2010 Temmuz Anneleri : )

aynen felaket dökülüyor.. yetmezmiş gibi bebeklerin parmaklarına dolanmış...tekrar elevit kullanmaya başladım..

Selaam tarifler verılmıs ne yemek var yazılmıs ben bugun biraz uyduruk bi yemek yaptım kereviz yemegı ben sevmem esım de sevmez ama bu vardı kolayıma geldi..
Ben de biraz geç evlenenler arasındayım : )) 29 yasında evlendım 30 yasında hamiş kaldım 31 de anne oldum : )) Bu yaşta anne olmak benım ıcın cok ideal oldu sadece ıkıncı cocuk ıcın bıraz gec kalmıs olucam sanırım ama napalım artık kader kısmet dielim ..

bizde de kereviz yemeği vardı bu gün..yarım gün olduğu için eşim erken geldi..ben uyurken sıpaların altını alıp kereviz yemeği ve pilav yapmış..pişirirken limon suyu eklenince kokusu falan kalmıyor,severiz biz.Cild için çok yararlı...

Son düzenleme:
Ben de bi tarif vereyim kızlar İzmirde annem yapmıştı ben de ondan gordum bayagı lezzetli gecenler de eşime yaptım bayıldı hem de pratik bi yemek tam bizlik : ))

Patatesleri kızartmalık gibi kesıyorsunuz borcama atıyorsunuz . Kofteyı de kızartmalık yapıp borcama ılave edıyorsunuz uzerıne bı kac tane bıber kesıp hafıf yag dokup ; Uzerıne sıcak suda bı kasık salcayı karıstırarak dokuyorsunuz . Fırında 30 - 40 dk pısıyor

evet bende portakal suyuyla yaparım çok güzel oluyo:) hem de çok faydalı...
vaaay eşin heralde yemek yapan hem de kereviz yapan ender erkeklerdenalkisalkisalkis
benimki kereviz al desem o nasıldı ki derkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de ne eksık dıyorum limon suyu koymamısım : ))) Buyuzden bıraz garıp oldu benımkı

hımm portakal suyu ile hiç denememiştim,bir dahaki sefere öyle deneriz..
Eşim konusunda çok şanslıyım Allah'ın bana lütfu o....
:asigim:

Son düzenleme:
bende eşime süt ve halley siparişi verdim birazdan bende halleyli pastadan yapıcam:lepi:cokacimcoook

Fatmagül bitti az sonra kalabalıklasır burası :))

biz bugün çok güldük buna
kocam: bugün kurtlar vadisi var
ben: fatmagül de var onu isleyelim
kocam: olmaz sen akşama kadar evdesin istediğini izliyosun
ben: ya banane ben fatmagülü izliycem fatmagülün suçu nedelikafaduldendelikafadulden

bende fatmagül izliyom ama kayıttan izlediğim için geriden geliyom ben daha başındayım eşimde oyun oynıycakmış bilgisayarı isteyor ben kaçtım kızlar gelirim gene geç saatlerde

Ben de cok tatlı yıyorum bu aralar cıkolatalı seyler demek kı emzırdıgımızden canımız ıstıyor :)

kızlar artık oğlumdan hiçbişi yapamıyorum durmadan benle konusun benle ilgilenin diye ağlıyor.beni takip edio evin içinde onun yanından uzaklaşındadeli gibi ağlıyor yanına gelince kahkahalar atıor artık iyice tanımaya başladı ne yapıcam bilmem-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…