- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
çakırcım sana ne verdi dr. ilaç olarak magnesyum toz ilaçlarmı yoksa tablet mi
☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
canım bu sitede aynıları satılıyor, beşiktaşta bir firma.
bende beğenmiştim, alacaktım ama 1 yaştan başlıyor. henüz küçüğüne rastlamadım.. çok şirinleer..hemde çok uygun.
Selaam tarifler verılmıs ne yemek var yazılmıs ben bugun biraz uyduruk bi yemek yaptım kereviz yemegı ben sevmem esım de sevmez ama bu vardı kolayıma geldi..
Ben de biraz geç evlenenler arasındayım : )) 29 yasında evlendım 30 yasında hamiş kaldım 31 de anne oldum : )) Bu yaşta anne olmak benım ıcın cok ideal oldu sadece ıkıncı cocuk ıcın bıraz gec kalmıs olucam sanırım ama napalım artık kader kısmet dielim ..
bizde de kereviz yemeği vardı bu gün..yarım gün olduğu için eşim erken geldi..ben uyurken sıpaların altını alıp kereviz yemeği yapmış..pişirirken limon suyu eklenince kokusu falan kalmıyor,severiz biz.Cild için çok yararlı...
bizde de kereviz yemeği vardı bu gün..yarım gün olduğu için eşim erken geldi..ben uyurken sıpaların altını alıp kereviz yemeği ve pilav yapmış..pişirirken limon suyu eklenince kokusu falan kalmıyor,severiz biz.Cild için çok yararlı...
ben de ne eksık dıyorum limon suyu koymamısım : ))) Buyuzden bıraz garıp oldu benımkı
evet bende portakal suyuyla yaparım çok güzel oluyo:) hem de çok faydalı...
vaaay eşin heralde yemek yapan hem de kereviz yapan ender erkeklerdenalkisalkisalkis
benimki kereviz al desem o nasıldı ki derkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Fatmagül bitti az sonra kalabalıklasır burası :))
hımm portakal suyu ile hiç denememiştim,bir dahaki sefere öyle deneriz..
Eşim konusunda çok şanslıyımAllah'ın bana lütfu o....:asigim:
bende eşime süt ve halley siparişi verdim birazdan bende halleyli pastadan yapıcam:lepi:cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?