canım ben de simdi emzigi dezenfekte ettim bir deneyeyim bakayım alacak mı.. emzik hiç vermeyecektim ama en son 1 ay once yine boyle durmuyodu denemiştim sevmemişti emziği..şimdi bir daha bakıcam ,hic diilse onu eme eme dalar ..gozleri uykudan bayılıyo ama dalamıyo zavallı..az önce de emzirme koltuğunda emzirerek ve de hafiften sallanarak uyutabildim..bu sallanan emzirme koltukları bayağı bir gereksizmiş onu anladım bu arada boşuna almışız..ilk çocuk olunca ve de adı emzirme koltugu olunca insan sanıyo ki emzirme işin rahat orada yapılır :))
selam hanımlar
geçmişi okudum ve şokkkk oldum hayat arkadaşım üzüldüm mü sevindim mi desem bilemedim bir bebeğe bakarken bide hamile olmak ne demek iyi bilirim herkez sana şimdi arka çıkar yardım ederiz bi çocuğun canına kıyılamaz biz senin yanındayız derler sonra yok oluverirler hamile bi kadın kucağında küçücük bebeğinle kendini savaş içinde buluverirsin eşinle iyi konuşun enine boyuna doktorunlada konuş bakalım sezeryan dikişlerin yeni bir hamileliği kaldırıcak mı ? benim dikişlerim çok ağrıyordu son zamnlarda ki ben 1 sene sonra hamile kalmıştım senin 3 ay arası çok kısa
bazı şeyleri buradan yazaman arkadaşlar yanlış anlayabilir ama doktoruna iyi danış ve doktorunu dinle
Kızlarr şoklardayım,
Hamileyim.........................Adetim gecikmişti doğumdan sonra tam oturmadı düzen diye düşündüm ama 15 gün geçti bugün test aldımmm.yani aptal gibiyimm yaa eşime daha sölemedim,çalılşıyor şimdi sersemlesin stemiyorum.Napıcam bilmiyorum,garip bir duygu içindeyim...
emzirme koltukları hakkında bilgim yok..farklı birşey mi ki?
valla emzik konusu böyle sen bilirsin..ben hastaneden eve geldiğim gibi verdim emziği.
bazı arkadaşlarım ısrarla vermiyorlar çevremde alışmasın diye ama napayım işime yarıyor.:ecrin_bebek:.
Bu arada benimki de sadece uyku zamanı gelince emziği alıyor zaten, normal zamanda emmez tükürür.:sinifsinif:.çok nadiren normalde emer..
ama uykusu gelince alıyor çocuk..:ecrin_bebek:
sakinleştirici gibi birşey benim için emzik uykusu gelince..
ardada ilk 2 ay emziği ağzından düşürmezdi şimdi hiç emmiyor çaktırmadan çaktırmadan bıraktı valla şimdi ağzına koyunca ağlıyor evde sürüsüne bereket emzik var niye benim çocuklarım emzik emmiyor ya hemde ben emzik emen çocuğa bayılıyorum siz slikon emzik mi veriyorsunuz kauçuk mu?bizim dr. slikon daha iyi demişti ama sanki kauçukları daha çok sever daha yumuşak ya
ardada ilk 2 ay emziği ağzından düşürmezdi şimdi hiç emmiyor çaktırmadan çaktırmadan bıraktı valla şimdi ağzına koyunca ağlıyor evde sürüsüne bereket emzik var niye benim çocuklarım emzik emmiyor ya hemde ben emzik emen çocuğa bayılıyorum siz slikon emzik mi veriyorsunuz kauçuk mu?bizim dr. slikon daha iyi demişti ama sanki kauçukları daha çok sever daha yumuşak ya
Benim oğlumda emzik emmiyor o kadar uğraştım alışsın diye ama banamısın demedi..Savaşı oğlum kazandı artık bende vermiyorum..Kızımda emzik emmediydi..Yaparken biryerde hata yapıyoruz herhalde...
kaydirigubbakcemile3 alemsin ipek haaa olabilir valla benim mert 1 haftalıktı emziğe kafa çeviridi hiç istemed arda emiyor die seviniyordum oda bıraktı hadi mert anne emesi alıyor emme duysunu alıyor die üzülmemiştim ama mama emen çocuklarda ilk 6 emzik verilmeliymiş emme duygusunu tatmin etmeliymiş ama almıyor işte kereta
bende 4 tane avent 1 tane kauçık nuk 2 tane silikon nuk var peki siz hangi markayı kullanıyorsunuz arda sadece aventi kabul etmişti ondan yine büyüğünü almıştım artık onuda emmiyor boşuna gitti emzikler bakkal emziği alcam görcekkk haaaiyisinden alıyoz onuda beğenmiyo vatandaşş :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?