2010 Temmuz Anneleri : )

bizimki çok huysuzdu bu akşam.abimiz grip inş geçmez ecrine de.sanki grip olacak gibi huysuzluk ediyor.zorla uyuttum her yerim ağrımış yorgunluktan...

inş olmaz caım ya.bebek bu zor olur snein için ikisi birden.benim kız normalde huysuz.gündüz o kadar değilde akşamları daha çoşkulu sanki.gündüz yanında durunca sorun yok akşamları yanında durmakda yetmiyor.sürekli değişiklik yapcaksın ona.bende çok yoruluyorum ama senin daha zor iki tane ufaklık.Allah kolaylık versin canım sana

Kolaymıs senın ki cnm ne guzel bızımkı mıkırdanmaya basladı kac gundur erken yatırıyordum sımdı aksam uyudugu ıcın uyandı ınsallah cok gec olmadan uyur

canım çok raht oluyor ben burda tavsiye etmiştim.gazınıda çok kolay çıkarıyor artık:))

Ben de de ana kucagı var ama saga sola değil de one arkaya sallanıyor bızımkı ayakta sagal sola sallayınca uyumaya alıstı bu ara bazen de park yatakta sallıyorum

çok teşk ediyorum cnm...
allah hepimizin yardımcısı olsun:)
bizim fındık odayı sevmez oldu iyice.mutfakta ben iş yaparken beni izliyor inan ondan mutlusu yok.eğer ordada sıkılırsa salona gidiyorz.ordan abimizin odasına.sürekli bi gezme hali varkaydirigubbakcemile3
çığlık atıyo şu bi haftadır. çığlık atıyo bakmamız için eğer bakmazsak bi yaygara koparıyo ki kart sesiyle...

bana ne bana ne ...naniknanikkaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

Huricim ,yine farklı düşünüyorum bu konuda..Nasılsa süt dişidir,dökülüp yenisi gelecek diyerek şekerli çikolatalı yiyecekleri çocuklara dayadıkları için çürüme oluyordur diye düşünüyorum..bir de antibiyotik alanların ve demir hapları kullananların ( dişler ve ağız çok iyi temizlenmeliymiş bu ilaçları aldıktan sonra ) dişlerinde sararma ve çürümeler daha çabuk ve daha çok oluyor..
koydurtmayın dişlerimin fotosunu şimdi buraya nan..sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Off yaa dayanamadım bi tane top kek yedim : )) emzırıyorum yaa bısey olmaz dedım ama mıdem ekşidi sanırım ee gecenın bu saatınde yersem ..

Ben de de ana kucagı var ama saga sola değil de one arkaya sallanıyor bızımkı ayakta sagal sola sallayınca uyumaya alıstı bu ara bazen de park yatakta sallıyorum

bizim fındık hep ayakta sallandı.alıştı bi kere şimdi de vazgeçemiyor.allahtan uzun süreli sallanmıyo.iki sallamada dalıveriyo.ama bu akşam koptu ayaklarım desem yeridir...

Bu arada rejım yapmıyorum ama dikkat etmeye basladım yedıklerıme ben .. Mesela sabahları yarım ekmege yakın beyaz ekmek yıyordum yanı doysam da fazlasını yıyordum sımdı kepeklı dılım ekmeklerden ıkı tane tost yapıyorum . Iyı bı gelısme değil mi : ))

ya iştahım çok azaldı,sanki çok yemişim gibi midem kötü bu aralar..şu anda da maden suyu içiyorum..

bizim fındık hep ayakta sallandı.alıştı bi kere şimdi de vazgeçemiyor.allahtan uzun süreli sallanmıyo.iki sallamada dalıveriyo.ama bu akşam koptu ayaklarım desem yeridir...

Aynen cnm bızımkı fon müziği olarak da asplator sesı ıstıyor emzıgı verıyorm agzına asplatoru acıyorum 5 dk ıcınde uyuyor : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…