sonbahar, kuduruk kızçen napıyo:ecrin_bebek:
krikitos geçmiş olsun canım,
bugün çok berbat birgün ipek hiç durmuyor uyumuyor emmiyor delirmek üzereyim sürekli ağlıyor((
elbise giydirdim diye yırtınıyo 1 saattir anca susturdum şimdi hırslı hırslı elimi yalıyor kucağımda erkek fadimem
uyandı ..
inanamıyorum yaaaaaaaa
selamm o kadar yorgunum kii.
kızım sabahtan beri yeni uyudu..15 dk ara kestirmeleri saymazsak..
bugün çok mızmızdı..normalde 2-3 saat uyurdu kesintisiz öğleden sonra..
onla birlikte yemek yap iş yap ayaklarım ağrıyor resmen........
ayyyyy
krikitos geçmiş olsun canım,
bugün çok berbat birgün ipek hiç durmuyor uyumuyor emmiyor delirmek üzereyim sürekli ağlıyor((
elbise giydirdim diye yırtınıyo 1 saattir anca susturdum şimdi hırslı hırslı elimi yalıyor kucağımda erkek fadimem
benim sıpalar da aynen öyle bu gün..doğru dürüst hiç uyumadılar..sabahtan beri 2 bardak kayısı suyu ve 2 bisküvi ile duruyorum..Karnım kazınıyor açlıktan..bu gün özellikle bir başka huysuzlar..:gitme:
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttt diye pencereden bağırasım var offfffffff..eşim çabuk gelir inş...........
canım bende çorabınada elbisesinede bayıldım.elbisesi çok şeker.bayılırım öyle elbiselere.çokda yakışmış maş.arkadaşım beneydi ona gösterdim.onunda çok hoşuan gitti.kendimemi alsam ne öyle elbise.çoçukluma döncem bu bebişleri gördükçe:))
geçmiş olsun arkadaşım.bebişinide maş 41 kere.700 gramda iyi canım.ya daha az alsa.bende merak ediyorum ne kadar aldı ama daha 3 alık olmadı bizimki
geçmiş olsun ailecek size
slm kızlar nasılsınız,saçımız 1 cm ble değil ama kızıma çok cici tokalar aldım bugün dayanamayıp bayanssulusmile
ben doğmadan almıştım canım.dışarı çıkabilsem şöyle rahat rahat alırımda.çıkamıyorum ki:))
şuan benim kızımın gözünden uyku damlıyor.ama uyamadığı gibi devamlı ağlar vaziyette.iki dakka gülüypr sonra suratımıza bakıp ağlıyor.çoçuk heder mi oluyor ne niye annem babam bunlar diye:)) çözemedim ben bizim kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?