2010 Temmuz Anneleri : )

Aman allahım bir benimdir heralde derken altta 6 kişinin ismini gördüm.

Hayırdır hanımlar sizdemi kuzularınızı uyutmaya çalışıyorsunuz.

hoşgeldn cnm...
ben uyuttum kuzumu,kızları görmeye geldim yatmadan ama burdan kopamıyorum gidemiyorum...kaydirigubbakcemile3

Canım benim ya.Allah kolaylık versin.

Bende şaşırıyorum valla,benmi beceriksizim benim oğlanmı aksi bilmem.

Eşim gelmeden hiç birşey yapamıyorum.Uyusa bile elli kere gelip beşik sallıyorum.

Kek börek yapmayı geçtim vc bile zor gidiyorum.

Ya kızlar hanı bebek corapları varya hem kız hem erkek ıcın poposunda hayvan fıguuru fılan oluyor çızgılı onlardan nerde var bılıyormusnuz ?

nasıl çorap yaa anlamadm ben.güzel bişiyse ben de alayım kuzuma?
kilotlu çorap eksiğimz var...

Hoşgeldiin canım :) )

hoşbuldukk

Ya kızlar hanı bebek corapları varya hem kız hem erkek ıcın poposunda hayvan fıguuru fılan oluyor çızgılı onlardan nerde var bılıyormusnuz ?

bizim deri döküntümüz olduğu için külotlu çorap giyemiyoz ama çorapçılarda vardır diye düşünüyorum

ben kimse olmasa bile oğlumla çıkıp geziyom zaten yıllardır hep çalıştım dolayısıyla tüm arkadaşlarım çalışıyo
alışık olmadığım için ev gezmelerinide pek sevmem

ben bi tane varken o dediklerini yapamıyorum :))
gerçi ben birazda gezmekten kafayı kaldıramıyom ama neyse
barış evde durmuyo evdeyken huysuzluk yapıyosempatiksalakcinni

boşver sen ewi yemeği.bi şekilde hepsi hallolur.sen kendine bak.kendine çok iyi bak.onlar yattıkça uzan sen de.enerjini topla ki sana güç kuvvet olsun.kıyamam keşke yakın olsak ben yardım ediverirdim cnm sana

Ah izmir desin de mi ? Keşke orda olsaydım şu an...

HOŞBULDUK kızlar.

Valla ne mutlu size,ben uyutamadım daha benim uykum geldi valla.

Laylaylom yok canım istanbulda yaşıyorum.Ama artvinliyim

HOŞBULDUK kızlar.

bende beyfendinin uykusu gelsin diye bekliyom
bütün gün aşının etkisiyle uyudu
sanırım sabahlıycaz (

Ah izmir desin de mi ? Keşke orda olsaydım şu an...

keşke gülüm yaaa
inş izmirli bayanlar toplaşcaklar nasip olursa ben de gidicem :)
keşke sizler de olsanız....

ben kimse olmasa bile oğlumla çıkıp geziyom zaten yıllardır hep çalıştım dolayısıyla tüm arkadaşlarım çalışıyo
alışık olmadığım için ev gezmelerinide pek sevmem
eskiden dalga konumuz olurdu arkadaşlarla ew gemesine giden elinde terlik torbalarıyla teyzeler.şimdi ne bileyim koca bi şhirde hiç kimseyi tanımıosun,kimse kapını çalmıyo o yüzden özledm valla ben ew gezmesini.zaten senelerdir uzağım.dışarı çıkmaya çıkmaya içimden bile gelmez ooldu...
depresyonda mıyım ne

bebek mağzalarında satılıyor çoraplar..Hem oğlana hem de kıza külotlu çorap aldık..kızın pembeli,krem,oğlanın siyah gri tonlarda..evdeyken giydirmiyorum.kalorifer yanıyor..dışarı çıkarken giydiriyorum sadece...

HOŞBULDUK kızlar.

ben eşimin görevnden dolayı artvinde kaldım 4 ay.artvin murgulda insanları çok iyi idi ya.onu diycektim ben hasta olmuştum orda hamileyken domuz gribi dediler.hatta bir ilaç varmış bebek üzerinde eetkisi bilinmyormuş dktor yapaalım ,bebek önemsiz demişti.ben hastaneden çıktım.ordakiler bana çok iyi bktılar.hepsinden Allah razı olsun

Son düzenleme:
medaa sanırım bizde sabahlıycaz bu gidişle.

Ben pış pış demekten yoruldum artık dilim karışıyor.Oğlum cin gibi bana bakıyor,bende ona uydumu diye bakınca gülmeye başlıyor.

medaa sanırım bizde sabahlıycaz bu gidişle.

Ben pış pış demekten yoruldum artık dilim karışıyor.Oğlum cin gibi bana bakıyor,bende ona uydumu diye bakınca gülmeye başlıyor.

bizim uykularımız onların olsun.inş güzel güzel bir an önce uyur meleklerinz...:Saruboceq:

Artvinli sen geldin uykum geldi :)) iyi de oldu ama,yatıp dinleneyim en iyis..Öpüyorum tüm annecikleri...opuyorumnanaktan

Canım ben yusufeliliyim.Murgulu bilmem hiç.

Sendende kaynaklanıyor canım,sende yakınlık göstermişinki karşılığını almışsın.Ama artvınl,ler genelde çok misafirperverlerdir.

Ne şanssızdık dıy mı ınsan omrunde kac kez hamıle olur bıze de domuz grıbı denk gelmıstı : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…