o zaman bizim buraya beklerim. ben kartal yakacıkta bi sitede oturuyorum. çocuklar sürekli dışarıdalar. komşular da süper. şanslıyım valla.Canım mecidiyeköyden değil.Genel olarak istanbuldan....
Aman avm var evet hemde sayısız.Ama ne çocuk parkı var,ne yürüyüş yerleri var
Yağız anne parka gidelim dese,ne derim bilmem.Burda park yok oğlum sen iyisi evede oyna filan derim heralde.
.
Benim eşimde öğretmen.
Evet ulaşım için çok güzeldr.ulaşımı rahat beşiktaş,taksim 15 dk.
Ama çocuk olduktan sonra beklentiler farklı oluyor.
Site içinde bir ev istiyorum artık.
aaa ben barışla ilgilenirken kimse kalmamış zati
sitelerde komşuluk zor olmuyor mu?
ben 2.5 yıldır aynı binadayım 15 daire falan var
bırak geliş gidişi çoğunu tanımıyom bile
birkaç tanesini tanıyom oda sokakta karşılaşırsak merabalaşıyoz o kadar
ne güzel valla
bizim burda yok öyle bişey
gerçi haklarını yemim ben çalıştığım ve eve geç saatlerde geldiğim için birazda böyle oldu
doğum yaptığımı evden gelen bebek sesinden anlayan 4-5 komşum hayırlı olsuna geldiler
zaten ondan sonra ben onlarla aynı binada oturduğumuzu öğrendim
Selam kızlar...
Kızımı p.tesi günü rutin kontrol ve pnömokok aşısı için doktora götürdük.
Bu ay 900 gr almış, 5900 olduk. Boyu da 3,5 cm uzayarak 62 olmuş. Kafamızda 40 cm.
Doktorumuz gelişimimizi beğendi.
Pnömokok aşımızı olduk. Biraz sinirlilik ve huzursuzluk yaptı ve ayrıca da ateşimiz 37,5 lara ulaştı.
Neyse paranox yarım fitille atlattık....
......ama kızımdaki huzursuzluğa göğüs hırıltısı, burun tıkanıklığı, hafif ateş hali, ağız dolusu 2-3 defa kusma eklenince doktora tekrar götürdük bu akşam ve bize ''bronşiolit'' olduğumuzu söyledi. Çok üzüldük. Hırıltımız fazla malesef. Akşam hastanede yarım saat soğuk buhar verdiler ve tabi kızım ortalığı yıktı geçirdi, hiç hoşuna gitmedi. Serum fizyolojik ve bir öksürük şurubu verip cuma günü kontrole gelmemizi söyledi.
Sizlerde dikkat edin kızlar bu bir viral enfeksiyonmuş. Yani grip olan birinden çocuk mikrobu alıyormuş ve bu hastalık böyle başlıyormuş. Yanlış anlamadıysam çocuklar nezle olamıyor bronşiolit oluyorlarmış. İnşallah kısa zamanda atlatırız....
Herkese kolay gelsin....
Wholesale Free Shipping Cute Busha Baby Leggings, Baby Wear, Baby Trousers with cute design 20pcs/lot
Buna benzer bıseyler yabancı sıte burda nerde var bılmıyorum ama cok tatlı
bu arada herkese günaydın kızlar....
hava çok kötü yaaa.kapkaranlık ewin içi.sıkıcı bü gün beni bekliyor hiç sevmem kapalı havayı
herkese günaydın..
en son öğlen emdi.emdiremorum bu saat oldu delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?