neyse kızlar gorusuruz
hayat kaç haftalıkmış peki ben öğrendiğimde 7 haftalıktı ya valla kızlar dikkat edelim gidip şu spirali taktırıyım en iyisi
hayat kaç haftalıkmış peki ben öğrendiğimde 7 haftalıktı ya valla kızlar dikkat edelim gidip şu spirali taktırıyım en iyisi
hayat,hayırlısı olsun...ben de hem 2009 temmuz hem de 2010 temmuz annesi olmuştum..her iki hamileliğimde sat günleri arka arkayaydı..16 ekim ilk ,17 ekim 2. hamileliğimin sat larıydı..
dün 4. ay aşılarımızı olduk..gündüz çok hafif ateşlendik,ama sabaha karşı Almina mın ateşi 38,7 ye çıktı..eşim soğuk kompreslerle ve mamasına carpol koyarak ateşi 36,2 ye düşürdü..
ayrıca göz doktorunu aradı,9 aya dek geçmezse ameliyatla açarız demiş...yani masaja devam..
bebekleriniz yüz üstü uzanmaktan hoşlanıyor mu? kolları boynu güçlensin diye yatırıyorum oynarken ama nefret ediyor benimkihenüz erken belkide..
hayat,hayırlısı olsun...ben de hem 2009 temmuz hem de 2010 temmuz annesi olmuştum..her iki hamileliğimde sat günleri arka arkayaydı..16 ekim ilk ,17 ekim 2. hamileliğimin sat larıydı..
dün 4. ay aşılarımızı olduk..gündüz çok hafif ateşlendik,ama sabaha karşı Almina mın ateşi 38,7 ye çıktı..eşim soğuk kompreslerle ve mamasına carpol koyarak ateşi 36,2 ye düşürdü..
ayrıca göz doktorunu aradı,9 aya dek geçmezse ameliyatla açarız demiş...yani masaja devam..
Valla biz de bir tane sallanan TV koltuğu var ben onda emziriyorum bebeğimi,emzirme koltuğu sallanan bir koltuk işte bebek odasını alırken satılıyor odaya koyuyorsun..ama gereksiz bir eser.. az önce denedim benimki emziği almıyor.
Bizimki de silikon emiyorben silikon veriyorum. kauçuk da almıştım ama onu beğenmedi.
Biz geç verdik,ilk aldığım kauçuktu sonraki 2 taneyi eşim aldı silikon ...hepsini aldı..
ara ara yenilioyurz biz emziği..ne kadar kaynatsam da eskimiştir diyerek yeni alıyorum..
3.emziği şu an.
Hay maşallah,Ben oğluma muz vermeye başladım (1-2 cm kadar ezip) çok sevdi,bide üzüm ve mandalinayı emiyor çok hoşuna gidiyor...
Biz de Wee kullanıyoruz,ben de avent ve chicco almıştım.aventi beğendi diye 3-6 ay için aldım. onu sevmedi.
nuk aldım dün gidip. bakalım inşallah sever hatunum.
Hayırlısı olsun canım,Selam kızlar
Arkadaşım alıp götürdü kan testi yaptırdım,pozitif çıktı,Doktorda keseyide gördük..Sağlıklı bir gebelik dedi doktorum ama tabi hiç desteklemiyor..Napıyım bebeğimi tabiki doğurcam..
Kardeşim Bodrumda ilk defa bu kışı orda geçirecek,Bodrumda da hava çok kapalı..artık kışlık kıyafetleri çıkartmanın vakti geldi..
Bir de size bişey sorucam hadi bana fikir verin,
Cumartesi üst kat komşum da kızına bebek mevlütü yapıyor,
Sizce ben de Rüzgara kendi mevlüt kıyafetini giydirip çıkarsam nasıl olur,
Ayıp mı olur,
Sanki bizim mevlütümüzmüş gibi mi olur,
ama giydirmeyi de çok istiyorum,
Sadece mevlütte giydirmiştim,
1 kere daha giysin bari.
Kızlar bizimki de emziği uykusu olduğu zaman alıyor,
Ama işin kötüsü gündüz uykularında emziği ağzından alır almaz uyanıyor,
Yani gündüzleri emzikle uyuyor,
İçim hiç rahat değil,
Bi zararı var mıdır yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?