2010 Temmuz Anneleri : )

iyi aksamlar kizlar

ben bugun emme problemi yuzunden istanbula baska doktora gittim

bana gelisimin normal oldugunu soyledi doktorun kendi cocuguda ayni seyleri yapmis emme pozisyonu aldiginda aglamaya baslamis

bana sut urunlerne alerjisi olabilir dedi onun icin su ara ben sut ve sut urunlerini agzima surmeyecegim

eger ogle birsey varsa diye bana bir mama verdi bu mamayi ssk karsiliyormus balik yagindan yapilan birseymis alerjisi olan bebekler icinmis en kotu ihtimal onu kullanacagiz

ama icim hala rahat degil keske emzirebilseydim oglumu cunku su anda normal mamada yemiyor

isim cok zor benim

selam kızlar
bugün kızımı kanguruya koyup markete gittim ilk kez.
ama kasiyerlere sinir oldum. kızın yanaklarını sıkıp ellerini öptüler.uyarmak zorunda kaldım. ellerini sürekli ağzına götürüyor çünkü. zaten elleri temiz değil,paraya dokunuyorlar sürekli.

canım alerjisi olunca vücudunda değişiklik olmuyor muymuş? yani süt alerjisinin tek belirtisi memeyi istememe mi ki?
mama verdiğinde aynı şeyi mi yapıyor?

canım alerjisi olunca vücudunda değişiklik olmuyor muymuş? yani süt alerjisinin tek belirtisi memeyi istememe mi ki?
mama verdiğinde aynı şeyi mi yapıyor?

valla canim doktorun soylediklerinden yine pek tatmin olamadim o kedi bebeginde bunlari yasamis ve bunu tespit etmis

ben devam sutu verdim biberonla biberon tutamiyor kasikla verdim tukuruyor onu hersey icin yapiyor aslinda

herhangi bir belirti vermedi cildinde su an icin sadece uyurken beslenebiliyor ne yazik ki

aynı bizim dünkü halimiz..
ne oluyor bu temmuz bebelerine böyle canımmmm :ecrin_bebek:

canım benim ya..
bizimki de uyanıkken hiç güzel emmemeye başladı. sürekli kafayı çeviriyor memeyi çıkarmak için. eskiden ne güzel 10-15 dk emerdi güzelce. şimdi hiç karnını doyuramıyor.
süt varken neden emmezler anlamış değilim.

canim benim uucncu ayda 6/7 dakika emmelri yeterliymis bir sitede okumustum

emme sureleri azalair diye

bizimki o kadar emse ben fakir doyuracagim valla

canim benim uucncu ayda 6/7 dakika emmelri yeterliymis bir sitede okumustum

emme sureleri azalair diye

bizimki o kadar emse ben fakir doyuracagim valla

inşallah düzelir canım en kısa zamanda.
alerjisi de yoktur ve senin sütünü alır inşallah.

pediatriportalı diye bir site vardı. oradaki doktorlara soru sorduğunda hemen cevaplıyorlar. ben 2-3 kez sormuştum kafama takılanları. bir de onlara danışsan?

valla ben artık doktorlarada güvenmiyorum.başlarından savıyor bazısı.ben bunu yaşadım hemde kızım çok ağlıyrak götürdüm kaıdn ilgilenmedi bile.bir kez daha aynı kadına mecbur gittim yine aynı şeyi yaptı.bende eertesi gün başhekime çıktım.

ama aynı sorun benim kızımdada var.geceleri uyku sersemi emiyor.bu gece emerken de huysuzluk çıkardı.gündüz de bir kez zorla emzirdim.bide şimdi ağlaya ağlaya emdi.ilk çok ağlıyor.sakinleşince tekrar deniyorum.memeyi alıyor saniyesinde ağlıyor çıkarıyor.heralde bir dönem geçicek.için rahat etmediyse başka doktora da götürseydin keşke.seninki mamada almıyor demek.çok zor cnaım insnaın içi gidiyor Allah kolaylık versin

aynı sorun bizdede var malesef ben zaten pek süt ürünleri tüketmiyorum yinede dikkat edeceğim uyurken emzirmeye devam. bugün çok ağladı bebeğim çok huzursuzdu yavrum.

froyacım teşekkürler tatlışım

bu aylarda çevreyle daha çok ilgileniyorlar ve emme süreleri azalıyor sabırlı olup onun bakınmasına izin verip sonra tekrar emmesini sağlamak sonra yine döner bakar yine emer yani oyun oynar sizinle doyduğuna inandığınız anda yeterlidir benim büyük oğlan 50 60 dakika emerdi beni ilk 7 ay sadece anne sütü verdim tosuncuk tospaydı bakına bakına emerdi kuzucuk en çok ta dışarda zor oluyor bilirim o bakınır senin memeler fora tanıdık tanımadık insanlar yorum yapar sinir bişi mert te emzirmekten bıkmıştım bundada sütüm gelmedi keşke gelseydide yine aynı şeyleri yasasaydım keşke anne sütü alsaydı kuzucuğum :çok üzgünüm:

bazende emmek istemezdi tersten verirdim memeyi emerdi kandırıkçılık yapardım az biraz bizimki 8 ayda öyle memeyi redetti ama asla istemedi görmeye tahammulü yoktu ve memeyi kesmek zorunda kalmıştım inşallah sizinkiler yine emer daha memeden kesmek için çok küçükler helede süt varken yazık yaaa allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Selam oğluşum uyuyor sanırım geceye hazırlık yapıyor : )) Gece kalkar sımdı uyku duzenı de karıstı iyice yavruşumun ..

Selam arkadaşlar.

Bebişlerin yaramazlıklarından uyumamalarından şikayet etmişsiniz.Ama üzgünüm ayları ilerledikçe uyuma süreleri kısalıyor.

Benim oğlum 4,5 aylık oldu artık benden başkasında uyumak istemiyor.Önceleri anneme bırakıp çıkıp biraz dolaşıyordum alışverişimi yapıyordum şimdi imkansız annemde durmuyor.

Geceleri sadece mamadan mamaya uyanırdı,şimdi uykusu 10 dk.anca kesintisiz illa beşiğini sallıycam.
Allah kolaylık versin hepimize,kuzularımızada sağlık versin.

tüm annelere we bebişlere slmlarr
amaaaan gene baya geri kalmışım baya ilerlemiş sayfalar ama yetiştim okudum
benim bebişim doktor amcasına gitçeğini hisediyo galiba bu hafta pek bi uslu maş.
çok komik el sürekli ağzında dişlerimi kaşınıyo aceba bazen çok komik 4 parmağını birden sokuyo ağzına bazende yumruğunu sokmaya çalışıyo :roflol:
alminaçınar yazdıklarını okudum da ben zaten sulu gözümdür anne olduktan sonra hepten bi fena oldum :gitme:.allahım seni we bebişlerini korusun arkadaşım....
uyku zamanı hepinize huzurlu bi gece diliyorum
ii geceler

babamız aptamilin pirinçli muzlu kaşık mamasından almış..Akşam banyo sonrası vermeyi denedim..Çok sevdiler..Kaşığı ağızlarıdan çekip yeni mama almak üzere tabağa götürdüğüm an ağlamaya başladılar..Meme ya da biberon gibi sürekli gelsin istediler sanırım,boşluğa tahamülleri yok :))
Kaşık mamasının üzerine normal biberon mamalarından ve onun üzerine de benden emdiler..Memeyi hala daha istekli emiyorlar ve emince sakinleşiyorlar.....

Son düzenleme:
senin yaramazlar emecek sütün yok,benim sütlerim boşa gidiyor emen yok ( off nasıl birşey buu,benim ipek böcüğü yarım sattir uyanık nöbet var bugece .

canim ben bir haftada uc doktora goturdum doktor doktor gezerken buyuyecek cocuk

net sonuc cikmammasindan dolayi icim rahat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…