- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Evet takım elbise gibi tamam kız giydiriyim o zman:))takım elbise şeklinde ise canım giydirebilirsin bence çok şık durur ayıp olmaz bence
Afeirn Kuzeyeee,bizim ki de gunduzleri emzikle uyuyor duserse hemen uyaniyor
zaten gunduz uykusu cok hafif
ama aksam sekizden sonra emzik almiyor saat gibi cocuk
geceleri emziksiz uyuyor
Sorma bu gece bizimki de çizmiş göz çevresini.kızlar benim kız sürekl yüzünü çiziyor ya tırnaklarını kesiyorum yinede çizyor çizik dolu göz çevresi özellikle eldivende giydirmek istemiyorum oynuyor çünkü oyuncaklarıyla falan sizinkilerde mi aynı
Kızlar bizimki de emziği uykusu olduğu zaman alıyor,
Ama işin kötüsü gündüz uykularında emziği ağzından alır almaz uyanıyor,
Yani gündüzleri emzikle uyuyor,
İçim hiç rahat değil,
Bi zararı var mıdır yaa?
Bir de size bişey sorucam hadi bana fikir verin,
Cumartesi üst kat komşum da kızına bebek mevlütü yapıyor,
Sizce ben de Rüzgara kendi mevlüt kıyafetini giydirip çıkarsam nasıl olur,
Ayıp mı olur,
Sanki bizim mevlütümüzmüş gibi mi olur,
ama giydirmeyi de çok istiyorum,
Sadece mevlütte giydirmiştim,
1 kere daha giysin bari.
kızlar benim kız sürkl yüzünü çiziyor ya tırnaklarını kesiyorum yinede çizyor çizik dolu göz çevresi özellikle eldivende giydirmek istemiyorum oynuyor çünkü oyuncaklarıyla falan sizinkilerde mi aynı
bende 4 tane avent 1 tane kauçık nuk 2 tane silikon nuk var peki siz hangi markayı kullanıyorsunuz arda sadece aventi kabul etmişti ondan yine büyüğünü almıştım artık onuda emmiyor boşuna gitti emzikler bakkal emziği alcam görcekkk haaaiyisinden alıyoz onuda beğenmiyo vatandaşş :ecrin_bebek:
birşey olmaz bizimki gece gündüz emzikle dalıyor sonra atıyor kendi
gitceğin yerdeki bebek kız mı oğlan mı?
o da erkekse ben olsam giydirmem, mevlüt bebeği farklı olsun..derim kendi kendime..
ama o kızsa giydirirdim..
sen blirsin ayıp olmaz sonuçta bebekler sempatiksalakcinniama ben olsam böyle düşünürüm.
tırnakları uzunsa çiziliyor hep kesiyorum ben.bu arada tırnakları çok çabuk uzuyor..
misscapris kızmış kaçırmışım..giydir gitsin
Almina nasıl anlamadım bi bebeğin varken sendemi hamile kaldın yanii...kaç aylıktı bebeğin?
Selam kızlar
Arkadaşım alıp götürdü kan testi yaptırdım,pozitif çıktı,Doktorda keseyide gördük..Sağlıklı bir gebelik dedi doktorum ama tabi hiç desteklemiyor..Napıyım bebeğimi tabiki doğurcam..
kızlar benim kız sürekl yüzünü çiziyor ya tırnaklarını kesiyorum yinede çizyor çizik dolu göz çevresi özellikle eldivende giydirmek istemiyorum oynuyor çünkü oyuncaklarıyla falan sizinkilerde mi aynı
benimki toplasan şimdiye kadar 3 dk yatmıştır çığlığı basıyor nefret ediyor...
erken değil canım bence baştan yapmalıydık ben çok ufakken hiç öyle yatırmadım o da alışmadı..
İçim hiç rahat değil,
Bi zararı var mıdır yaa?
İçim hiç rahat değil,
Bi zararı var mıdır yaa?
yok kız ne kızacam,
kaçmadım burdayım,
kusanga ĞRüzgarla uğraşıp durum.
hayat,hayırlısı olsun...ben de hem 2009 temmuz hem de 2010 temmuz annesi olmuştum..her iki hamileliğimde sat günleri arka arkayaydı..16 ekim ilk ,17 ekim 2. hamileliğimin sat larıydı..
dün 4. ay aşılarımızı olduk..gündüz çok hafif ateşlendik,ama sabaha karşı Almina mın ateşi 38,7 ye çıktı..eşim soğuk kompreslerle ve mamasına carpol koyarak ateşi 36,2 ye düşürdü..
ayrıca göz doktorunu aradı,9 aya dek geçmezse ameliyatla açarız demiş...yani masaja devam..
yok be öyle demedim.kaydirigubbakcemile3
..mevlüt bebeği kız mış, sen yazmışın ama ben kaçırmışım o kısmı....
öyle demek istedim de ben diyememişim cümle tuhaf olmuş.sempatiksalakcinni
yok be öyle demedim.kaydirigubbakcemile3
..mevlüt bebeği kız mış, sen yazmışın ama ben kaçırmışım o kısmı....
öyle demek istedim de ben diyememişim cümle tuhaf olmuş.sempatiksalakcinni
hayat,hayırlısı olsun...ben de hem 2009 temmuz hem de 2010 temmuz annesi olmuştum..her iki hamileliğimde sat günleri arka arkayaydı..16 ekim ilk ,17 ekim 2. hamileliğimin sat larıydı..
dün 4. ay aşılarımızı olduk..gündüz çok hafif ateşlendik,ama sabaha karşı Almina mın ateşi 38,7 ye çıktı..eşim soğuk kompreslerle ve mamasına carpol koyarak ateşi 36,2 ye düşürdü..
ayrıca göz doktorunu aradı,9 aya dek geçmezse ameliyatla açarız demiş...yani masaja devam..
kızlar benim kız sürekl yüzünü çiziyor ya tırnaklarını kesiyorum yinede çizyor çizik dolu göz çevresi özellikle eldivende giydirmek istemiyorum oynuyor çünkü oyuncaklarıyla falan sizinkilerde mi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?