bugün alıştırmaya karar verdim artık yüz üstü..baştan beri yatırsaydım iyi olacaktı..gaz sorunu kalmıyor gerçektende. tüm oyuncaklarını önüne koydum emzirme yastığının üstüne yüz üstü bıraktım sevdi biraz..bu arada sanırım dişleri kaşınmaya başladı ufaktan :bbo: iki ay sürer diyor çocuk sahibi olan tanıdıklarkolay yada zor ne tatlı olcaklar dişler çıkınca hihoyyyt
evet yaradı sürekli onu ısırmaya calısıyor oyuncaklarını agzına sokmasından ıyıdır ayrıca ıcı sulu atesı oldugunda dolapta sogutup agzına verın yazıyor
Benim oğlum nuk emzik emiyor.Biberon olarak da onu kullanıyoruz.Bir de onu dene istersen.2 tanede chicco emzik var onu unuttum onuda başta emdi sonra istemedi
bende aventi emiyor aman ağız yapısına uygun olsun die 3 - 6 ay ını aldım emmedi kereta wee yi mi denesem acep
Benim oğlum nuk emzik emiyor.Biberon olarak da onu kullanıyoruz.Bir de onu dene istersen.
cnm ama sıvı halde oluyor birde kokuda oluyor sizde bu varmı?
cnm emerken kulağını tutuyor huzursuzluk yapıp ağlıyor
Keyif yap tatlım,
Bence hak ediyoruz,
Sakın temizlik namına bir şey yapma bak küserim sonra sana.
Dinlen güzelce.
Canim sen gotur o zaman doktora emerken basincdan dolayi daha cok agrirmis kulak birde tutuyorsa sikinti olabilir
birde sivi seklindeymis seninki ihmal etme derim ben
insallah bisey cikmaz ama icin rahatlamis olur
benim kızım tam 3,5 aylık henüz yan dönebiliyor. tam değil. sizinkiler ne alemde ??
selam kızlar,
benimki de sürekli kulağını tutup saçını çekiyodu dr sordum. diş çıkarıyo ondan dedi.
hayat77 canım hayırlı olsun. arkadaşların da dediği gibi siz ne karar verirseniz doğrudur. verdiğin kararı yargılayanlar senin yaşadıklarını yaşamayacak. iyisiyle kötüsüyle hepsini eşinle beraber yaşayacaksınız. o yüzden kimseye kulak asma bence. Allah hayırlı bi hamilelik versin.
benim oğlumda dönme denemeleri yapıyor ama bir defa yatırdığım yerin eğiminden dolayı tesafüfen döndü tam olarak dönmedi henüz...benim kızım tam 3,5 aylık henüz yan dönebiliyor. tam değil. sizinkiler ne alemde ??
oh maş ilk dişimiz hayırlı olsun.inş ağrısız sızısız kolayca çıakrtır.bende alım bari bulunsun evde3,5 aylık oldu canım diş halkasının üzerinde de 3.aydan itibaren yazıyor demekki 3.aydan baslıyor bebekler diş çıkarmaya
benim kızım tam 3,5 aylık henüz yan dönebiliyor. tam değil. sizinkiler ne alemde ??
Arkadaşlar geçmişe baktım çok teşekkür ederim hepinize,iyiki varsınız..
Cnm bebeklerın kulagın ıcındeki pislik dısına çıkar kulak memesıne ozellıkle hatta doktorlar pıslık dısarı cıktıgı ıcın ıcıne degıl dısını sılın derler . O koku kulak arkasından gelıyor olabılır sutun fılan oraya akıyorsa yada ıyı kurulanmamıssa ona da dıkkat et ama doktora mutlaka goster cnm ne olur ne olmaz ..Kızlar Toprak'ın kulağı ile ilgili birşey yazmıştım akıntı oluyor diye.
doktorunu aradı eşim kulak pisliğidir demiş.
bazı arkadaşlar kendi çocuklarında olduklarını yazmışlardı.
peki iltihap varken sizin bebeklerin ateşi oluyormuydu.doktorum iltihap ateş yapar demiş.ateşi yok çok şükür.acaba nedirki ya:1rolleyes:
Amaan yan demeyin bana ben oglumu dakıkalarca kucagımda pıspıslıyorum gece uyumus numarası yapıyor tam yatırıyorum sessız sessız ; yan dönüp şaklabanlık yapıyor : ))) Bızım ki de henuz tam donemedı biraz daha zamanı var sanırım ..benim oğlumda dönme denemeleri yapıyor ama bir defa yatırdığım yerin eğiminden dolayı tesafüfen döndü tam olarak dönmedi henüz...
Herkese iyi geceler.Hayat bebeğin hayırlı olsun.Allah kolaylık versin.:Saruboceq:
Kızlar az önce kızımı doyuruyordum. Yemek istemedi.Bende bağırdım. Yeter artık derdin ne senin diye.Bağırmaya başladı. Sakinleşsin diye kucağıma alayım dedim. Avucunun içiyle ağzımın üstüne tokadı yapıştırdı. Birde tırmaladı üstüne. Evlat dayağı da yedik iyi mi.Söylene söylene de uyudu kinci velet.Ben ne doğurmuşum böyle bir süpürgesi eksik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?