2010 Temmuz Anneleri : )

benm oğluma o kadar çok markalı emzik almmıştık ama hiçbirini beğenmemişti.bigün bakkal emzikleri var ya şuu fatoş marka onu verdik beyzademz beyenecek mi diye dalgasına.verir vermez bi daha hiç çıkarmamıştı.koca emzikle geziyordukaydirigubbakcemile3
ama kızım nuku çok sevdi...

Selam kızlar
Arkadaşım alıp götürdü kan testi yaptırdım,pozitif çıktı,Doktorda keseyide gördük..Sağlıklı bir gebelik dedi doktorum ama tabi hiç desteklemiyor..Napıyım bebeğimi tabiki doğurcam..

doktor neden desteklemiyor?? ne dedi? biz de öğrenelim..

hayırlısı olsun canım

bebekleriniz yüz üstü uzanmaktan hoşlanıyor mu? kolları boynu güçlensin diye yatırıyorum oynarken ama nefret ediyor benimki henüz erken belkide..

hayırlısı olsun cnm.allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

bebekleriniz yüz üstü uzanmaktan hoşlanıyor mu? kolları boynu güçlensin diye yatırıyorum oynarken ama nefret ediyor benimki henüz erken belkide..

benimki toplasan şimdiye kadar 3 dk yatmıştır çığlığı basıyor nefret ediyor...
erken değil canım bence baştan yapmalıydık ben çok ufakken hiç öyle yatırmadım o da alışmadı..

Hayat7 canım eşine ailene ne büyük sürpriz olacak düşünsene:)

olsun ya hayırlısı böyleymiş.

napalım kızlar nasip kısmet,geçmişe şöle bir göz attım..>Geri çekilme yöntemi kullanıyordum ki anladım ki bu yöntem değüilmiş.o iğneyi vurdurmadıgım içinde kızıyorum kendime..
herşeyin hayırlısı
herkese teşekkürler.

evet sanırım bende geç kaldım yüzüstü yatırmakta..bende hep sırt üstü yan yatırdım ve nefret ediyor şimdi aynen çığlığı basıyor..emekleme alıştırmalarına başlarken belki sever

offf Bursada hava yine kapadı acayip yağmur başladı..
ışığı yaktım ya hapkaranlık oldu oda..((

ufff içim daraldı..

napıyosunuz kızlar ne zamandır gireemiyordum.napıyosunz?bebişler büydümü?benim ozanım.6ayını ayın 9da dolduracak kocaman oglan oldu

olsun canım..
unutma..herşeyde bir hayır vardır...:lepi:

şimdiden sağlıklı hamilelikler dilerim sana..sağlıcakla gelsin inş 2.meleğin de..hihoyyyt

Bu arada 2011 temmuz anneleri topiğine girersen bizi unutmaaa:lepi:

napıyosunuz kızlar ne zamandır gireemiyordum.napıyosunz?bebişler büydümü?benim ozanım.6ayını ayın 9da dolduracak kocaman oglan oldu

nerdesin kız sen??olumunekankayizsmile

unuttun bizi kader arkadaşlarını..olumunekankayizsmile

biz iyiyiz canımm büyüyor meleklerimiz çok şükür..
OOO seninki koca adam olmuştur maşallahhhh

sen üzülme yeter hem bebeğin için hemde yeni gelecek olan için..neyse o oluyor hayatta..planlanamıyor..belkide birkaç sene sonra ne kadar iyi arkadaş olduklarını görüp iyiki erkenden gelmiş dersin..kızma kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…