2010 Temmuz Anneleri : )

Burdada acayip yağmur yağıyor.

Çoraplar çok güzelmiş,ben genelde pazarlarda görüyordum.

Canım ben yusufeliliyim.Murgulu bilmem hiç.

Sendende kaynaklanıyor canım,sende yakınlık göstermişinki karşılığını almışsın.Ama artvınl,ler genelde çok misafirperverlerdir.

eve hep derlerdi bna.sen çok güleryüzlüsün falan diye.eşim orda öğretmendi ben gitmeden gidip ev tutmşdu.beni daha farklı bekliyolarmış heralde soğuk bekliyolarmış.hala ararlar ya canlarım benim

evet çok güzellermiş ya.benim kız uyudu ama eşim uyanık benimde uykum yok.yarında ağlayarak kalkarım artık

medaa sanırım bizde sabahlıycaz bu gidişle.

Ben pış pış demekten yoruldum artık dilim karışıyor.Oğlum cin gibi bana bakıyor,bende ona uydumu diye bakınca gülmeye başlıyor.

benimkide aynı
oyuncaklarıyla konuşuyo
ses kesilince bakıyorum parmak ağıza girmiş buda yeni çıkan bi huy
parmağı çıkartıp emziği veriyom iki dakka sonra atıyo

bizim uykularımız onların olsun.inş güzel güzel bir an önce uyur meleklerinz...:Saruboceq:

inşallahh

eve hep derlerdi bna.sen çok güleryüzlüsün falan diye.eşim orda öğretmendi ben gitmeden gidip ev tutmşdu.beni daha farklı bekliyolarmış heralde soğuk bekliyolarmış.hala ararlar ya canlarım benim

Canım istanbulda nerde oturuyorsun.

Canım istanbulda nerde oturuyorsun.

istanbulda anadolu yakasına sancaktepede.öyle pişmanım ki.eşimle tercih yaaprken kadroya geçiş için ümraniye üküdar gibi geldi bana.sancaktepe ümrnaiyeye baglıymış.sancaktepe yenidoğan ya çok kötü bir yer heryere 2 buçuk saat ve hiç gelişmemiş.ailelerimiz istanbulda diye istanbulu yazıdk ama pişmanım.keşke istanbulşun başka yerini yazsaymışız (
bana müsade kızlar.hepinizi öpüyorum.iiyi geceler...

canım iyi geceler

selam kızlar, kocayı, sıpayı uyuttum geldim :)
Ya kızlar hanı bebek corapları varya hem kız hem erkek ıcın poposunda hayvan fıguuru fılan oluyor çızgılı onlardan nerde var bılıyormusnuz ?
tatlım istanbul kartalda real var. realde sarı, eflatun ve mor var onlara benzeyen.

bana müsade kızlar.hepinizi öpüyorum.iiyi geceler...

iyi geceler, tatlı rüyalar...

Eşinin mesleği ne canım.

Bizde eşimin görevi için 2,5 sene doğuda kaldık.

Benimde ailem istenbulda diye burayı tercih ettik ama bizde pek memnun değiliz.

Bende avrupa yakasında oturuyorum.Mecidiyeköyde

benim spayıda uyutur musun?
canım ya senin işinde çok zo erken uyanmasa bari sabahları
Eşinin mesleği ne canım.

Bizde eşimin görevi için 2,5 sene doğuda kaldık.

Benimde ailem istenbulda diye burayı tercih ettik ama bizde pek memnun değiliz.

Bende avrupa yakasında oturuyorum.Mecidiyeköyde

canım eşim öğretmen.ya mecidiyeköy yine iyi burayı görsen beni çok iyi anlarsın.cevahir falan var ben mecidiköyde çalıştım.akşamları güzle olurdu çay içmek flan heryere vesaitte var.ama işde çok kalabalık oralarda

mecidiyeköyden neden memnun değilsiniz ?

Canım mecidiyeköyden değil.Genel olarak istanbuldan....
Aman avm var evet hemde sayısız.Ama ne çocuk parkı var,ne yürüyüş yerleri var
Yağız anne parka gidelim dese,ne derim bilmem.Burda park yok oğlum sen iyisi evede oyna filan derim heralde.
.

Benim eşimde öğretmen.

Evet ulaşım için çok güzeldr.ulaşımı rahat beşiktaş,taksim 15 dk.
Ama çocuk olduktan sonra beklentiler farklı oluyor.
Site içinde bir ev istiyorum artık.

İyi geceler kızlar.

Ben kazandım oğlumu uyuttum sonunda.Artık dayanamıycam galiba bende yatıyorum.

Öpüyorum hepinizi.

canım bak ben abartısız söylüyorum parkı bırak.doğru düzgün market yok bir bim var bir tane eczane merkezde kahvaltı diyarı P bide çarşambalar pazarı var gitmiyorum çok uzak zaten.aradım hiç bişeyi bulamıyorum.kızımın herşeyini haznedardan aldım annem orda oturuyor.görevinin dolmasını bekliyoruz dört gözle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…