kizlar heryerede hava yagmurlu demek bizde isiklari yaktik evde karanlik cok fena
bu arada gecmisi okudumda bebekleriniz erken donmeye baslamis galiba yada benimki tembel
donme hareketi yapiyo popoyuda kaldiriyor ama daha bir icraat yok
izmir güneş açtı hemde ne güneş balkona çıktım kısa kolluyla piştim resmen ohh ohhh inşallah 3 gün böle oluır havada bol bol gezeriz
ay ne güzel kız..
inş burda da açar da okullar da tatilken bizde gezeriz..
kizlar heryerede hava yagmurlu demek bizde isiklari yaktik evde karanlik cok fena
bu arada gecmisi okudumda bebekleriniz erken donmeye baslamis galiba yada benimki tembel
donme hareketi yapiyo popoyuda kaldiriyor ama daha bir icraat yok
Benim oğlanda henüz dönmedi.Bu gidişle de kolaylıkla döneceğini sanmıyorum biraz kilolu zor döner gibi....
Artık oğlumu yatarak emziriyorum artık kucakta emziremiyorum iyice ağırlaştı, onun içinde benim içinde zor oluyor kucakta emerken..Sizde kucakta mı yatarak mı emziriyorsunuz.. Aslında kucakta emzirmek gerekiyormuş...İşitme testi yapan dr. demişti.Yatarak emerken orta kulağa süt kacma ihtimali varmış...Ama yapacak başka bişey yok mecburen yatarak emziriyorum...
ben hiç yatarak emzirmedim canım hep kucakta..gece falan uyandığında da yatağımda yastığımı dikiyorum yaslanarak emziriyorum..
bence yatarak emzirme canım uyuyakalırsın falan boğazına süt kaçmasın amaann..
sen bilirsin tabii..
Benim oğlanda henüz dönmedi.Bu gidişle de kolaylıkla döneceğini sanmıyorum biraz kilolu zor döner gibi....
Artık oğlumu yatarak emziriyorum artık kucakta emziremiyorum iyice ağırlaştı, onun içinde benim içinde zor oluyor kucakta emerken..Sizde kucakta mı yatarak mı emziriyorsunuz.. Aslında kucakta emzirmek gerekiyormuş...İşitme testi yapan dr. demişti.Yatarak emerken orta kulağa süt kacma ihtimali varmış...Ama yapacak başka bişey yok mecburen yatarak emziriyorum...
yatarak emzirirsen reflü olur...
günaydın canım
herkese günaydın evet çok karanlık h.sonu yağışlı geçecekmiş
günaydınnn
kapalı bir izmir havası ama ben mutluyum niye eşim bugün yarım gün gelince gezmelere götürcek bizi sositososito
kkgm cim dün yazdığını okudum buyur gel tatlışım evime herzamn kapım açık sana birbirimize ev gezmesi yaparız terliklerimizide kaparız :hulya: amerikan kollejinin orada oturyorum ben hemen karşısı çok yakın
selam kıslarrrrrr
selam cnm hoşgeldinn:)
nasılsın,paşa oğlun nasıl?
nasıl olalım canım ben iş yerindeyim oğlumda evde anneannesi bakıyor :) siz nasılsınız bakem ???
kızımı uyuttum oğluş tv izliyo ben de azcık buraya geldm kızım uyanmadan...
ayrı düştün oğluşundan güll.çok zor olsa gerek.allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?