2010 Temmuz Anneleri : )

takım elbise şeklinde ise canım giydirebilirsin bence çok şık durur ayıp olmaz bence
Evet takım elbise gibi tamam kız giydiriyim o zman:))
bizim ki de gunduzleri emzikle uyuyor duserse hemen uyaniyor

zaten gunduz uykusu cok hafif

ama aksam sekizden sonra emzik almiyor saat gibi cocuk

geceleri emziksiz uyuyor
Afeirn Kuzeyeee,
Aman tıkır tıkır işlesin saatin:)))
Sorma bu gece bizimki de çizmiş göz çevresini.

birşey olmaz bizimki gece gündüz emzikle dalıyor sonra atıyor kendi

gitceğin yerdeki bebek kız mı oğlan mı?

o da erkekse ben olsam giydirmem, mevlüt bebeği farklı olsun..derim kendi kendime..
ama o kızsa giydirirdim..
sen blirsin ayıp olmaz sonuçta bebekler sempatiksalakcinniama ben olsam böyle düşünürüm.

tırnakları uzunsa çiziliyor hep kesiyorum ben.bu arada tırnakları çok çabuk uzuyor..

ben chicco aldım, çok sevdi. başlarda öğürüp almak istemiyordu ama sonra alıştı.
şimdi nuk uyku emziği veriyorum, çok ağlarsa ve uykuya dalmadan önce emiyor..

aşıları yüzünden heralde kuzum yine uyudu.
benim de çok uykum var aslında ama canım muhabbet etmek istedi :) zaten saat de 4 ü geçmiş..

o bebek kız o zaman giydiriyim yani

misscapris kızmış kaçırmışım..giydir gitsin

yok kız ne kızacam,
kaçmadım burdayım,
kusanga ĞRüzgarla uğraşıp durum.

Son düzenleme:
Almina nasıl anlamadım bi bebeğin varken sendemi hamile kaldın yanii...kaç aylıktı bebeğin?

Hayır canım..ilk hamileliğim de ikizdi,yine kız-erkekti ama hamileliğimin yarısında rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmali yüzünden erken doğum yaşadım..Normal doğumla....Mezardalar....

Tesadüf 2. hamileliğim de sat lar arka arkaya günlere denk geldi.......

Hayırlısı olsun. Hayırlı ise Allah hamileliğini tamamına erdirir. Kısmet canım..

evet malesef bizim oğlanda aynı uzunken tırmık olmuyo aksine kestikten sonra törpülemek gerekiyor canım

benimki toplasan şimdiye kadar 3 dk yatmıştır çığlığı basıyor nefret ediyor...
erken değil canım bence baştan yapmalıydık ben çok ufakken hiç öyle yatırmadım o da alışmadı..

bende senin gibi düşünüyorum. baştan beri öyle yatanlar alışıyor,hem gaz çıkarması içinde karınüstü yatması iyi bence.. ama benim kızımda alışmadı. şimdi yatmıyor, boynunu kaldırıp kafayı yastığa gömüyor. sevdiremedim yani..

zararı varmı bilmiyorum ama bizimki gündüz emziksiz durmaz oldu.o olmadı dudaklarını emiyor.gecede derin uykuya geçince atıyor kendi.gündüz bende çektimde uyanıyor geri:))bizim kızda diğer emzikleri sevmedi.bende wee nin aldım şimdide ağzından düşmüyor..

hayat hayırlısı olsun rabbim kolaylığını verir inş.üzme kendini.korunma yöntemiylede hamile kalan çok belki iğnede kullansna hamile kalcaktın.

yoktur şekerim bir zararı. bizimki de hep öyle uyuyor.
eşimin abisi diş hekimi. kendi oğlu 2 yaşına kadar emzik kullandı hep.

yok kız ne kızacam,
kaçmadım burdayım,
kusanga ĞRüzgarla uğraşıp durum.

yok be öyle demedim.kaydirigubbakcemile3
..mevlüt bebeği kız mış, sen yazmışın ama ben kaçırmışım o kısmı....
öyle demek istedim de ben diyememişim cümle tuhaf olmuş.sempatiksalakcinni

geçmiş olsun canım.
kızım daha 3 buçuk aylık ama 3.ayda aşısı yoktu. kaka tahlili için gitmişken 4.ay aşıları da yapıldı bugün. şimdilik ateşi yok çok şükür. neredeyse geldiğimizden beri uyuyor. bi ara uyandı ama huzursuzdu biraz,tekrar uyuttum.
2 gün banyo yaptırma dedi doktor.

yok be öyle demedim.kaydirigubbakcemile3
..mevlüt bebeği kız mış, sen yazmışın ama ben kaçırmışım o kısmı....
öyle demek istedim de ben diyememişim cümle tuhaf olmuş.sempatiksalakcinni

Anladım şimdi bacım,
Yanlış okumuşum ben de,
ayy komik bi muhabbet olmuş bizimki:=)))

Eşinin doktor olması ne büyük şans,
Ben sanırım bu derece ateşte bayılır kalırdım,
Yaa ben normalde çok soğuk kanlı biriyimdir,
Ama oğlum söz konusu olunca çok evhamlıyım herşeyden korkuyorum en çok da ateşten,
Aklıma durduk yere hep kötü senaryolar geliyorbilmiyorumkismile

bizimkide öyle ama takmıcam eldiven .şimdi oyuncakları falan çok güzel tutuyor.hoşuma gidiyor.arada çizilsin bişi olmaz.onların cildi çok çabuk yeniliyoır kendini

ikea'da hayvan kuklaları var minik minik. onlardan almıştım. parmağıma takıp oynatıyorum ama bizim kız hiç oralı olmuyor.
oyuncak oynamayı sevemedi gitti. oyun halısında da en fazla 5 dk duruyor.

nuk un bebek törpüsü var ondan almıştım hep kullanıyorum çizilmiyor hatta büyük oğlanı bile törpülüyorum çünkü kardeşini öpücem derken zarar veriyor bazen çizmesin die onunkileride törpülüyorum

missçim bende ateşten çok korkuyorum çok büyüğünün ağzında kocaman bi sivilce çıkmıştı yazın intihap dolmuş içi oda ateş yapmıştı ateşini ölçtüm uyurken 38.5 dedi içeri gidip ilacını alıp uyandırana kadar 40 oluvermiş saniyede artıyor hemen banyoya sokmuştum ılık bi şekilde ama o günü asla unutmam başım dönüyordu ateşi düşüncede ağlama kırıizne girmiştimama llah güç verdi bana sanki o gün 40 derece ateşliyken drunu aradım getireyim mi hemn die
dr.bana şimdi yola çıkarsan bana geene kadar ateşi 42 leri görür önce banyoya sok ateş düşürücüsü ver 38 i gördünmü çık yola yoksa ateş saniyede yükselen bişi tehlikeye atmayalım dedi
aklınızda bulunsun hemn çocuğu alıp kapıp çıkmayın 40tan sonrası saniyede atıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…