Aman allahım bir benimdir heralde derken altta 6 kişinin ismini gördüm.
Hayırdır hanımlar sizdemi kuzularınızı uyutmaya çalışıyorsunuz.
Aman allahım bir benimdir heralde derken altta 6 kişinin ismini gördüm.
Hayırdır hanımlar sizdemi kuzularınızı uyutmaya çalışıyorsunuz.
Akrabanız çok şanslıymış canım..Tek başıma bakıyorum..Akşamları eşim yardım ediyor..Yeni yeni yemek yapmaya başladım evde..Haftada 1 veya 2 kere üstün körü süpürmeye başladım..perşembe öğleden sonra tatilmiş,eşim gelince ona süpürteyim bari..zamanım olmuyor..zamanım olsa dermanım olmuyor..burada okuyorum da arkadaşlara maşallah,camlar siliniyor,kekler,poğaçalar yapılıyor..Şu an çok zor yapabilmem bunları..ev dandini..dağınık yaşıyoruz..hafta sonu Allah yardım eder de toparlarız inşallah iyice..
Ya kızlar hanı bebek corapları varya hem kız hem erkek ıcın poposunda hayvan fıguuru fılan oluyor çızgılı onlardan nerde var bılıyormusnuz ?
Hoşgeldiin canım :) )
Ya kızlar hanı bebek corapları varya hem kız hem erkek ıcın poposunda hayvan fıguuru fılan oluyor çızgılı onlardan nerde var bılıyormusnuz ?
ne güzel keşke ben de gezebilsem.bi yıl oldu taşınalı ama kimseleri tanımıyorum.memleketim yakın ama her an gidilmio artık çocuklarla.inan ew gezmesine gitmeyi özledim.hani kadınlar gider ya gündüzleri birbirine:umursamaz:
Akrabanız çok şanslıymış canım..Tek başıma bakıyorum..Akşamları eşim yardım ediyor..Yeni yeni yemek yapmaya başladım evde..Haftada 1 veya 2 kere üstün körü süpürmeye başladım..perşembe öğleden sonra tatilmiş,eşim gelince ona süpürteyim bari..zamanım olmuyor..zamanım olsa dermanım olmuyor..burada okuyorum da arkadaşlara maşallah,camlar siliniyor,kekler,poğaçalar yapılıyor..Şu an çok zor yapabilmem bunları..ev dandini..dağınık yaşıyoruz..hafta sonu Allah yardım eder de toparlarız inşallah iyice..
boşver sen ewi yemeği.bi şekilde hepsi hallolur.sen kendine bak.kendine çok iyi bak.onlar yattıkça uzan sen de.enerjini topla ki sana güç kuvvet olsun.kıyamam keşke yakın olsak ben yardım ediverirdim cnm sana
HOŞBULDUK kızlar.
Valla ne mutlu size,ben uyutamadım daha benim uykum geldi valla.
Laylaylom yok canım istanbulda yaşıyorum.Ama artvinliyim
Ah izmir desin de mi ? Keşke orda olsaydım şu an...
eskiden dalga konumuz olurdu arkadaşlarla ew gemesine giden elinde terlik torbalarıyla teyzeler.şimdi ne bileyim koca bi şhirde hiç kimseyi tanımıosun,kimse kapını çalmıyo o yüzden özledm valla ben ew gezmesini.zaten senelerdir uzağım.dışarı çıkmaya çıkmaya içimden bile gelmez ooldu...ben kimse olmasa bile oğlumla çıkıp geziyom zaten yıllardır hep çalıştım dolayısıyla tüm arkadaşlarım çalışıyo
alışık olmadığım için ev gezmelerinide pek sevmem
HOŞBULDUK kızlar.
Valla ne mutlu size,ben uyutamadım daha benim uykum geldi valla.
Laylaylom yok canım istanbulda yaşıyorum.Ama artvinliyim
medaa sanırım bizde sabahlıycaz bu gidişle.
Ben pış pış demekten yoruldum artık dilim karışıyor.Oğlum cin gibi bana bakıyor,bende ona uydumu diye bakınca gülmeye başlıyor.
nasıl çorap yaa anlamadm ben.güzel bişiyse ben de alayım kuzuma?
kilotlu çorap eksiğimz var...
ben eşimin görevnden dolayı artvinde kaldım 4 ay.artvin murgulda insanları çok iyi idi ya.onu diycektim ben hasta olmuştum orda hamileyken domuz gribi dediler.hatta bir ilaç varmış bebek üerind eetkisi bilinmyormuş dktor yapaalım bebek önemsiz demişti.ben hastaneden çıktım.ordakiler bana çok iyi bktılar.hepsinden Allah razı olsun
Artvinli sen geldin uykum geldi :)) iyi de oldu ama,yatıp dinleneyim en iyis..Öpüyorum tüm annecikleri...opuyorumnanaktan
ben eşimin görevnden dolayı artvinde kaldım 4 ay.artvin murgulda insanları çok iyi idi ya.onu diycektim ben hasta olmuştum orda hamileyken domuz gribi dediler.hatta bir ilaç varmış bebek üzerinde eetkisi bilinmyormuş dktor yapaalım ,bebek önemsiz demişti.ben hastaneden çıktım.ordakiler bana çok iyi bktılar.hepsinden Allah razı olsun
Wholesale Free Shipping Cute Busha Baby Leggings, Baby Wear, Baby Trousers with cute design 20pcs/lot
Buna benzer bıseyler yabancı sıte burda nerde var bılmıyorum ama cok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?