2010 Temmuz Anneleri : )

yatanlara iyi geceler
sanırım benimki de uyuycak
uyusunda çanta hazırlıycam sabah 8.30 da evden çıkcaz

o zaman bizim buraya beklerim. ben kartal yakacıkta bi sitede oturuyorum. çocuklar sürekli dışarıdalar. komşular da süper. şanslıyım valla.

aaa ben barışla ilgilenirken kimse kalmamış zati

ben burdayım yerimseniben

az evvel kimseler kalmamıştı :))
bende daha burdayım

sitelerde komşuluk zor olmuyor mu?
ben 2.5 yıldır aynı binadayım 15 daire falan var
bırak geliş gidişi çoğunu tanımıyom bile
birkaç tanesini tanıyom oda sokakta karşılaşırsak merabalaşıyoz o kadar

bizim site biraz kalabalık. binalar 4 katlı. sağolsun komşularım taşınalı daha 6 ay falan oldu ama hep ilgili oldular. hamileyken bişeyler pişirdiklerinde getirdiler. gelir yoklarlar beni arada bişee ihtiyacım varmı diye. herkes sitede tanısın tanımasın, hatta çocuklar bile birbirine selam verir.

ne güzel valla
bizim burda yok öyle bişey
gerçi haklarını yemim ben çalıştığım ve eve geç saatlerde geldiğim için birazda böyle oldu
doğum yaptığımı evden gelen bebek sesinden anlayan 4-5 komşum hayırlı olsuna geldiler
zaten ondan sonra ben onlarla aynı binada oturduğumuzu öğrendim

biz de evden işe işten eve ama burada o eski mahalle kültürü yaşıyo hala. insanlar sıcak samimi. seviyom ben onları ya :teytey:

Selam kızlar...
Kızımı p.tesi günü rutin kontrol ve pnömokok aşısı için doktora götürdük.
Bu ay 900 gr almış, 5900 olduk. Boyu da 3,5 cm uzayarak 62 olmuş. Kafamızda 40 cm.
Doktorumuz gelişimimizi beğendi.
Pnömokok aşımızı olduk. Biraz sinirlilik ve huzursuzluk yaptı ve ayrıca da ateşimiz 37,5 lara ulaştı.
Neyse paranox yarım fitille atlattık....

......ama kızımdaki huzursuzluğa göğüs hırıltısı, burun tıkanıklığı, hafif ateş hali, ağız dolusu 2-3 defa kusma eklenince doktora tekrar götürdük bu akşam ve bize ''bronşiolit'' olduğumuzu söyledi. Çok üzüldük. Hırıltımız fazla malesef. Akşam hastanede yarım saat soğuk buhar verdiler ve tabi kızım ortalığı yıktı geçirdi, hiç hoşuna gitmedi. Serum fizyolojik ve bir öksürük şurubu verip cuma günü kontrole gelmemizi söyledi.

Sizlerde dikkat edin kızlar bu bir viral enfeksiyonmuş. Yani grip olan birinden çocuk mikrobu alıyormuş ve bu hastalık böyle başlıyormuş. Yanlış anlamadıysam çocuklar nezle olamıyor bronşiolit oluyorlarmış. İnşallah kısa zamanda atlatırız....

Herkese kolay gelsin....

herkese günaydın nasılsınız kızımı okula yolladım oğlum uyuyo bende kahvaltımı ediyorum hava çok kötü yağmur var kapkaranlık heryer çok sıkıcı:)

seni o kadar ii anlıyorum kii benm oğlum da 4 aylıkken yakalandı brovşite.çok zor bi durum.çok geçmiş olsun cnm.allah acil şifalar versn...

bu arada herkese günaydın kızlar....
hava çok kötü yaaa.kapkaranlık ewin içi.sıkıcı bü gün beni bekliyor hiç sevmem kapalı havayı

☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
canım bu sitede aynıları satılıyor, beşiktaşta bir firma.
bende beğenmiştim, alacaktım ama 1 yaştan başlıyor. henüz küçüğüne rastlamadım.. çok şirinleer..hemde çok uygun.

Son düzenleme:
günaydınnn

kapalı bir izmir havası ama ben mutluyum niye eşim bugün yarım gün gelince gezmelere götürcek bizi sositososito

kkgm cim dün yazdığını okudum buyur gel tatlışım evime herzamn kapım açık sana birbirimize ev gezmesi yaparız terliklerimizide kaparız :hulya: amerikan kollejinin orada oturyorum ben hemen karşısı çok yakın

Son düzenleme:
en son öğlen emdi.emdiremorum bu saat oldu delircem

canim ayni sorun bizdede vardi gezmedik doktor birakmadim hepsi uyurken emzir ded ogle yaptim

iki gun once kucagima yatirdim baktim meme ariyor hemen veerdim su an emiyor maasallah

gelip gecici bir drum galiba ama sen israr etme o farkinda lmadan emzir inatlasinca nlarda inatlasiyorlar cunku

günaydın..
simsiyah bir Bursa gününden merhaba.....

oğlumu okula yolladım bugün yarım günmüş..kızım 9 da uyandı şimdi tekrar uyudu..ben de ev işine girişmeden bir bakayım dedim..

efim geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…