2010 Temmuz Anneleri : )

krikitos geçmiş olsun canım,
bugün çok berbat birgün ipek hiç durmuyor uyumuyor emmiyor delirmek üzereyim sürekli ağlıyor ((

bugün çok berbat birgün ipek hiç durmuyor uyumuyor emmiyor delirmek üzereyim sürekli ağlıyor ((

ay seninki daha berbatmış..eçici birşeydir canım üzülme.
bir rahatsızlığ olsa anlarsın.
----------------
benimkinin emmesinde sorun yok ağlaması da yok ama mız mız mız işte.:ecrin_bebek:uyuması da yok..emzirdim geri daldı uykuya ama umudum yok uyanır yeniden..

neden böyle yaptı anlamadım...
gerçi karşı da inşaat var acayip ses geliyorkötükedihüsosesten mi etkilenmeye başladı ki??bilmiyorumkismile

elbise giydirdim diye yırtınıyo 1 saattir anca susturdum şimdi hırslı hırslı elimi yalıyor kucağımda erkek fadimem

seninkine alıştık zaten..hep anlatıyorsun ya.sempatiksalakcinni
o da düzelir annesi..zamannnnn......
Biraz cadı olacak seninki galiba..:ecrin_bebek:
erkek fadime midelikafadulden

deniz güneşçim emelcim sağolun canlarım

tam mevsim geçisi ya hastalık havası ben nekadar hem kendime hemde oğluşlara dikkat etsemde koci gribi getirdi eve hiç laf anlamoyor hiç dikkat etmiyor evde 2 bebe var 2 kat dikkatli olmakı baba olarak ama yokk

uyandı ..
inanamıyorum yaaaaaaaa

benim sıpalar da aynen öyle bu gün..doğru dürüst hiç uyumadılar..sabahtan beri 2 bardak kayısı suyu ve 2 bisküvi ile duruyorum..Karnım kazınıyor açlıktan..bu gün özellikle bir başka huysuzlar..:gitme:

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttt diye pencereden bağırasım var offfffffff..eşim çabuk gelir inş...........

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttt diye pencereden bağırasım var offfffffff..eşim çabuk gelir inş...........

allah kolaylık versin tatlışım ailen filan olsa yanında oda yok çok zor ikisi birden ağladımı elim ayağım boşalıyor kafam alımıyor hiçbişeyi bide seninkilerin ikiside laftan sustan anlamaz kangurun falan var mı ?şimdi iyide ilerde ağarlaşçaklar birini kanguruya koyardın diğerni kucakta kolunun yanında oyalardın

elbise giydirdim diye yırtınıyo 1 saattir anca susturdum şimdi hırslı hırslı elimi yalıyor kucağımda erkek fadimem

canım benim kızımda kıyafet giydirirken kıyameti koparıyor.oda çok hırslı bide kızıp sakinleşmeye geçerken hıh hıh sesler çıkarıyor.çok komik oluyor.banyo yaptırırken iyi bi başını yıkarken koşuyor zaptedemiyor o zaman ağlıyor bide üstünü giydirirken.eşim diyo bu kız çıplkalıgı seviyor:))

slm kızlar... krikitos geçmiş olsun canım. bugün benim oğlanın da heyheyleri üstünde nedense... bugünün bir özelliğimi var ne herkes aynı şeyi söylüyor :bbo:

slm kızlar nasılsınız,saçımız 1 cm ble değil ama kızıma çok cici tokalar aldım bugün dayanamayıp bayanssulusmile

teşekkürler canım, valla insan elbise etek görünce dayanamıyor bebişlere yakışıyor da :)

bugün bişey var bencede, daha yeni girdim nete kk yı açtım, 2 sayfa okudum uyandı bas bas ağlamaya başladı. çıkıyorum bugün çok huysuz benim kızımda yaaaa...

slm kızlar nasılsınız,saçımız 1 cm ble değil ama kızıma çok cici tokalar aldım bugün dayanamayıp bayanssulusmile

ben doğmadan almıştım canım.dışarı çıkabilsem şöyle rahat rahat alırımda.çıkamıyorum ki:))

şuan benim kızımın gözünden uyku damlıyor.ama uyamadığı gibi devamlı ağlar vaziyette.iki dakka gülüypr sonra suratımıza bakıp ağlıyor.çoçuk heder mi oluyor ne niye annem babam bunlar diye:)) çözemedim ben bizim kızı

ay çok güldüm sana yaa:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…