2010 Temmuz Anneleri : )

bazen hemen bi tane daha yapsam mı diyom bende kötükedihüso
çok sevdim ben hamilelik işiniopuyorumnanaktan
ama sonra iki bebek biri ağlar biri acıkır
biri parka gitmek ister diğeri gidemez vs ... delikafadulden

ay yok ben hala hamile birini görsem bi tuhaf oluyorum. yani hamileliğim çok konforluydu ama doğum sonrası yaşadıklarımdan hala sıyrılabilmiş değilim..

kızımınki terlemiyor yatarken. ama emerken su gibi oluyor kafası

benim sıpaların kafası çok terliyor..çarşafları lekelendi ,o derecede yani..dr normal terlemeleri dedi,ne zaman geçer acaba..Çok ta fazla kalın giydirmiyorum..mesela şu an sadece kısa kollu çıtçıtlı bodyleri ve kısa çorapları var yatarken..yorganları da sadece bellerine kadar kapalı...

bu arada hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun..turkbayragi

temmuz ayında bir derdim vara bi yorum yazmış da orda gördüm nickinin yanında iptal yazıyordu,öyle farkettim..buraya yazdıysa da ben görmemişim..

ay kötü bişi demek ki..neyse..üzüldüm yahu..

valla bende tesadüfen gördüm bir kaç arkadaşla atıştı gereksiz yere. seviyeyi düşürdü, sinir bozdu. konu bile yok ortada adam gibi.
birçoğumuzu da facebooktaki arkadaş listesinden silmiş. meselesi olan olmayan herkesi reddediyor kendince. tuhaf yani boşver. uzak olsun

bazen hemen bi tane daha yapsam mı diyom bende kötükedihüso
çok sevdim ben hamilelik işiniopuyorumnanaktan
ama sonra iki bebek biri ağlar biri acıkır
biri parka gitmek ister diğeri gidemez vs ... delikafadulden

Aynen yaa normal dogum yapabılmıs olsaydım anında hamıle kalmayı ısterdım hamılelık benımde cok hosuma gıttı muthıs bı deneyım ; hem de hıc olmadıgım kadar guzelleşmiştim ve saglıydım hamıleyken cok guzel bı duygu

sağol canım seninde
temmuz ayında bir derdim vara bi yorum yazmış da orda gördüm nickinin yanında iptal yazıyordu,öyle farkettim..buraya yazdıysa da ben görmemişim..

evet ufak bir tartışma aslında.keşke üyelik iptal etmeseydi ya.barışırlardı zamanla

Benımkının de terlemıyor yaa emerken sadece o da cok ıstahlı emmışse ..

CUMHURIYET BAYRAMMIZ KUTLU OLSUUUNNNN : )))) turkbayragi

canım aslında doktorları normal dediyse sorun yoktur ama bende nedense bazen tatmin olamıyorum. sorun olmayan birşey bile anne olarak bizleri rahatsız edebiliyor.
son kontrolde cerenin avuçlarının içinde sivilce gibi şeyler vardı onları gösterdim. önemsemedi bile doktor ama olmasını istemiyorum hergün 40 kere bakıyorum ellerine sempatiksalakcinni

evet iyi hatırlattın "Cumhuriyet Bayramımız Kutlu OLsun" turkbayragi

sağol canım seninde

evet ufak bir tartışma aslında.keşke üyelik iptal etmeseydi ya.barışırlardı zamanla

Yani bencede ama genelde cogu kısı burda bırbırını anlamadı ufak seyler oldu ama neyse artık geldı gecti herkese saygı duymak lazım oda buraya gırmedıgı ıcın hatırlamak ıstemedı sonucta

canım ben senin doğum sonrası hastanedeki fotolarınıda çok begendim.çok güzelmişsin doğumdan sonra.ben doğum sonrası su aygırı gibiymişim fotolarıma bakıyorumda

sonbaharcım forumdasın nasıl oldu bebişin

amann bende kendimi beyaz balina orkoya benzetiyom hastanedeki fotolarda ama olsun genede güzeldi

hayırdır halide bahar rahatsız mıydı ?:sinifsinif:

Kızlar merhabalar uzun zamandır siteye uğrayamıyorum oğluşumla uğraşmaktan sizlerle sohbetide çok özledim oğluşum şimdi 4.5aylık oldu sütüm yetmediği için mama veriyorum ama artık başka ek katı gıdalara başlamak istiyorum mesela havuç kereviz haşlıyım diyorum blender dan geçiriyim bir kaşık vererek başlıyım diyorum veya kaı meyve sıkacağından havuç suyu versem diyorum çünkü marketlerde meyve sebze püresi satılıyor ve üstünde 4.aydan itibaren diyor napsam bilemedim şu aralarda oğluşum koyu yeşil kaka yapmaya başladım oda korkutuyor beni günde 1defa yapıyor birde kızlar kırkım bittiğinden beri ilk defa hasta oldum heralde artık sütüm korumuyor beni bir an sütümmü kesilcek diye korktum ama çok şükür azda olsa var hala çok uzattım kızlar sabaha cevaplarınızı bekliyorum

bende doğumdan sonra fil gibiydim. şimdi yavru filim -tatlicadiarzu-

amann bende kendimi beyaz balina orkoya benzetiyom hastanedeki fotolarda ama olsun genede güzeldi

hayırdır halide bahar rahatsız mıydı ?:sinifsinif:

merhabalarrrr tam 25 sayfa geriye gittim okudum geldim. medaa benim kızım hasta değil çok şükür ama tuhaf mizaçlı bir bebek mutlu olup gülücük attığı anlar çok sınırlıdır iştahı yok emmez mamayı istemez 3-4 günde bir kaka yapar sarmadan sallamadan uyumaz vs. bazen çok bunalıyorum. zaten kucağımdan indirip bıraktığım an o meşhur çığlıklarımız yokmu amannnn hiç sormayın. alışırım inşallah bu tatlı cadıya. belkide ben alışana kadar halide bahar büyümüş olur :))

ayrıca burda ben varken sizler kendinize fil ,beyaz balina orko diyemezsiniz

Hosgeldin cnm : )) teee 25 sayfa gerılere gıderken burdakı sohbetten olma şeker aklinialirimsmile

baharın huysuzluğunu biliyordumda arkadaş öyle yazınca acaba hasta mı oldu dedim:2:
iyi olmanıza çok sevindim

hamileliğimde tam 34 kg aldım sempatiksalakcinni

50 den 84e çıktım.... bayrak bende :hooray:

ama 3 ayda doğumla birlikte 84 den 68e düştüm

hiçbirşekilde rejim vs yapmadım emzirmek için süt olsun diye kendimi paraladım.

benim kilolar stresten ve uykusuzluktan gidiyor sanırım. 2 hafta önce 42 bedendim bu hafta 40 bedene düşmüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…