herkese günaydın nasılsınız?
iyi aksamlar kizlar
ben bugun emme problemi yuzunden istanbula baska doktora gittim
bana gelisimin normal oldugunu soyledi doktorun kendi cocuguda ayni seyleri yapmis emme pozisyonu aldiginda aglamaya baslamis
bana sut urunlerne alerjisi olabilir dedi onun icin su ara ben sut ve sut urunlerini agzima surmeyecegim
eger ogle birsey varsa diye bana bir mama verdi bu mamayi ssk karsiliyormus balik yagindan yapilan birseymis alerjisi olan bebekler icinmis en kotu ihtimal onu kullanacagiz
ama icim hala rahat degil keske emzirebilseydim oglumu cunku su anda normal mamada yemiyor
isim cok zor benim
valla ben artık doktorlarada güvenmiyorum.başlarından savıyor bazısı.ben bunu yaşadım hemde kızım çok ağlıyrak götürdüm kaıdn ilgilenmedi bile.bir kez daha aynı kadına mecbur gittim yine aynı şeyi yaptı.bende eertesi gün başhekime çıktım.
ama aynı sorun benim kızımdada var.geceleri uyku sersemi emiyor.bu gece emerken de huysuzluk çıkardı.gündüz de bir kez zorla emzirdim.bide şimdi ağlaya ağlaya emdi.ilk çok ağlıyor.sakinleşince tekrar deniyorum.memeyi alıyor saniyesinde ağlıyor çıkarıyor.heralde bir dönem geçicek.için rahat etmediyse başka doktora da götürseydin keşke.seninki mamada almıyor demek.çok zor cnaım insnaın içi gidiyor Allah kolaylık versin
Günaydın..
bu sabah sağlık ocağına gittik,aşılarımızı olduk geldik..Çıplak olarak kızım 6.100 gr,oğlum da 6.300 gr geldi..Oğlum 63 cm,kızım 62 cm olmuş..Şimdi yatırdım,ateşleri çıkarsa calpol vericem..Artık sebze meyve pürelerine,meyve sularına,yoğurda başlayabilirsiniz dediler..
Dün akşam banyodan sonra beslendiler ve sabah 7 ye dek uyanmadılar..Eşim sabah altlarını aldı ve hemen besledik..hiç aç gibi değillerdi..Sanırım gece maması iyi doyurmuş...
Almina nazal aspiratörü senden duymuştum, kullanmaya başlamıştık. şu an kızımın burnu tıkalı resmen ötüyor ama serum fiz. damlatıp çekmeyi denedim yapamadım. sen kolayca kullanıyormusun onu?
aptamilin muzlu pirinçli maması canım.4 aydan itibaren..maşallah kuzucuklarına canım gece verdiğin mamanın tam olarak ismi nedir?
bir ucunu sıpanın burnun içine dayadıktan sonra diğer ucunu sen kendi ağzına götürüp iyice nefesini içine çekeceksin..bir kaç kez tekrar ediceksin..kuru sümükler için değil de burun tıkandığında yaş sümükler için işe yarıyor..Almina nazal aspiratörü senden duymuştum, kullanmaya başlamıştık. şu an kızımın burnu tıkalı resmen ötüyor ama serum fiz. damlatıp çekmeyi denedim yapamadım. sen kolayca kullanıyormusun onu?
benim serum fizyolojikte 5 gün içinde kullanılmalıdır yazıyo
tereddüt ediyorum kullanmaya
benim serum fizyolojikte 5 gün içinde kullanılmalıdır yazıyo
tereddüt ediyorum kullanmaya
aptamilin muzlu pirinçli maması canım.4 aydan itibaren..
bir ucunu sıpanın burnun içine dayadıktan sonra diğer ucunu sen kendi ağzına götürüp iyice nefesini içine çekeceksin..bir kaç kez tekrar ediceksin..kuru sümükler için değil de burun tıkandığında yaş sümükler için işe yarıyor..
e zaten gün içinde bir kaç kez yapmak gerektiğinden çabuk biter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?