2010 Temmuz Anneleri : )

bir kez bile ayakta sallamadım..bir de ayakta sallama merasimi olsa iyice yanarım...ohaoldumsmile

Ya emerken uyuyorlar ya da mama verirken veya oyun halılarında..arada sırada da kucağımda gaz çıkardıktan sonra...

iki gündür bende ne var ne yok kestim.inş azcık zayıflarım yaa ewde otura otura kilolardan kendime küstüm...

Ben de de ana kucagı var ama saga sola değil de one arkaya sallanıyor bızımkı ayakta sagal sola sallayınca uyumaya alıstı bu ara bazen de park yatakta sallıyorum
canım bende almıştım anakucagı .şimd kızın oyuncaklarnı koyuyorum içine
ay çok güldüm aynı ya.sesi herkezin dilinde.halam bana diyo bu kız snein bed sesinide bastırcak.hafendi mutfakda susuyor odaya gelince aglıyor.yarın evi begenmeidklerinde komşuları gezeriz artık

bence de iyi canım.ben beyz ekmegi kestim az yiyorum daha doğrusu.gerçi onu kesiyorum bugün az yedim.onu az yedim için bir sürü kurabiye yedim benim kız çok yoruyor beni yakıyordurum heralde P

bir kez bile ayakta sallamadım..bir de ayakta sallama merasimi olsa iyice yanarım...ohaoldumsmile

Ya emerken uyuyorlar ya da mama verirken veya oyun halılarında..arada sırada da kucağımda gaz çıkardıktan sonra...

ahh gülüm hayal bile edimiyorum ben senin ayakta sallamanı.allahım çok yardımcın olsun senin.çok çok kuvvet versn inş sana..
düzenleri hep güzel gider anneleri de hiç üzmez uyutm akonusunda meleklerin inş seni:)

Aynen cnm bızımkı fon müziği olarak da asplator sesı ıstıyor emzıgı verıyorm agzına asplatoru acıyorum 5 dk ıcınde uyuyor : ))
bizimkide illa sarcaksın:))
selamm
iyi gecelerr
bizde geldik kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin
iki gündür bende ne var ne yok kestim.inş azcık zayıflarım yaa ewde otura otura kilolardan kendime küstüm...

kaç kilosun ki canım

keşke benimde iştahım kapansa
bi yemek yiyorum ki sormayın gitsin (

ben rejim falan yapmıyorum daha doğrusu gündüz yemek için vaktim olmuyor..1-2 bisküvi,meyve suyu ile idare ediyorum akşama dek..yani akşamdan akşama yemek yiyorum desem yeri..gündüz buraya girsem bile ara ara giriyorum..altta adım yazıyor ama yok oluyorum aslında o an..:)
yani şu anki durumum rejimden değil,midem çabuk mu dolmaya başladı nedir,bilemiyorum...

ohh ne güzelmiş valla
benimkinin yeni huyu yatağında oyuncaklarıyla oynarken kendi kendine uykuya daalması
ama tam olarak dalamıyorsa
ben destekliyorum uykusu gelince :))

ben bi gün dahi evde durmuyom ama yok gitmiyo kilolar
gerçi böyle yemeğe devam ederken gitmemeside normal gibime geliyo
akşam 10 dan sonra yemek yiyoz (

kıyamam ben sana canm benm.yardım edecek kimse yok mu yakınında?
ikiz bebek büyütmek tek başına çok zor çünkü.memlekette akrabağamızın ikizleri olmuştu da.kızla oğlanın annesi birer hafta sabah gelip akşam gidip yardm etmişlerdi...

destekliyorum seni canım.bencede verirsin.:lepi:

çok teşk ediyorum cnmm saolŞeniz

Ya kızlar hanı bebek corapları varya hem kız hem erkek ıcın poposunda hayvan fıguuru fılan oluyor çızgılı onlardan nerde var bılıyormusnuz ?

ben bi gün dahi evde durmuyom ama yok gitmiyo kilolar
gerçi böyle yemeğe devam ederken gitmemeside normal gibime geliyo
akşam 10 dan sonra yemek yiyoz (

ne güzel keşke ben de gezebilsem.bi yıl oldu taşınalı ama kimseleri tanımıyorum.memleketim yakın ama her an gidilmio artık çocuklarla.inan ew gezmesine gitmeyi özledim.hani kadınlar gider ya gündüzleri birbirine:umursamaz:

Akrabanız çok şanslıymış canım..Tek başıma bakıyorum..Akşamları eşim yardım ediyor..Yeni yeni yemek yapmaya başladım evde..Haftada 1 veya 2 kere üstün körü süpürmeye başladım..perşembe öğleden sonra tatilmiş,eşim gelince ona süpürteyim bari..zamanım olmuyor..zamanım olsa dermanım olmuyor..burada okuyorum da arkadaşlara maşallah,camlar siliniyor,kekler,poğaçalar yapılıyor..Şu an çok zor yapabilmem bunları..ev dandini..dağınık yaşıyoruz..hafta sonu Allah yardım eder de toparlarız inşallah iyice..

Son düzenleme:
Aman allahım bir benimdir heralde derken altta 6 kişinin ismini gördüm.

Hayırdır hanımlar sizdemi kuzularınızı uyutmaya çalışıyorsunuz.

boşver sen ewi yemeği.bi şekilde hepsi hallolur.sen kendine bak.kendine çok iyi bak.onlar yattıkça uzan sen de.enerjini topla ki sana güç kuvvet olsun.kıyamam keşke yakın olsak ben yardım ediverirdim cnm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…