- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
offf canim sikiliyor bugun kuzey uyumak bilmedi daha simdi uyudu insallhhemen uyanmaz
esimde arkadaslariyla disarida olacak bugun
ben ne yapsam acaba
yok canım yanlış anlamadın..ben hamileyim
bakalım huzursuzluğuda var biraz hafta sonu ben bi doktoruna gösteriim içim rahat etsinevet
kavuniçi sarı gibi
bakalım huzursuzluğuda var biraz hafta sonu ben bi doktoruna gösteriim içim rahat etsin
bakalım huzursuzluğuda var biraz hafta sonu ben bi doktoruna gösteriim içim rahat etsin
benim kızım manyadı iyce.oturma odada oturmak istemiyor.mutfakda trakılmak istiyor.mutfakda biraz tutuyorum odaya girdimde kıyameti koparıyor.
3 aylık olcak yarın.dönmeye başladı.dün gördüm döndüğünü heralde yanlış gördüm dedim.bugün baktım dönmüş elide altında kalmış debelenip duruyor.daha dikkat etmem lazım.çok yoruluyorum belim falan agrıyor aşırı.ilgisini çekcek oyuncaklar alıyorum oynuyor tutuyor.bir süre sonra aynısı oldugu için onlardanda sıkılıyor
bazen akıllı tshirtin üzerinde saçları örük bir kız var.o kızın örüklerini tutuyor öyle takılıyor.çok yorgunum çok
bende senin gibi düşünüyorum. baştan beri öyle yatanlar alışıyor,hem gaz çıkarması içinde karınüstü yatması iyi bence.. ama benim kızımda alışmadı. şimdi yatmıyor, boynunu kaldırıp kafayı yastığa gömüyor. sevdiremedim yani..
dediğim dedik olcak yani :))
sorma ya.b,ide sinirlensin o iki tel saçıda dikiliyor havayasempatiksalakcinni
kızlar benim kızın dişi çıkıyor dipten beyaz beyaz görünüyor parlıyor emınce cok canım yanıyordu ısırıyor dıye bugün bır baktım diş çıkarıyor huysuzluk da vardı eşim hemen gitti diş halkası aldı az da ağrı kesici şurup verdim hadi hayırlısı
kızlar benim kızın dişi çıkıyor dipten beyaz beyaz görünüyor parlıyor emınce cok canım yanıyordu ısırıyor dıye bugün bır baktım diş çıkarıyor huysuzluk da vardı eşim hemen gitti diş halkası aldı az da ağrı kesici şurup verdim hadi hayırlısı
Kızlar Toprak'ın kulağı ile ilgili birşey yazmıştım akıntı oluyor diye.
doktorunu aradı eşim kulak pisliğidir demiş.
bazı arkadaşlar kendi çocuklarında olduklarını yazmışlardı.
peki iltihap varken sizin bebeklerin ateşi oluyormuydu.doktorum iltihap ateş yapar demiş.ateşi yok çok şükür.acaba nedirki ya:1rolleyes:
vay erken davrnamış senin fıstık.kaç aylık olduki
sanırım benim oğlumunda çıkıcvak yakında..yada 2 ay diş sorunuyla uğraşıcamiişe yaradımı diş halkası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?