2010 Temmuz Anneleri : )

benim de canım çok tatlı istiyor... ama ben de gebelik şekeri çıkmıştı tekrar doktora gidip şeker yükleme testi yaptırmam gerekiyor kalıcı olabiliyormuş. gebelik şekeri çıkan varmıydı kızlar şimdi ne durumdasınız?

ben yatıyorum kızlar,
belim dizlerim çok ağrıyo...
makinede çamaşırım var ama sabah sericem artık zaten yağmur yağıyo deli gibi...
iyi geceler...

kızlar şimdi duştan çıktım saçlarım avuçavuç dökülüyor sizin de oluyormu
çok moralim bozuldu ya:çok üzgünüm:

aynen benimde çok dökülüyor artık taramaya korkuyorum. avuç avuç resmen..ama birden başladı bu dökülme olayı..demekki normal herkesin dökülüyor nerdeyse forumdaki.. :1closedeyes:

benım ablam da cıkmıstı ama şimdi bı sorun yok cnm

maşallah size:)
allah ayırmasın sizi birbirinizden:Saruboceq:
amin canım,hepimizi inşallah..
ben yatıyorum kızlar,
belim dizlerim çok ağrıyo...
makinede çamaşırım var ama sabah sericem artık zaten yağmur yağıyo deli gibi...
iyi geceler...

bir yandan oğlumu emziriyorum ,bir yandan elma yiyorum,aynı zamanda tek parmak buraya yazıyorum,senin makinede çamaşırım var yazısını da malikanede çamaşırım var diye okumuşum.akannehir :roflol:

Vitamin içmeyi bıraktım kabız yapıyor diye.Benim saçlarımda dökülmeye başladı..

mrb kızlar.benimde saçlarım fena halde dökülüyor.bakıyorum herkesde aynı sorun var.galiba annelerimizin dediği doğru.annem 3 aylıkken saçların dökülecek demişti.bebek anneyi tanımaya başlayınca saçlar dökülürmüş..:))

ee ben boşuna mı geziyom fıldır fıldır
nasılsa evde bi iş yapamıyom bari gönlümü eylim diyomsempatiksalakcinni

31 yaşında evlendim 33 yaşında anne oldum..

bende 25 te evlendim 29 da anne oldum zemuszemus

net te bi sitede okumuştum hamilelikte salgılanan bi hormon sayesinde saçlar dökülmezmiş
hamilelik bittikten sonra bu hormon salgılanmasıda yavaş yavaş bitermiş
tamamen bittiğinde ise saçlar dökülürmüş
neden bu kadar fazla derseniz ise günlük dökülmesi gereken 90-100 tel hamilelikte hormon yüzünden dökülmediğinden hormon kesilince döküldüğü içinmiş
yani bizler şimdi 9 aylık saç dökülmesini şu 3-5 aya sığdırcaz
genelde de bu yoğun dökülmeler bebek 6 aylık olduğunda bitermiş

bugün barış bi huysuz ki sormayın
erkenden uyuttum
sabah çok erken kalktı ve gün içinde rahat uyuyamadı sanırım o yüzden oldu

Valla anlamadım mevsım degısıyor ondan mı acaba hava da nasıl sogudu bugun yarın da yagmur varmıs

kızlar dora sürekli kusuyo. elini ağzına sokmasa bile kusuyo. çok tazyikli, fışkırıyo bazen. nedendir acaba. moralim bozuluyo o kustukça bir de kafası çok ısınıyo bu çocuğun bu kötü bişey mi acaba?

fışkırtarak ve çok kusuyor ise üşütmüş olab,lir cnm taeşini ölçtünmü

Valla anlamadım mevsım degısıyor ondan mı acaba hava da nasıl sogudu bugun yarın da yagmur varmıs

evet malesef öyleymiş
geçit törenine katılamıycaz o yüzden :sinifsinif:

hep yaz olsun istiyorum .. saat 12 den sonra kızım 3 aylık olcak oleyy.şu çizelgede üç aylık yazmasını bekliyorum

hayırlı olsun :))
daha nice 3 aylara

bi ara barışta sürekli kusuyordu
halada kusuyor ama ara ara
huysuzlanmıyorsa bi sorun olduğunu sanmıyorum
tabii genel olarak ateşi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…