2010 Temmuz Anneleri : )

hamarat kadınnn yaprak sarma dedi yaacokacimcoooknaniknanik

ben bi mercimek çorbası yaptım.bide patatesi doğruyorsun.biraz su,yağ pişiyo kenfdi kendine.üzerine pul biber ama ismi ne bilmiyorum bunun

selva bende sadece mutfağı topluyorum arada temizlikdxe yapıyorum ama zor oluyor.yalnız değilsin:lepi:

kurufasulye, pilav+köfte, salata, cacık..cokacimcoook......buyrun beklerim..

off yoruldum ya..ohaoldumsmile.bir yandan bebek bir yandan oğlumun dersleri bir yandan yemek telaşı..laelaelaelaelae

amaaaaaaaannnn akannehirtutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aa dostlarrrrr......akannehir...

hamarat kadınnn yaprak sarma dedi yaacokacimcoooknaniknanik

yeni sarmadımki delikafadulden okul kapanmadan önce sağolsun arkadaşlar doğumdan sonra gelenin gidenin olur diye yardım ettiler baya bi sarmıştık. buzluktan çıkarıp çıkarıp pişiriyorum. bugün bi öğrencim gelmişti ziyarete canı çekiyomuş. ona pişirdim. biraz da kaldı. a.s

geçen sene sarma yemekten bıkmıştım bir oturma da ne kadar yaprak varsa sarar buzluga atardım buzluk sarma doluydu bu sene daha elim bile süremedim yemek nasip olmadı

helal olsun alkisalkisalkis

et haşlamayı papates ve havuç eşliğinde yapıyorsun sanırm değil mi şekerimm..cokacimcoook

geçen sene sarma yemekten bıkmıştım bir oturma da ne kadar yaprak varsa sarar buzluga atardım buzluk sarma doluydu bu sene daha elim bile süremedim yemek nasip olmadı

buyur gel tatlım ben sana pişiririm.

ya bide istanbuldaki arkadaşlar ben sizinle tanışıp buluşmayı çok istiyorum. buluşsak ya. noooluuuuuuuuurrr...opuyorumnanaktan

ay bende az önca komşuma haşhaşlı şekerpare puaça ve milföy yaptım misafiri gelecekmiş yorgunluktan öldüm ama süper oldular özellikle de şekerpare harika oluyor puaçam zaten benımle özdeşmiş artık

kayınvalidem dilini silmişti benim kızım birkaç haftalıkken..pamucuk mudur nedir birşey oluyor ya ondan olmasın diye..
çay tabağına azıcık karbonat döktü başka çay tabağına da ılık su..ağız mendilleri var ya bebeğin onu doladı parmağına, biraz karbonata daldırdı sonra azıcık suya, onla bebeğin dilini sildi iyice..o beyazlıklar hemen gitmişti..2-3 kere tekrarladı o anda..1 kere yaptık..
onu mu dedi senin doktor acaba?

yazma böyle şeyler. beceriksiz hissediyorum sonra :2:

kızlar valla menüler dolgunsempatiksalakcinni
bizim kocişler baya şanslı yahu ne kadar hamarat hatunlara sahipler :hulya:
aferin bize:kedi:

maş sana.zaten senin enerjin çok iyi.ben çok yoruluyorum sadece bebek bakarken bile.

bende 25 de evlendim 26 da anne oldum:))hatta temmuzda evlendim geçen sene kızımda bu sene temmuzda doğdu:kedi:

karbonatı suya koy öle sil dedi. ama damağı da silmek lazım mı acaba. CADIARZU

buyur gel tatlım ben sana pişiririm.

ya bide istanbuldaki arkadaşlar ben sizinle tanışıp buluşmayı çok istiyorum. buluşsak ya. noooluuuuuuuuurrr...opuyorumnanaktan

ay keşke canım bende ist da olsam da sizlerle tanışabilsem burda kimsem yok bir üst komşum var keşke buralarda da szlerden biri olsaydı

benimdesüperbir şekerpare tarifim var ama yapamıyorum
bu aralar sadece hazır alıp şerbet döküyorum:sinifsinif:

vaaaaayyy hem bebekli hem de hamarat, komşusuna yardım da edermiş.
benden birisi misafiri için yardım istese herhalde ilkönce bozulursempatiksalakcinni sonra da elimden geleni yaparımsempatiksalakcinni

patatessiz olmaz ama havuç koymuyorum. tatlı gibi oluyo sonra. yeşil biber , pul biber ve kekik ekliyorum.

ben havuç da koyarım...yerken de limon ve pul biber..cokacimcoookcokacimcoook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…