- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kızlar dora sürekli kusuyo. elini ağzına sokmasa bile kusuyo. çok tazyikli, fışkırıyo bazen. nedendir acaba. moralim bozuluyo o kustukçabir de kafası çok ısınıyo bu çocuğun bu kötü bişey mi acaba?
kızlar dora sürekli kusuyo. elini ağzına sokmasa bile kusuyo. çok tazyikli, fışkırıyo bazen. nedendir acaba. moralim bozuluyo o kustukçabir de kafası çok ısınıyo bu çocuğun bu kötü bişey mi acaba?
kızlarr arada hep yokluyorum burayı ama adam akıllı sohbet edemeden kaçmak zorunda kalıyorum hep............ :1closedeyes:
Kızlar Hayat77nin durumundan haberdar olan var mı,
Eşi ne demiş,
çok merak ettim ama bugün karşılaşamadık,
Topici okumaya da vaktim yok,
bilen varsa bana bi anlatsın lütfen yaa,
Canım benim ona destek olmayı istiyorum çok,
Çünkü bi ara bizde bu şüpheyle yaşadık ve sadece şüphesini duymak bile çok zordu.
Sorma Nazo yaa hep öyle,
Nerde o eski sohbetlerimiz özledim valla.
Kızlar Hayat77nin durumundan haberdar olan var mı,
Eşi ne demiş,
çok merak ettim ama bugün karşılaşamadık,
Topici okumaya da vaktim yok,
bilen varsa bana bi anlatsın lütfen yaa,
Canım benim ona destek olmayı istiyorum çok,
Çünkü bi ara bizde bu şüpheyle yaşadık ve sadece şüphesini duymak bile çok zordu.
canım eşide şaşkınmış .sadece babası biliyormuş.oda karşıymış hamilelğine.rahmi tam oturmamış galiba.ama tam emin değilim
selam kızlar..yahu başka bir topic okurken nurcanın üyeliğinin iptal olduğunu gördüm..sebebini biliyo musunuz,hayırdır inşallah?
bebeklerinizin kafası terliyor mu yatarken ?
ama tehlikeli bi durum olsa dr.u karşı çıkardı alalım falan derdi dimi?
hamilelik mi??? akannehir
aman hiç açma o konuyu tatlım :1closedeyes:
selam kızlar..yahu başka bir topic okurken nurcanın üyeliğinin iptal olduğunu gördüm..sebebini biliyo musunuz,hayırdır inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?