hayat,hayırlısı olsun...ben de hem 2009 temmuz hem de 2010 temmuz annesi olmuştum..her iki hamileliğimde sat günleri arka arkayaydı..16 ekim ilk ,17 ekim 2. hamileliğimin sat larıydı..
dün 4. ay aşılarımızı olduk..gündüz çok hafif ateşlendik,ama sabaha karşı Almina mın ateşi 38,7 ye çıktı..eşim soğuk kompreslerle ve mamasına carpol koyarak ateşi 36,2 ye düşürdü..
ayrıca göz doktorunu aradı,9 aya dek geçmezse ameliyatla açarız demiş...yani masaja devam..
nuk un bebek törpüsü var ondan almıştım hep kullanıyorum çizilmiyor hatta büyük oğlanı bile törpülüyorum çünkü kardeşini öpücem derken zarar veriyor bazen çizmesin die onunkileride törpülüyorum
missçim bende ateşten çok korkuyorum çok büyüğünün ağzında kocaman bi sivilce çıkmıştı yazın intihap dolmuş içi oda ateş yapmıştı ateşini ölçtüm uyurken 38.5 dedi içeri gidip ilacını alıp uyandırana kadar 40 oluvermiş saniyede artıyor hemen banyoya sokmuştum ılık bi şekilde ama o günü asla unutmam başım dönüyordu ateşi düşüncede ağlama kırıizne girmiştimama llah güç verdi bana sanki o gün 40 derece ateşliyken drunu aradım getireyim mi hemn die
dr.bana şimdi yola çıkarsan bana geene kadar ateşi 42 leri görür önce banyoya sok ateş düşürücüsü ver 38 i gördünmü çık yola yoksa ateş saniyede yükselen bişi tehlikeye atmayalım dedi
aklınızda bulunsun hemn çocuğu alıp kapıp çıkmayın 40tan sonrası saniyede atıyor
kızlar topiğimizde yeni bir hamiş mi var yoksam ben mi yanlış anladım acaba ??
38 dereceye kadar normal değil mi?
Hayır canım..ilk hamileliğim de ikizdi,yine kız-erkekti ama hamileliğimin yarısında rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmali yüzünden erken doğum yaşadım..Normal doğumla....Mezardalar....
Tesadüf 2. hamileliğim de sat lar arka arkaya günlere denk geldi.......
pek bilgim yok ama forumda okumuştum 37 buçuk normalmiş 38 den sonrası galiba ateşli oluyor ama emin değilim
kızlar topiğimizde yeni bir hamiş mi var yoksam ben mi yanlış anladım acaba ??
Selam kızlar
Arkadaşım alıp götürdü kan testi yaptırdım,pozitif çıktı,Doktorda keseyide gördük..Sağlıklı bir gebelik dedi doktorum ama tabi hiç desteklemiyor..Napıyım bebeğimi tabiki doğurcam..
Kızlar Toprak'ın kulağı ile ilgili birşey yazmıştım akıntı oluyor diye.
doktorunu aradı eşim kulak pisliğidir demiş.
bazı arkadaşlar kendi çocuklarında olduklarını yazmışlardı.
peki iltihap varken sizin bebeklerin ateşi oluyormuydu.doktorum iltihap ateş yapar demiş.ateşi yok çok şükür.acaba nedirki ya:1rolleyes:
Kızlar Toprak'ın kulağı ile ilgili birşey yazmıştım akıntı oluyor diye.
doktorunu aradı eşim kulak pisliğidir demiş.
bazı arkadaşlar kendi çocuklarında olduklarını yazmışlardı.
peki iltihap varken sizin bebeklerin ateşi oluyormuydu.doktorum iltihap ateş yapar demiş.ateşi yok çok şükür.acaba nedirki ya:1rolleyes:
cnm ama sıvı halde oluyor birde kokuda oluyor sizde bu varmı?hayırlısı olsun
daha önceki mesajını görmedim ama bazen barıştada oluyor
özellikle sın zamanlarda banyo sayımız azalınca daha sık görmeye başladım
ıslak mendille temizliyorum ben ve hiç iltahap olarak düşünmedim çünkü hiçbir sorunu yok gayet memnun hayatından
cnm emerken kulağını tutuyor huzursuzluk yapıp ağlıyorcanim donem donem kulak pisligini disari kendisi atiyor kucuk topak halinde
ayrica kulakda iltihap falan olursa agrida olur o zamanda hem huysuz olur hemde emmek istemez emerken kulaga basinc yaptigi icin
senin boyle sikayetin yoksa eger kulak pisligidir
Ayy canım iyiki yazmışsın bunu,nuk un bebek törpüsü var ondan almıştım hep kullanıyorum çizilmiyor hatta büyük oğlanı bile törpülüyorum çünkü kardeşini öpücem derken zarar veriyor bazen çizmesin die onunkileride törpülüyorum
missçim bende ateşten çok korkuyorum çok büyüğünün ağzında kocaman bi sivilce çıkmıştı yazın intihap dolmuş içi oda ateş yapmıştı ateşini ölçtüm uyurken 38.5 dedi içeri gidip ilacını alıp uyandırana kadar 40 oluvermiş saniyede artıyor hemen banyoya sokmuştum ılık bi şekilde ama o günü asla unutmam başım dönüyordu ateşi düşüncede ağlama kırıizne girmiştimama llah güç verdi bana sanki o gün 40 derece ateşliyken drunu aradım getireyim mi hemn die
dr.bana şimdi yola çıkarsan bana geene kadar ateşi 42 leri görür önce banyoya sok ateş düşürücüsü ver 38 i gördünmü çık yola yoksa ateş saniyede yükselen bişi tehlikeye atmayalım dedi
aklınızda bulunsun hemn çocuğu alıp kapıp çıkmayın 40tan sonrası saniyede atıyor
Eltim bana 38.2yi gördün mü artık bebeğin ateşlidir demişti,38 dereceye kadar normal değil mi?
ilk 1 yaş çocuğun ateşi 37.5 normal kabul ediliyor 37.8 veya 38 derece artık ateşi var demek ama tehlikeli ateş 39 ve sonrası birde eskiler ateşi olunca soğuk suyla banyo yaptır derler bu çok tehlikeliymiş sıcak vucuda soğuk su şok etkisi yaratırmış ve asla önerilmiyor ılık suyla banyo yaptırıp ateş düşürücü eğer düşmediyse 3 saat sonra fitil veriliyor yani bana öyle söylediler ama her dr.farklı
cnm ama sıvı halde oluyor birde kokuda oluyor sizde bu varmı?
cnm emerken kulağını tutuyor huzursuzluk yapıp ağlıyor
bizde huzursuzluk falan yok
bazen normale göre daha sulu oluyo çünkü kulak memesinde yayılmışken siliyorum
ama hiç koklamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?