlü ama karanlık ortamda koyu gibi duruyor..Dışarda kızımın gözleri yeşile ,oğlumun gözleri mavimsi yeşile çalıyor..
canım bende çorabınada elbisesinede bayıldım.elbisesi çok şeker.bayılırım öyle elbiselere.çokda yakışmış maş.arkadaşım beneydi ona gösterdim.onunda çok hoşuan gitti.kendimemi alsam ne öyle elbise.çoçukluma döncem bu bebişleri gördükçe:))Evet, gideceğim inşallah, ortam rahatsız ediciyse döneriz.Teşekkür ederiz teyzesi :)
Ananesi sağolsun, külotlu çorap almadım hiç, annem almış :) pazardan aldım demişti, herhangi bir markanın değil yani canım..
geçmiş olsun arkadaşım.bebişinide maş 41 kere.700 gramda iyi canım.ya daha az alsa.bende merak ediyorum ne kadar aldı ama daha 3 alık olmadı bizimkiselam kızlar,
sayfalar bayaa ilerlemiş. geçmişe ancak şöyle bi gözatabildim.inşallah hepiniz iyisinizdir. ben pek giremiyorum. malum kızım kucak kuşubir de grip olduk ailecek. hakkımızda hayırlısı valla. kuzum normalde gündüz de pek uyumaz ama bugün bana bi güzellik yaptı :) . çalışmaya da başladım geçen hafta. ya ne zor şeymiş. ilk gün ağlaya ağlaya gittim resmen. şimdi biraz biraz alışıyorum.
c.tesi günü kontroldeydik biz de kızımla. kilo 5650 boy 63 olmuş. 700 gr almış. hem sütüm azaldığı hem de okula başladığım için ben de mama takviyesine başladım.
selam arkadaşlar
eşim grip oldu malesef mert ede banada bulaştırdı ama çok ağar değiliz çok şükür oğlumda bende öksürüyoruz az az allahtan ardada bişi yok o iyi olduğu için mutluyum keşke mert ede bulaşmasaydı ama o kendii kurtardı neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?