amann bende kendimi beyaz balina orkoya benzetiyom hastanedeki fotolarda ama olsun genede güzeldi
Güzeldi guzel olmasına da normal dogum olaydı : )))
Benım hem suyum patladı hem sancım geldı hem de nışanım amma gel gör ki amelıyathanede buldum kendımı : (((
Sızlerın amelıyat yerı nasıl arada agrı yapıyor mu yaa ben aynı yerden ıkıncı kez kesılme fıkrınden cok tırsıyorum ...
Aman hayırlısı boyleymıs napalım .....
neden öyle oldu ?
ben normalden korktuğum için bir sürü sancıya ve 4 cm açılmaya rağmen sezeryan oldum
hiçte şikayetçi değilim allaha şükür
hamileliğimde tam 34 kg aldım sempatiksalakcinni
50 den 84e çıktım.... bayrak bende :hooray:
ama 3 ayda doğumla birlikte 84 den 68e düştüm
hiçbirşekilde rejim vs yapmadım emzirmek için süt olsun diye kendimi paraladım.
benim kilolar stresten ve uykusuzluktan gidiyor sanırım. 2 hafta önce 42 bedendim bu hafta 40 bedene düşmüşüm.
benim kilolar stresten ve uykusuzluktan gidiyor sanırım. 2 hafta önce 42 bedendim bu hafta 40 bedene düşmüşüm.
canım kilonu hiç dert etme verirsin,hamileliğinde 30 kilo civarı alan tüm tanıdıklarım verdiler..Ki sen onlardan daha gençsin..Kilo geçici..Ayrıca çok da azimlisin bu konuda..Daha önce demiştim ama tekrar diyeyim çok takdir ediyorum seni bu konuda...kaydirigubbakcemile5
ben 64.5 kıloyla hamile kaldım 55 e düştüm 78 kıloyla doğum yaptım 62 ye kadar düşmüştüm ama yine 64 kikoyum(( çok iştahım var çooook
amann bende kendimi beyaz balina orkoya benzetiyom hastanedeki fotolarda ama olsun genede güzeldi
hayırdır halide bahar rahatsız mıydı ?:sinifsinif:
valla benim kızım ağlıyor da babası bakıyor.be yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?