2010 Temmuz Anneleri : )

offf canim sikiliyor bugun kuzey uyumak bilmedi daha simdi uyudu insallhhemen uyanmaz

esimde arkadaslariyla disarida olacak bugun

ben ne yapsam acaba

Keyif yap tatlım,
Bence hak ediyoruz,
Sakın temizlik namına bir şey yapma bak küserim sonra sana.
Dinlen güzelce.

hayatcım hakkında hayırlısı olsun bu gibi durumlarda doğru veya yanlış yoktur bence senin ve eşinin vereceği karar en doğru karardır...
ben kızıma her marka emziği verdim nuk avent chicco hepsini de aldı maşallah.
adı ilke ama bu konuda hiç ilkeli değillülülülülülü
ateş için de 37,5 tan yüksek olursa yüksk ateş diye biliyorum.
krikitos verdiğin bilgi çok önemli gerçekten, ben de alır dra koşardım demek ki önce düşürmeye çalışmak gerekiyomuş, teşekkürler:)

benim kızım manyadı iyce.oturma odada oturmak istemiyor.mutfakda trakılmak istiyor.mutfakda biraz tutuyorum odaya girdimde kıyameti koparıyor.

3 aylık olcak yarın.dönmeye başladı.dün gördüm döndüğünü heralde yanlış gördüm dedim.bugün baktım dönmüş elide altında kalmış debelenip duruyor.daha dikkat etmem lazım.çok yoruluyorum belim falan agrıyor aşırı.ilgisini çekcek oyuncaklar alıyorum oynuyor tutuyor.bir süre sonra aynısı oldugu için onlardanda sıkılıyor

bazen akıllı tshirtin üzerinde saçları örük bir kız var.o kızın örüklerini tutuyor öyle takılıyor.çok yorgunum çok

Son düzenleme:

dediğim dedik olcak yani :))

bugün alıştırmaya karar verdim artık yüz üstü..baştan beri yatırsaydım iyi olacaktı..gaz sorunu kalmıyor gerçektende. tüm oyuncaklarını önüne koydum emzirme yastığının üstüne yüz üstü bıraktım sevdi biraz..bu arada sanırım dişleri kaşınmaya başladı ufaktan :bbo: iki ay sürer diyor çocuk sahibi olan tanıdıklar kolay yada zor ne tatlı olcaklar dişler çıkınca hihoyyyt

kızlar benim kızın dişi çıkıyor dipten beyaz beyaz görünüyor parlıyor emınce cok canım yanıyordu ısırıyor dıye bugün bır baktım diş çıkarıyor huysuzluk da vardı eşim hemen gitti diş halkası aldı az da ağrı kesici şurup verdim hadi hayırlısı

vay erken davrnamış senin fıstık.kaç aylık olduki

hayırlı olsun yeni dişiniz:ecrin_bebek:

özellikle banyodan sonra kulağının içindeki d.run dediği kir sanki şişiyo, köpük gibi. akıntıya benzettin belki. bizdede oluyor kokulu bazen ama kir o. temizliyoruz:)

sanırım benim oğlumunda çıkıcvak yakında..yada 2 ay diş sorunuyla uğraşıcam iişe yaradımı diş halkası?

hayırlısı olsun :ecrin_bebek:

sanırım benim oğlumunda çıkıcvak yakında..yada 2 ay diş sorunuyla uğraşıcam iişe yaradımı diş halkası?

evet yaradı sürekli onu ısırmaya calısıyor oyuncaklarını agzına sokmasından ıyıdır ayrıca ıcı sulu atesı oldugunda dolapta sogutup agzına verın yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…