esenlerde cnm çok yakın zaten ordan sonraolumunekankayizsmiletamam canım tşkler asıl öğrenmek istediğim harem de mi esenlerde mi ineceğimizdi gerisi buluruz alırlar bizi herhalde
1 krem şanti hazırlayıp içine onlu pakette halleyler var onları kırıp, karıştıyorsun. üstünede çikolata sosu. içine isteğe göre, muz,fındık,ceviz eklenebilir. ben çok seviyorum, tadına herkes bayılıyor.. hemde pratik:) görüntüsüne googledan bakabilirsin. parçalı dondurma kıvamında gibi, sert olmuyor yani..
vaaaaayyy hem bebekli hem de hamarat, komşusuna yardım da edermiş.
benden birisi misafiri için yardım istese herhalde ilkönce bozulursempatiksalakcinni sonra da elimden geleni yaparımsempatiksalakcinni
ben havuç da koyarım...yerken de limon ve pul biber..cokacimcoookcokacimcoook
ben bi mercimek çorbası yaptım.bide patatesi doğruyorsun.biraz su,yağ pişiyo kenfdi kendine.üzerine pul biber ama ismi ne bilmiyorum bunun
selva bende sadece mutfağı topluyorum arada temizlikdxe yapıyorum ama zor oluyor.yalnız değilsin:lepi:
buyur gel tatlım ben sana pişiririm.
ya bide istanbuldaki arkadaşlar ben sizinle tanışıp buluşmayı çok istiyorum. buluşsak ya. noooluuuuuuuuurrr...opuyorumnanaktan
kızlar şimdi duştan çıktım saçlarım avuçavuç dökülüyor sizin de oluyormu
çok moralim bozuldu ya:çok üzgünüm:
selva82, AlminaCinar+, ARTVINLI9876, bahar1, elsimate, gursoy326, krikitos, teacherofelt, umutluuu
hepiniz pcyi açık bırakıp bebeklerle ya da kocalarla ilgileniyosunuz galiba
selva82, AlminaCinar+, ARTVINLI9876, bahar1, elsimate, gursoy326, krikitos, teacherofelt, umutluuu
1 avuç olsa iyi, tüy dökme mevsiminde gibiyim. ama maalesef sadece saçlar dökülüyo...kızlar şimdi duştan çıktım saçlarım avuçavuç dökülüyor sizin de oluyormu
kızlar döktürmüşsünüz tarifleri maşallah :dance:
bu çok güzel birşeye benziyo yarın yapıcam.
buzluğa atmıyoruz buzdolabına koyuyoruz diil mi?
ben direk yapamazdım deniz sen de iyiymişsin maşallah.
et haşlamadan bahsediyodun galiba. nasıl yapıyosun tam tarif yazar mısın bir de nasıl et alcaz?benim pek aram yok etle ama bunu canım çektidelikafadulden
olumunekankayizsmile
ben de istiyorum buluşmak ama pek kış bastırdı birden bire...
havalar biraz düzelirse neden olmasın?:içelim:
benimki henüz dönmüo ama cebelleşiokaydirigubbakcemile3merhaba kızlar uzun zamandır internet yoktu giremedim özlemişim sizleri
benim kızım sırt üstü yatırınca yüz üstü dönüyor hemen sizin bebekleriniz de dönüyo mu merak ettim bi de çok fazla parmak emiyo :)
aynen öyle canımselva82, alminacinar+, artvınlı9876, bahar1, elsimate, gursoy326, krikitos, teacherofelt, umutluuu
hiç merak etme canım benim de aynı...
evde her yerde benim saçlarım var.
elimde şarjlı süpürgeyle dolaşıyorum...:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?