2010 Temmuz Anneleri : )

Canım tazyikli kusma 4 defadan fazla olursa doktoruna bir sor derim ben,
Rüzgar da sürekli kusuyor ama bizimki besin kusması emmeden sonra,
bu aralar bizimkinin de başı emerken boncuk boncuk terliyor yine,
ama evimiz çok sıcak ona bağlıyorum,
29 derece yaa,
cehennem gibi yakıyorlar,
petekleri kıstık ama ev ısınmış bir kere soğumuyor.

kızlarr arada hep yokluyorum burayı ama adam akıllı sohbet edemeden kaçmak zorunda kalıyorum hep............ :1closedeyes:

Kızlar Hayat77nin durumundan haberdar olan var mı,
Eşi ne demiş,
çok merak ettim ama bugün karşılaşamadık,
Topici okumaya da vaktim yok,
bilen varsa bana bi anlatsın lütfen yaa,
Canım benim ona destek olmayı istiyorum çok,
Çünkü bi ara bizde bu şüpheyle yaşadık ve sadece şüphesini duymak bile çok zordu.

Bebeklerın kafası genelde sıcak oluyor cnm hep soyluyorum ablam ablam dıye ama aramızda 3 -4 ay oldugu ve o önde oldugu ıcın ıyı bı tecrube oluyor benım ıcın onun bebısının de benımkınınde kafası genelde sıcak ...
Kusmasına gelınce benımkıde kusuyordu ama gectı bayagı azaldı genelde bırden uyanıp emınce kusuyor sankı mıdesı hazır degılmıs gıbı

Kızlar kaçıyorum,
Uykum geldi çok ,
Sizlerde yavaşsınız zaten herkes yorgun demekki bugün yine:))

bugün soracaktım kaynadı. ne şüphesi canım merak ettim..

Sorma Nazo yaa hep öyle,
Nerde o eski sohbetlerimiz özledim valla.

evet canımcım ya :sm_confused:
kuzular izin verdiği müddetçe artık napalım...

kızlar kimi çocuk kusmayı huy edinir der hep annem. ben 8. aya kadar sürekli kusmuşum. annem kıpırdatamazdım yerinden diyor.
ama bence yine de doktora danışmak faydalı olabilir. yani içiniz rahat eder....

canım eşide şaşkınmış .sadece babası biliyormuş.oda karşıymış hamilelğine.rahmi tam oturmamış galiba.ama tam emin değilim

selam kızlar..yahu başka bir topic okurken nurcanın üyeliğinin iptal olduğunu gördüm..sebebini biliyo musunuz,hayırdır inşallah?

iyi geceler kızlar bugün uğrayamadım ipek hep kucağımdaydı pek durmadı,çamaşır makinesi bozuldu servis geldi,şimdi çamaşırları serdim ipeği uyutup geldim nasılsınız bakalım.
şu saç dökülmesi bendede çok var (

ama tehlikeli bi durum olsa dr.u karşı çıkardı alalım falan derdi dimi?

canım benim bildigim sağlığı açısından doktor ona çoçuk yapma demiş bir kaç yıl.

ben onu etkilemek istemem ama benim arkadaşım vardı kalbi rahatsızdı iki kızı vardı yaşı birbirine yakın.hap kullanırken 3. ye hamile kaldı.doktorlar almak istedi aldırmadı.çok tatlı bir kızı var.

onun sorunu sanırım rahimle ilgiliymiş

hamilelik mi??? akannehir

bazen hemen bi tane daha yapsam mı diyom bende kötükedihüso
çok sevdim ben hamilelik işiniopuyorumnanaktan
ama sonra iki bebek biri ağlar biri acıkır
biri parka gitmek ister diğeri gidemez vs ... delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…