bende 4 tane avent 1 tane kauçık nuk 2 tane silikon nuk var peki siz hangi markayı kullanıyorsunuz arda sadece aventi kabul etmişti ondan yine büyüğünü almıştım artık onuda emmiyor boşuna gitti emzikler bakkal emziği alcam görcekkk haaaiyisinden alıyoz onuda beğenmiyo vatandaşş :ecrin_bebek:
chicco, nuk, bebedor hepsinden var..
ne verirsen alıyor bizimki.
şu an bebedor kullanıyor hanımefendi.
Selam kızlar
Arkadaşım alıp götürdü kan testi yaptırdım,pozitif çıktı,Doktorda keseyide gördük..Sağlıklı bir gebelik dedi doktorum ama tabi hiç desteklemiyor..Napıyım bebeğimi tabiki doğurcam..
Selam kızlar
Arkadaşım alıp götürdü kan testi yaptırdım,pozitif çıktı,Doktorda keseyide gördük..Sağlıklı bir gebelik dedi doktorum ama tabi hiç desteklemiyor..Napıyım bebeğimi tabiki doğurcam..
doktor neden desteklemiyor?? ne dedi? biz de öğrenelim..
hayırlısı olsun canım
bebekleriniz yüz üstü uzanmaktan hoşlanıyor mu? kolları boynu güçlensin diye yatırıyorum oynarken ama nefret ediyor benimkihenüz erken belkide..
napalım kızlar nasip kısmet,geçmişe şöle bir göz attım..>Geri çekilme yöntemi kullanıyordum ki anladım ki bu yöntem değüilmiş.o iğneyi vurdurmadıgım içinde kızıyorum kendime..
herşeyin hayırlısı
herkese teşekkürler.
offf Bursada hava yine kapadı acayip yağmur başladı..
ışığı yaktım ya hapkaranlık oldu oda..((
ufff içim daraldı..
napıyosunuz kızlar ne zamandır gireemiyordum.napıyosunz?bebişler büydümü?benim ozanım.6ayını ayın 9da dolduracak kocaman oglan oldu
napalım kızlar nasip kısmet,geçmişe şöle bir göz attım..>Geri çekilme yöntemi kullanıyordum ki anladım ki bu yöntem değüilmiş.o iğneyi vurdurmadıgım içinde kızıyorum kendime..
herşeyin hayırlısı
herkese teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?