- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Canım ben yusufeliliyim.Murgulu bilmem hiç.
Sendende kaynaklanıyor canım,sende yakınlık göstermişinki karşılığını almışsın.Ama artvınl,ler genelde çok misafirperverlerdir.
Artvinli sen geldin uykum geldi :)) iyi de oldu ama,yatıp dinleneyim en iyis..Öpüyorum tüm annecikleri...opuyorumnanaktan
medaa sanırım bizde sabahlıycaz bu gidişle.
Ben pış pış demekten yoruldum artık dilim karışıyor.Oğlum cin gibi bana bakıyor,bende ona uydumu diye bakınca gülmeye başlıyor.
bizim uykularımız onların olsun.inş güzel güzel bir an önce uyur meleklerinz...:Saruboceq:
eve hep derlerdi bna.sen çok güleryüzlüsün falan diye.eşim orda öğretmendi ben gitmeden gidip ev tutmşdu.beni daha farklı bekliyolarmış heralde soğuk bekliyolarmış.hala ararlar ya canlarım benim
bana müsade kızlar.hepinizi öpüyorum.iiyi geceler...
Canım istanbulda nerde oturuyorsun.
tatlım istanbul kartalda real var. realde sarı, eflatun ve mor var onlara benzeyen.Ya kızlar hanı bebek corapları varya hem kız hem erkek ıcın poposunda hayvan fıguuru fılan oluyor çızgılı onlardan nerde var bılıyormusnuz ?
istanbulda anadolu yakasına sancaktepede.öyle pişmanım ki.eşimle tercih yaaprken kadroya geçiş için ümraniye üküdar gibi geldi bana.sancaktepe ümrnaiyeye baglıymış.sancaktepe yenidoğan ya çok kötü bir yer heryere 2 buçuk saat ve hiç gelişmemiş.ailelerimiz istanbulda diye istanbulu yazıdk ama pişmanım.keşke istanbulşun başka yerini yazsaymışız(
canım iyi geceler
canım ya senin işinde çok zo erken uyanmasa bari sabahlarıbenim spayıda uyutur musun?
Eşinin mesleği ne canım.
Bizde eşimin görevi için 2,5 sene doğuda kaldık.
Benimde ailem istenbulda diye burayı tercih ettik ama bizde pek memnun değiliz.
Bende avrupa yakasında oturuyorum.Mecidiyeköyde
canım ya senin işinde çok zo erken uyanmasa bari sabahları
mecidiyeköyden neden memnun değilsiniz ?
canım ya senin işinde çok zo erken uyanmasa bari sabahları
canım eşim öğretmen.ya mecidiyeköy yine iyi burayı görsen beni çok iyi anlarsın.cevahir falan var ben mecidiköyde çalıştım.akşamları güzle olurdu çay içmek flan heryere vesaitte var.ama işde çok kalabalık oralarda
uyanmıyor ama benim günümünde yarısını götürüyor bende yatıyorum çünkü(
Canım mecidiyeköyden değil.Genel olarak istanbuldan....
Aman avm var evet hemde sayısız.Ama ne çocuk parkı var,ne yürüyüş yerleri var
Yağız anne parka gidelim dese,ne derim bilmem.Burda park yok oğlum sen iyisi evede oyna filan derim heralde.
.
Benim eşimde öğretmen.
Evet ulaşım için çok güzeldr.ulaşımı rahat beşiktaş,taksim 15 dk.
Ama çocuk olduktan sonra beklentiler farklı oluyor.
Site içinde bir ev istiyorum artık.
İyi geceler kızlar.
Ben kazandım oğlumu uyuttum sonunda.Artık dayanamıycam galiba bende yatıyorum.
Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?