bazen hemen bi tane daha yapsam mı diyom bende kötükedihüso
çok sevdim ben hamilelik işiniopuyorumnanaktan
ama sonra iki bebek biri ağlar biri acıkır
biri parka gitmek ister diğeri gidemez vs ... delikafadulden
kızımınki terlemiyor yatarken. ama emerken su gibi oluyor kafası
ay kötü bişi demek ki..neyse..üzüldüm yahu..
bazen hemen bi tane daha yapsam mı diyom bende kötükedihüso
çok sevdim ben hamilelik işiniopuyorumnanaktan
ama sonra iki bebek biri ağlar biri acıkır
biri parka gitmek ister diğeri gidemez vs ... delikafadulden
sağol canım senindebenim sıpaların kafası çok terliyor..çarşafları lekelendi ,o derecede yani..dr normal terlemeleri dedi,ne zaman geçer acaba..Çok ta fazla kalın giydirmiyorum..mesela şu an sadece kısa kollu çıtçıtlı bodyleri ve kısa çorapları var yatarken..yorganları da sadece bellerine kadar kapalı...
bu arada hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun..turkbayragi
temmuz ayında bir derdim vara bi yorum yazmış da orda gördüm nickinin yanında iptal yazıyordu,öyle farkettim..buraya yazdıysa da ben görmemişim..
benim sıpaların kafası çok terliyor..çarşafları lekelendi ,o derecede yani..dr normal terlemeleri dedi,ne zaman geçer acaba..Çok ta fazla kalın giydirmiyorum..mesela şu an sadece kısa kollu çıtçıtlı bodyleri ve kısa çorapları var yatarken..yorganları da sadece bellerine kadar kapalı...
benim sıpaların kafası çok terliyor..çarşafları lekelendi ,o derecede yani..dr normal terlemeleri dedi,ne zaman geçer acaba..Çok ta fazla kalın giydirmiyorum..mesela şu an sadece kısa kollu çıtçıtlı bodyleri ve kısa çorapları var yatarken..yorganları da sadece bellerine kadar kapalı...
sağol canım seninde
evet ufak bir tartışma aslında.keşke üyelik iptal etmeseydi ya.barışırlardı zamanla
Aynen yaa normal dogum yapabılmıs olsaydım anında hamıle kalmayı ısterdım hamılelık benımde cok hosuma gıttı muthıs bı deneyım ; hem de hıc olmadıgım kadar guzelleşmiştim ve saglıydım hamıleyken cok guzel bı duygu
canım ben senin doğum sonrası hastanedeki fotolarınıda çok begendim.çok güzelmişsin doğumdan sonra.ben doğum sonrası su aygırı gibiymişim fotolarıma bakıyorumda
sonbaharcım forumdasın nasıl oldu bebişin
canım ben senin doğum sonrası hastanedeki fotolarınıda çok begendim.çok güzelmişsin doğumdan sonra.ben doğum sonrası su aygırı gibiymişim fotolarıma bakıyorumda
Sağol cnm yok cnm sen de cok guzelsın : ) Ben bi anda vermıstım hastaneyken yemekte pek yıyemıyordum cok sevınmıstım oyle gıder sanmıstım ammaaa sonraadn aldım ben de : ))) Aman napalım sutumuz olsun da verırız ..Logusalık hamılelık ınsana ayrı bı guzellık katıyor gercekten
amann bende kendimi beyaz balina orkoya benzetiyom hastanedeki fotolarda ama olsun genede güzeldi
Ben de göbiş bile kalmamıstı yaa sonrası malum : ))) ozaman 57 kıloydum şimdi 60 ama rejım fılan yapmıycam 6. aya kadar bırazcık kısayım dedım anında azaldı sutum dengelı besleneyım yeter:dance:
sonbaharcım forumdasın nasıl oldu bebişin
bende doğumdan sonra fil gibiydim. şimdi yavru filim -tatlicadiarzu-
amann bende kendimi beyaz balina orkoya benzetiyom hastanedeki fotolarda ama olsun genede güzeldi
hayırdır halide bahar rahatsız mıydı ?:sinifsinif:
Güzeldi guzel olmasına da normal dogum olaydı : )))
Benım hem suyum patladı hem sancım geldı hem de nışanım amma gel gör ki amelıyathanede buldum kendımı : (((
Sızlerın amelıyat yerı nasıl arada agrı yapıyor mu yaa ben aynı yerden ıkıncı kez kesılme fıkrınden cok tırsıyorum ...
Aman hayırlısı boyleymıs napalım .....
merhabalarrrr tam 25 sayfa geriye gittim okudum geldim. medaa benim kızım hasta değil çok şükür ama tuhaf mizaçlı bir bebek mutlu olup gülücük attığı anlar çok sınırlıdır iştahı yok emmez mamayı istemez 3-4 günde bir kaka yapar sarmadan sallamadan uyumaz vs. bazen çok bunalıyorum. zaten kucağımdan indirip bıraktığım an o meşhur çığlıklarımız yokmu amannnn hiç sormayın. alışırım inşallah bu tatlı cadıya. belkide ben alışana kadar halide bahar büyümüş olur :))
ayrıca burda ben varken sizler kendinize fil ,beyaz balina orko diyemezsiniz
merhabalarrrr tam 25 sayfa geriye gittim okudum geldim. medaa benim kızım hasta değil çok şükür ama tuhaf mizaçlı bir bebek mutlu olup gülücük attığı anlar çok sınırlıdır iştahı yok emmez mamayı istemez 3-4 günde bir kaka yapar sarmadan sallamadan uyumaz vs. bazen çok bunalıyorum. zaten kucağımdan indirip bıraktığım an o meşhur çığlıklarımız yokmu amannnn hiç sormayın. alışırım inşallah bu tatlı cadıya. belkide ben alışana kadar halide bahar büyümüş olur :))
ayrıca burda ben varken sizler kendinize fil ,beyaz balina orko diyemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?