2010 Temmuz Anneleri : )

bende paşamın resmini ekledim kızlar

özleme çok sevindimmm
rabbim kucağına almayi nasip etsin sağlıkla

Hayat 77 ..Gerçekten çok şaşırdım. Ne diyeceğimi sapıttım..Allah hayırlısını nasip etsin cnm..

selam hanımlar
geçmişi okudum ve şokkkk oldum hayat arkadaşım üzüldüm mü sevindim mi desem bilemedim bir bebeğe bakarken bide hamile olmak ne demek iyi bilirim herkez sana şimdi arka çıkar yardım ederiz bi çocuğun canına kıyılamaz biz senin yanındayız derler sonra yok oluverirler hamile bi kadın kucağında küçücük bebeğinle kendini savaş içinde buluverirsin eşinle iyi konuşun enine boyuna doktorunlada konuş bakalım sezeryan dikişlerin yeni bir hamileliği kaldırıcak mı ? benim dikişlerim çok ağrıyordu son zamnlarda ki ben 1 sene sonra hamile kalmıştım senin 3 ay arası çok kısa
bazı şeyleri buradan yazaman arkadaşlar yanlış anlayabilir ama doktoruna iyi danış ve doktorunu dinle

Selam herkese, anca okuyabildim geçmişi..

hayat77 hakkınızda hayırlısı olsun, zor bir durum gerçekten.. belki yanlıştır, emin olma o testle..

emzirme koltukları hakkında bilgim yok..farklı birşey mi ki?

valla emzik konusu böyle sen bilirsin..ben hastaneden eve geldiğim gibi verdim emziği.
bazı arkadaşlarım ısrarla vermiyorlar çevremde alışmasın diye ama napayım işime yarıyor.:ecrin_bebek:.

Bu arada benimki de sadece uyku zamanı gelince emziği alıyor zaten, normal zamanda emmez tükürür.:sinifsinif:.çok nadiren normalde emer..
ama uykusu gelince alıyor çocuk..:ecrin_bebek:
sakinleştirici gibi birşey benim için emzik uykusu gelince..

haklısın aslında..çok zor ..
----------------------------------------------------
bir tanesi kucağında ,bir tanesi karnında..
aman Hayat 77 canım sakın yanlış anlama..
moralini bozmak gibi olmasın..

ama şu da var Allah kolaylığını da verir sonuçta..a.s

krikitos canım anlıyorum seni yanlış anlamalar olabilir ben de bu yüzden hayat77 ye ..yanlış anlama sakın...yazdım.
moral bozmak değil amacımız aslında..

canım çok şaşırdım.
hayırlısı olsun. zaman olarak kötü olabilir ama Allah yardımcı olur.

ardada ilk 2 ay emziği ağzından düşürmezdi şimdi hiç emmiyor çaktırmadan çaktırmadan bıraktı valla şimdi ağzına koyunca ağlıyor evde sürüsüne bereket emzik var niye benim çocuklarım emzik emmiyor ya hemde ben emzik emen çocuğa bayılıyorum siz slikon emzik mi veriyorsunuz kauçuk mu?bizim dr. slikon daha iyi demişti ama sanki kauçukları daha çok sever daha yumuşak ya

emzirme koltuğu sallanan bir koltuk işte bebek odasını alırken satılıyor odaya koyuyorsun..ama gereksiz bir eser.. az önce denedim benimki emziği almıyor.

ben silikon veriyorum. kauçuk da almıştım ama onu beğenmedi.

Benim oğlumda emzik emmiyor o kadar uğraştım alışsın diye ama banamısın demedi..Savaşı oğlum kazandı artık bende vermiyorum..Kızımda emzik emmediydi..Yaparken biryerde hata yapıyoruz herhalde...

ilk aldığım kauçuktu sonraki 2 taneyi eşim aldı silikon ...hepsini aldı..
ara ara yenilioyurz biz emziği..ne kadar kaynatsam da eskimiştir diyerek yeni alıyorum..

3.emziği şu an.

Ben oğluma muz vermeye başladım (1-2 cm kadar ezip) çok sevdi,bide üzüm ve mandalinayı emiyor çok hoşuna gidiyor...

Benim oğlumda emzik emmiyor o kadar uğraştım alışsın diye ama banamısın demedi..Savaşı oğlum kazandı artık bende vermiyorum..Kızımda emzik emmediydi..Yaparken biryerde hata yapıyoruz herhalde...

kaydirigubbakcemile3 alemsin ipek haaa olabilir valla benim mert 1 haftalıktı emziğe kafa çeviridi hiç istemed arda emiyor die seviniyordum oda bıraktı hadi mert anne emesi alıyor emme duysunu alıyor die üzülmemiştim ama mama emen çocuklarda ilk 6 emzik verilmeliymiş emme duygusunu tatmin etmeliymiş ama almıyor işte kereta

bende 4 tane avent 1 tane kauçık nuk 2 tane silikon nuk var peki siz hangi markayı kullanıyorsunuz arda sadece aventi kabul etmişti ondan yine büyüğünü almıştım artık onuda emmiyor boşuna gitti emzikler bakkal emziği alcam görcekkk haaa iyisinden alıyoz onuda beğenmiyo vatandaşş :ecrin_bebek:

Bizimki emzik niyetine meyve emmeyi çok seviyor geçen gün mandalinayı emerken uyuyakaldı...a.s

ben de avent ve chicco almıştım.aventi beğendi diye 3-6 ay için aldım. onu sevmedi.
nuk aldım dün gidip. bakalım inşallah sever hatunum.

2 tanede chicco emzik var onu unuttum onuda başta emdi sonra istemedi

bende aventi emiyor aman ağız yapısına uygun olsun die 3 - 6 ay ını aldım emmedi kereta wee yi mi denesem acep

Son düzenleme:
chicco, nuk, bebedor hepsinden var..
ne verirsen alıyor bizimki.
şu an bebedor kullanıyor hanımefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…