2010 Temmuz Anneleri : )

ilk dişlerimi 4,5 aylıkken çıkarmışım..Şu an gayet düzgün ve sağlıklı çene ve diş yapısına sahibim..her bebeğin gelişimi farklı farklı..kimi 2,5 aylıkken diş çıkartır kimi de 1 yaşını geçince...

Yaa dalga geçin siz... Küstüm... Elide amma ağırmış accıdı yaw...Saçlarımı da yoluyor bu sıpa benim....Korkusundan saçımı sıkı sıkı topluyorum valla.. Hizaya getirdi hap kadar velet beni...

Yaa dalga geçin siz... Küstüm... Elide amma ağırmış accıdı yaw...Saçlarımı da yoluyor bu sıpa benim....Korkusundan saçımı sıkı sıkı topluyorum valla.. Hizaya getirdi hap kadar velet beni...

Bizimkide boks maçı izliyor : )))

sizin bebişler şiddeti seviyolarmı nesempatiksalakcinni

biri boks maçı izliyor ee erkek ya boksdan hoşlanıyor şimdiden,,,

canım valla şaşırdım dalga deil bizimki yanaklarımı seviyor(yalan)zorla sevdiriyorum elleirni alıyorum zorla yanagıma götürüyorum

Ablam 3 buçuk aylıkken diş çıkarmış. Çok çekti dişlerinden. Bende geç çıkması iyi diye bilirim ama değişiyor demekki..

kız sende istisnasın maşallahh ben her erken çıkaran kötüdür demedim ki yani doktorlar geç çıkan dişler daha sağlıklı olur diyorlar bende 5 aylıkken çıkarmışım hiç bi problemim yok benimde ama arkadaşımın oğlu 4 aylıkken çıkardı şimdi 2 yaşında dişlerinin sağlamlaşması için suya karıştırılan bi ilaç vermiş dr.yani böle örneklerde var bizim gibi sağlam dişleri olanda ben sadece inşallah bukadar erken çıkarmaz dedim kötü bişi demedim :dilcikar:

Son düzenleme:
nerdesinz kızlar yaaa?
bi selam verdim selamımı bile almadınız...:gitme:

kızlar bende şu diş hakkında duyumlarımı alayım dişi erken çıkınca erken çürürmüş diyorlar..yani kötü bir tarafı yok erken çürüse bile dökülüp yenileri gelecek ki o amana kadar diş fırçasına alışırlar daha dikkatli oluruz..ama dişi erken çıkması 4-5 yaşlarında dişlerinin uçları kararmasına sebep oluyor diye duydum bilmiyorum tabii..

ben çıkıyorum yawruşlar bizimki mamasını içerken uyudu inşallah uyursa bizde yatıcaz size iyi muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…