2010 Temmuz Anneleri : )

kizlar heryerede hava yagmurlu demek bizde isiklari yaktik evde karanlik cok fena

bu arada gecmisi okudumda bebekleriniz erken donmeye baslamis galiba yada benimki tembel

donme hareketi yapiyo popoyuda kaldiriyor ama daha bir icraat yok

kizlar heryerede hava yagmurlu demek bizde isiklari yaktik evde karanlik cok fena

bu arada gecmisi okudumda bebekleriniz erken donmeye baslamis galiba yada benimki tembel

bizimki de henüz dönmüyor canım ama çok fazla çabalıyor..
gözlemliyoruz..sanırım yakın zamanda dönme işini becerecek..

izmir güneş açtı hemde ne güneş balkona çıktım kısa kolluyla piştim resmen ohh ohhh inşallah 3 gün böle oluır havada bol bol gezeriz

Benim oğlanda henüz dönmedi.Bu gidişle de kolaylıkla döneceğini sanmıyorum biraz kilolu zor döner gibi....
Artık oğlumu yatarak emziriyorum artık kucakta emziremiyorum iyice ağırlaştı, onun içinde benim içinde zor oluyor kucakta emerken..Sizde kucakta mı yatarak mı emziriyorsunuz.. Aslında kucakta emzirmek gerekiyormuş...İşitme testi yapan dr. demişti.Yatarak emerken orta kulağa süt kacma ihtimali varmış...Ama yapacak başka bişey yok mecburen yatarak emziriyorum...

ben hiç yatarak emzirmedim canım hep kucakta..gece falan uyandığında da yatağımda yastığımı dikiyorum yaslanarak emziriyorum..

bence yatarak emzirme canım uyuyakalırsın falan boğazına süt kaçmasın amaann..
sen bilirsin tabii..

Yok hayatta emzirirken uyumam..Ben öyle kolaylıkla uyuyabilen biri değiim. Hem yatarak emerken uyuyor rahat oluyor hemen beşiğine yatırıyorum....

yatarak emzirirsen reflü olur...

günaydın canım
herkese günaydın evet çok karanlık h.sonu yağışlı geçecekmiş

allahım hikmeti.sabahki kapalı hava açıldı burda.günlük güneşlik.güneşten istifade hemen astım çamaşırları.inş bugün böyle olur...
hava kapalı olunca ben de çok etkileniyorum...

çok teşk ediyorum cnm.inş nasip olur da gelirim birgün.seni de beklerim cnm.ben de narlıderedeym.her zaman buyur gel:)

nasılsınz kızlar?
kızmı uyutup geldm.babmız yarım günmüş bugün.ama hala ses yok.işi var sanırm...
gelse de azcık dışarı çıksak keşke...

yatarak emzirmek veya yatarak biberon vermenin zararları kulakta intihaplanma ve reflüye yol açar die biliyorum ama bu illa her bebekte olur mu bilmem olan arkadaşların bebekleride var etrafımda dikkat etmek lazım arda 7.500 kilo ve nerdeyse tüm gün kucağımda zor ama çok ta yormadı beni henüz mesela şuanda kucağımda tek elle yazıyorum dahada ağarlaşınca iyice zorlaşır

nasıl olalım canım ben iş yerindeyim oğlumda evde anneannesi bakıyor :) siz nasılsınız bakem ???

kızımı uyuttum oğluş tv izliyo ben de azcık buraya geldm kızım uyanmadan...
ayrı düştün oğluşundan güll.çok zor olsa gerek.allah yardımcın olsun...

kızımı uyuttum oğluş tv izliyo ben de azcık buraya geldm kızım uyanmadan...
ayrı düştün oğluşundan güll.çok zor olsa gerek.allah yardımcın olsun...

evet canım yaa işler çok yoğun, çok zor oluyor, çok özlüyorum oğlumu((

aman maşallah güzel güzel uyusun :)) uyusunda büyüsün inşallah cimcimen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…