2010 Temmuz Anneleri : )

canim anlamadim hep ishal mi bebegin

bizimkinin onceden kakasi sari taneciklerle dolu olurdu simdi bakiyorumda kakasinda sari taneciklerin sayisi azalmis ve sulu gorunumde

sizinki nasil

hep sıvı yani hiç katı görmedim arada sırada tanecikler oluyor

ilkenin kakası ne katı ne de sıvı ve bol miktarda tanecik var.
doğduğundan beri böyle...

gerçekten bayağı hızlıymışsın ipek:)
bence erken anne olmak güzel birşeydir.
sabrın tahammülün gücün enerjin yüksekken...
doğru mu acaba?

bizimkinin kakası son zamanlarda koyu kıvamlı ama tanecik falan yok..
1 ay öncesi tanacikliydi ama artık yok..

Bu arada ben de yazayım 25 yaşında evlendim ..
ilk çocuğum 28 yaşında, kızım 36 yaşında dünyaya geldi..
Ben de topiğin büyük anneleri arasındayım..
Büyükanne değil haaa, büyük anne:)

hayat77 ne yaptın? eşin ne tepki verdi?
ailene söyledin mi hamileliği?

belki yazdın ama ben okumadım??????*

hayat77 ne yaptın? eşin ne tepki verdi?
ailene söyledin mi hamileliği?

belki yazdın ama ben okumadım??????*

hamile kaldım...Biz epey gezip tozduk ve bir günde karar verdik bebek sahibi olmaya..çok şükür allahım aratmadı..
denizcim yazmadım topiğe bişey..eşim şaşkın ve korkuyor..dün doktorumla konustu ve korkusuda iyice artı..Ailemden sadece babam biliyor ve çok karşı..dün 2 saat tehlikelerini ve bende yaratacağı travmaları vs.. anlatı...........................bilmiyorum canım

ohoo bi sürü kişi var ama kimse konuşmuyo
ben konu açayım bari kaç yaşında evlendiniz ve kaç yaşında anne oldunuz bakalım?
ben 24 yaşında evlendim, 28 yaşında anne oldum

24 yaşında evlendim, 25 yaşında anne oldum Ama evlendikten 1,5 sene sonra gibi anne oldum, ay olarak hesaplanınca.. küçük anne diyorlar bana :)

Son düzenleme:
23 yaşında evlendim 28 yaşında anne oldum.
5 yıl gezdik tozduk kocişimle hihoyyyt

gerçekten bayağı hızlıymışsın ipek:)
bence erken anne olmak güzel birşeydir.
sabrın tahammülün gücün enerjin yüksekken...
doğru mu acaba?

Gerçekten yaş gittikçe insan gücüde azalıyor..Erken anne olmak gerçekten çok güzel, ileride fazla yaşlanmadan özel günlerini yaşayabileceğim..Mesela kızım 20 yaşında evlenirse 40 yaşında kayınvalide olacağım gibi...

kızlar daha önce bahsetmiştik bebişlerin memeyi almaması ile ilgili.
kızımın son kontrolünde doktora sordum ben. direniyor,emmiyor dedim.
acı, baharatlı ve sarmısaklı şeyler yemekten kaçının dedi. bende pek dikkat etmemiştim son zamanlarda. baharatı komple kestim ve nerdeyse düzeldi diyebilirim emmesi. birde sık sık duş alın dedi.
emmeye dirense bile ısrarcı olun der kendisi

Ben 21 yaşında evlendim.27 yaşında karar verip 28 yaşında da anne oldum.sositososito

selam kızlar,
ben 25 te evlendim. 30 da anne oldum. acaba erken mi diye düşündüm biara. sonra kendime yuh dedim

bu akşam menüde haşlama, yaprak sarma, pilav ve salata var. pilavı kocaya yaptırcam :)))

bizim doktor elini emmesiyle ilgili elini sabunlu bezle sil, bi çay bardağı suya 1 kaşık karbonat at. onunla da ağzını sil dedi ama nasıl yapcam onu? bileniniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…