2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım yaa işler çok yoğun, çok zor oluyor, çok özlüyorum oğlumu((

aman maşallah güzel güzel uyusun :)) uyusunda büyüsün inşallah cimcimen :))

uyandi bileakannehir
gündüz hep kuş uykusu yapıyor benm meleğimmm....

Emziği çıkarıp parmak emiyorlar..Takıyorum azcık emdikten sonra tekrar çıkarıp parmak emiyorlar..Emziği ağızlarından çekmeyi öğrendiler, bir de ağızlarına tekrar takmayı öğrenseler ne güzel olucak...

Son düzenleme:
benimkindede feci şekilde parmak emme alışkanlığı var emziği zaten almıyor ne yapçam bilmiyom elini çekiyo o sokuyor oğluşumla yarış içindeyiz kim hızlı çekicek kim hızla barmağı bulup emecek

ohoo bi sürü kişi var ama kimse konuşmuyo
ben konu açayım bari kaç yaşında evlendiniz ve kaç yaşında anne oldunuz bakalım?
ben 24 yaşında evlendim, 28 yaşında anne oldum

ohoo bi sürü kişi var ama kimse konuşmuyo
ben konu açayım bari kaç yaşında evlendiniz ve kaç yaşında anne oldunuz bakalım?
ben 24 yaşında evlendim, 28 yaşında anne oldum
22 yaşında evlendim 23 yaşında anne oldummmsempatiksalakcinniçok hızlıyız demiialkisalkisalkis

kizlar benim oglum galiba ishal oldu kaksi cok sulu

test yaptiracagim ama yarim saat icindse vermek gerekiyormus bu yagmurda disari mumkun degil cikamam esimde uzaklardaymis gelemiyor

yarina kalacak gibi insallah onemli birsey yoktur

bazen yapıyolar canım öyle.
sen sakin ol geriginliğini ona yansıtma...
kızlar şuanda ayağımla beşiği salııyom .(sepetbeşik)bir yandan size yazıyorum.
bi yandan da kahvaltım önmde ama ağzımda bırrr yapmakta onu yiyemiom allammm ya:çok üzgünüm:

kizlar benim oglum galiba ishal oldu kaksi cok sulu

test yaptiracagim ama yarim saat icindse vermek gerekiyormus bu yagmurda disari mumkun degil cikamam esimde uzaklardaymis gelemiyor

yarina kalacak gibi insallah onemli birsey yoktur
benşm oğlumun doğduğundan beri aynı

En hızlınız benim kızlar kimseye sıramı kaptırmam ha..

19 yaşında evlendim..20 yaşında ilk çocuğum oldu..28 yaşında 2.çocuğum oldu.Aralıkta 29 olacam inşallah..
Kızımın doğum günü benden birgün önce..Yani bana doğum günü hediyesiydi..O da 9 yaşında olacak..

Allah evlatlarımızı bize bağışlasın...:Saruboceq:

he valla..emziği çıkarması kolay da tekrar takmayı beceremiyor sıpalar değil mi?:ecrin_bebek:

benimki de aynı...
parmağı geçiriyor emziğin halkasına sallıyor kolunu..geri takmayı akıl edemiyor amasempatiksalakcinni

iyiyiz valla napalım işte bebekti ev işiydi derken geçiyor günler..:ecrin_bebek:
sen napıyon bakem?olumunekankayizsmile

ben evde doğru düzgün hiç birşey yapamıyorum artık ya
mutfağı topluyorum bir de yemek yapıyorum o kadar.
ne temizlik ne başka birşey(
beceriksizim ben galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…