hamarat kadınnn yaprak sarma dedi yaacokacimcoooknaniknanikselam kızlar,
ben 25 te evlendim. 30 da anne oldum. acaba erken mi diye düşündüm biara. sonra kendime yuh dedim
bu akşam menüde haşlama, yaprak sarma, pilav ve salata var. pilavı kocaya yaptırcam :)))
bizim doktor elini emmesiyle ilgili elini sabunlu bezle sil, bi çay bardağı suya 1 kaşık karbonat at. onunla da ağzını sil dedi ama nasıl yapcam onu? bileniniz var mı?
hamarat kadınnn yaprak sarma dedi yaacokacimcoooknaniknanik
selam kızlar,
ben 25 te evlendim. 30 da anne oldum. acaba erken mi diye düşündüm biara. sonra kendime yuh dedim
bu akşam menüde haşlama, yaprak sarma, pilav ve salata var. pilavı kocaya yaptırcam :)))
bizim doktor elini emmesiyle ilgili elini sabunlu bezle sil, bi çay bardağı suya 1 kaşık karbonat at. onunla da ağzını sil dedi ama nasıl yapcam onu? bileniniz var mı?
kurufasulye, pilav+köfte, salata, cacık..cokacimcoook......buyrun beklerim..
off yoruldum ya..ohaoldumsmile.bir yandan bebek bir yandan oğlumun dersleri bir yandan yemek telaşı..laelaelaelaelae
amaaaaaaaannnn akannehirtutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aa dostlarrrrr......akannehir...
selam kızlar,
geçen sene sarma yemekten bıkmıştım bir oturma da ne kadar yaprak varsa sarar buzluga atardım buzluk sarma doluydu bu sene daha elim bile süremedim yemek nasip olmadı
et haşlamayı papates ve havuç eşliğinde yapıyorsun sanırm değil mi şekerimm..cokacimcoook
selam kızlar,
ay bende az önca komşuma haşhaşlı şekerpare puaça ve milföy yaptım misafiri gelecekmiş yorgunluktan öldüm ama süper oldular özellikle de şekerpare harika oluyor puaçam zaten benımle özdeşmiş artık
kurufasulye, pilav+köfte, salata, cacık..cokacimcoook......buyrun beklerim..
off yoruldum ya..ohaoldumsmile.bir yandan bebek bir yandan oğlumun dersleri bir yandan yemek telaşı..laelaelaelaelae
amaaaaaaaannnn akannehirtutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aa dostlarrrrr......akannehir...
kayınvalidem dilini silmişti benim kızım birkaç haftalıkken..pamucuk mudur nedir birşey oluyor ya ondan olmasın diye..
çay tabağına azıcık karbonat döktü başka çay tabağına da ılık su..ağız mendilleri var ya bebeğin onu doladı parmağına, biraz karbonata daldırdı sonra azıcık suya, onla bebeğin dilini sildi iyice..o beyazlıklar hemen gitmişti..2-3 kere tekrarladı o anda..1 kere yaptık..
onu mu dedi senin doktor acaba?
buyur gel tatlım ben sana pişiririm.
ya bide istanbuldaki arkadaşlar ben sizinle tanışıp buluşmayı çok istiyorum. buluşsak ya. noooluuuuuuuuurrr...opuyorumnanaktan
ay bende az önca komşuma haşhaşlı şekerpare puaça ve milföy yaptım misafiri gelecekmiş yorgunluktan öldüm ama süper oldular özellikle de şekerpare harika oluyor puaçam zaten benımle özdeşmiş artık
patatessiz olmaz ama havuç koymuyorum. tatlı gibi oluyo sonra. yeşil biber , pul biber ve kekik ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?