ben çıkıyorum yawruşlar bizimki mamasını içerken uyudu inşallah uyursa bizde yatıcaz size iyi muhabbetler
ayakta mı sallanarak uyuyo bebişin?
Selammm... Sen geldin ben gider... Uykum geldi..Yatayım artık.. İyi geceler herkese...
Selammm... Sen geldin ben gider... Uykum geldi..Yatayım artık.. İyi geceler herkese...
canım anadizine koyuyorum sağa sola sallanan.ipde bagladımD onda uyuyor
Kolaymıs senın ki cnm ne guzel bızımkı mıkırdanmaya basladı kac gundur erken yatırıyordum sımdı aksam uyudugu ıcın uyandı ınsallah cok gec olmadan uyur
inş olmaz caım ya.bebek bu zor olur snein için ikisi birden.benim kız normalde huysuz.gündüz o kadar değilde akşamları daha çoşkulu sanki.gündüz yanında durunca sorun yok akşamları yanında durmakda yetmiyor.sürekli değişiklik yapcaksın ona.bende çok yoruluyorum ama senin daha zor iki tane ufaklık.Allah kolaylık versin canım sana
bana ne bana ne ...naniknanikkaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmilekız sende istisnasın maşallahh ben her erken çıkaran kötüdür demedim ki yani doktorlar geç çıkan dişler daha sağlıklı olur diyorlar bende 5 aylıkken çıkarmışım hiç bi problemim yok benimde ama arkadaşımın oğlu 4 aylıkken çıkardı şimdi 2 yaşında dişlerinin sağlamlaşması için suya karıştırılan bi ilaç vermiş dr.yani böle örneklerde var bizim gibi sağlam dişleri olanda ben sadece inşallah bukadar erken çıkarmaz dedim kötü bişi demedim :dilcikar:
kızlar ben de şu diş hakkında duyumlarımı alayım dişi erken çıkınca erken çürürmüş diyorlar..yani kötü bir tarafı yok erken çürüse bile dökülüp yenileri gelecek ki o amana kadar diş fırçasına alışırlar daha dikkatli oluruz..ama dişi erken çıkması 4-5 yaşlarında dişlerinin uçları kararmasına sebep oluyor diye duydum bilmiyorum tabii..
Ben de de ana kucagı var ama saga sola değil de one arkaya sallanıyor bızımkı ayakta sagal sola sallayınca uyumaya alıstı bu ara bazen de park yatakta sallıyorum
Off yaa dayanamadım bi tane top kek yedim : )) emzırıyorum yaa bısey olmaz dedım ama mıdem ekşidi sanırım ee gecenın bu saatınde yersem ..
bizim fındık hep ayakta sallandı.alıştı bi kere şimdi de vazgeçemiyor.allahtan uzun süreli sallanmıyo.iki sallamada dalıveriyo.ama bu akşam koptu ayaklarım desem yeridir...
nerdesinz kızlar yaaa?
bi selam verdim selamımı bile almadınız...:gitme:
ya iştahım çok azaldı,sanki çok yemişim gibi midem kötü bu aralar..şu anda da maden suyu içiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?