2010 Temmuz Anneleri : )

bu çok güzel birşeye benziyo yarın yapıcam.
buzluğa atmıyoruz buzdolabına koyuyoruz diil mi?

ben direk yapamazdım deniz sen de iyiymişsin maşallah.
et haşlamadan bahsediyodun galiba. nasıl yapıyosun tam tarif yazar mısın bir de nasıl et alcaz?benim pek aram yok etle ama bunu canım çektidelikafadulden

olumunekankayizsmile

buyur gel tatlım ben sana pişiririm.

ya bide istanbuldaki arkadaşlar ben sizinle tanışıp buluşmayı çok istiyorum. buluşsak ya. noooluuuuuuuuurrr...opuyorumnanaktan

ben de istiyorum buluşmak ama pek kış bastırdı birden bire...
havalar biraz düzelirse neden olmasın?:içelim:

kızlar şimdi duştan çıktım saçlarım avuçavuç dökülüyor sizin de oluyormu
çok moralim bozuldu ya:çok üzgünüm:

selva82, AlminaCinar+, ARTVINLI9876, bahar1, elsimate, gursoy326, krikitos, teacherofelt, umutluuu
hepiniz pcyi açık bırakıp bebeklerle ya da kocalarla ilgileniyosunuz galiba

Selam hanımlar.

Oh tarifler verilmiş ne güzel.

Bende size bir kolay pasta tarifi vereyim.Çocuklu olunca uzun uzadıya tarifler yapılmıyor artık.Ah önceleri misafirim gelecek diye çeşit çeşit yapardım şimdi nerede kolay tarifler var onları yapıyorum.

Bir paket hazır pudingi pişirip içine 1 paket betibör bisküviyi küçük küçük kırıyorsunuz.
İçine isteğe bağlı ceviz veya fındık koyup borcama yayıyorsunuz.
Üzerine krem şanti yapıp seriyorsunuz.En üstede kakaolu piknik büsküviyi robottan geçirip üste serpiyorsunuz.Çok lezzetli bir pasta oluyor.

Bende eti kemikli et alıyorum içine 1 soğan, 1havuç,1 papates tuz karabiber koyuyorum öylece pişiriyorum çok lezzetli oluyor.

Afiyet olsun.cokacimcoook

Aynen benimde öyle.
Bir avuç banyo yaparken,bir avuçta tararken dökülüyor.

selva82, AlminaCinar+, ARTVINLI9876, bahar1, elsimate, gursoy326, krikitos, teacherofelt, umutluuu
hepiniz pcyi açık bırakıp bebeklerle ya da kocalarla ilgileniyosunuz galiba

Canım ben burdayım.

Tarif yazıyordum.

iyi akşamlar hanımlar
kocişim geldi öğlen dışarı çıktık 23 kasımda mertin doğum günü onuniçin kıyafet baktık hem ardaya hemde mert e bu sene arkadaşlarımızla dışarda kutluycaz doğum gününü oğlumun 2 yaş döneminde 10 arkadaşı var güzel bir parti planlıyorum bakalım tam karar vermedik kıyafette istediğim gibi bulamadım yarın daha detaylı araştırıcam

bu arada yaşlar konuşulmuş bende 20 yaşında evlendim 22 yaşımın sonlarında te mert doğdu 24 tede arda hala genç sayılırım erken anne olmak çok güzel ve zevkli

Son düzenleme:
1 avuç olsa iyi, tüy dökme mevsiminde gibiyim. ama maalesef sadece saçlar dökülüyo...

kızlar döktürmüşsünüz tarifleri maşallah :dance:

kuzum nerelerdesin sen, özlettin...

iyi akşamlar kızlaar. Benimde kızımda 3 ay 3 haftalık bebeğim 3 aylık olunca benimde saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı.

ben buzdolabına koyuyorum canım, kuru üzüm koyuyorum bazen birazcık.
çok güzel oluyor, afiyet olsun.. yarın yapcam bende..

merhaba kızlar uzun zamandır internet yoktu giremedim özlemişim sizleri
benim kızım sırt üstü yatırınca yüz üstü dönüyor hemen sizin bebekleriniz de dönüyo mu merak ettim bi de çok fazla parmak emiyo :)

benimki henüz dönmüo ama cebelleşiokaydirigubbakcemile3

hiç merak etme canım benim de aynı...
evde her yerde benim saçlarım var.
elimde şarjlı süpürgeyle dolaşıyorum...:sinifsinif:

selam kızlar... yahu dün uğrayamadım ne kadar çok yazmışsınız ancak okudum. neler olmuş neler...
hayat77 canım hayırlı olsun. Allah kolaylığını versin insallah.
ne güzel yemek tarifleri ve menüler vardı karnım acıktı. benim kocam çalışıyor evde sadece çorba var onuda canım istemiyor :1no2:
annem gitti saltanatım bitti kızlar sempatiksalakcinni sabah 8 gibi emziriyordum annem alıyordu oğlanı ve ben 10 a kadar uyuyordum güzel şeyler çabuk bitiyor kaydirigubbakcemile3
saç dökülmesine gelince benim de saçım çok dökülüyor geçen doktora gitmiştim bana ilaç verdi ayrıca cildiyeye de git dedi. kalsiyum ve çinko vitamin ilaçları bakalım içmeye başladım inşallah işe yarar yoksa kel kalıcam :bbo:

Topiğin yaşlı anneleri arasındayım sanırım..kaydirigubbakcemile3

34 yaşında evlendim,çünkü kendime eş ,çocuklarıma baba olmaya layık adama anca rastladım..:asigim: Okul,iş hayatı vs vardı önce..Evlenir evlenmez myom ameliyatı oldum 1 sene hamile kalma yasağım vardı..36 yaşımda İiki çocuk ve 37 yaşımda 2 çocuk olmak üzere anne oldum..Kendimden daha gençlerden daha genç gösterdiğimi söylüyorlar ,ne kadar dürüstler bilemem tabi bayanssulusmile

benimkide henüz dönmüyor ama çok uğraşıyor yakındır

benimde saçlarım çok dökülüyor taramaya yıkanmaya korkuyorum elimde kalıyor saçlarım vitamin eksikliğindeen olurmuş doğumm sonrası herkezde olur diyolar ek vitamin ilaçları alıcam dr.umla konuşup bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…