2010 Temmuz Anneleri : )

Evde halıları sürükleyen,herkül gibi koltukları,sandalyeleri sehpaları yerinden oynatan,evde oraya buraya çişini yapan,giyim mağzalarında yangın tüplerini düşüren,parklarda cam kırıkları ile oynayan çok yaramaz bir yeğenim vardı..Kardeşim asla 2.çocuğu düşünmüyorum,Allah olmayanlara versin derdi..Ama şu an hamile ve isteyerek ...Arda kardeşsiz büyümesin istiyor..Arda da büyüdükçe durulmaya başladı...Hayırlısı artık..

doktorunu değiştir
biraz zayıf gibi geldi ama naşallah boyu gayet iyi
( boy ve kilo çizelgesine bakmadım belkide ideal olan senin kızın kilosudur bilmiyorum yani )
ben oğluma iri yağılı diyorum şuan 64 cm

Kızlar evlerınızde degısıklık yapmak ıstıyor musunuz ? Ben bı kac degısıklık dusunuyorum da evlenırken bazı seyler aceleye geldı cunku

Kızlar evlerınızde degısıklık yapmak ıstıyor musunuz ? Ben bı kac degısıklık dusunuyorum da evlenırken bazı seyler aceleye geldı cunku

valla ben artık çalışmayacağım için
ancak evdeki eşyaların yerini değiştiririm :2:

sağol anım peki sadece mamaylamı besliyorsun anne sütüde veriyormusun bebişin kaç aylık ?

ne ilginç doktorlar var ya.ne alaka canım.benim kızım memeyi ret etse benim suçummu olcakmış.doktor bana öyle dese.kesinlikle tartışırdım.

canım bence gayet iyisin.baksana not bile ediyormuşsun.valla ebn kaç saatte bir emdigini bile bilmiyorum.kızlar ben aşırı unutkanım.nasıl anlatsam size mesela adet olcam zaman bazı belirtleri vardır ya.bende baş agrısı olur 3 gün önceden ve ben bunu geçen sene keşfettim.bir pantolonum vardı düşük bel ve dar o pantolonu her giydimde hastanelik olcak kadar agrım olurdu.ama ben farkında deildim en son onuda çok sonra keşfettim.kendimden bir haberim ya.akşam ne yedigimi düşüncek derecedeyim yani.eşimle tartışıyoruz neden tartıştıgımı unutuyorum çok sonra geliyor aklıma.birine anlatcak olsam kavgamı detaylarını bilemiyorum anlatamıyorumda doğal olarak

sağol anım peki sadece mamaylamı besliyorsun anne sütüde veriyormusun bebişin kaç aylık ?

sadece anne sütü verıyorum cnm bebısım 3. 5 aylık doktor kılo alımında eksık gorurse ve bana ek gıdaya gec derse gecıcem en son sordugumda sımdılık gerek yok 6. aya kadar devam demıstı ..

canım üzülme kimi çocuk iştahsız oluyor. bunun seninlee ilgisi yok. hamileykende dikkat ettin kendine çünkü.
normalden biraz daha zayıf büyüyebilir. benim eltimin oğlu 10 aylık ve 8kg. ama çok sağlıklı.
yanlız boyunun maşallahı varmış..
strese giriyorsun yeterince zaten doktorunun seni strese sokmasına izin verme.
ek gıdaya ne zaman başlayacaksın. ?
sen anne sütünü tamamen kesmiş miydin ben uzak kalıyorum artık konulara

evde yapmayı düşündüğüm değişiklikler yok pek fazla..Herşeyi isteyerek,planlayarak almıştım..Sadece sıpaların odası için bebek odasına uygun perde ( mickey mauslu falan ) ve duvar stickerleri düşünüyorum..(kelebekler olabilir ) Solon duvarlarına da çok şık ve sade bir iki sticker istiyorum..

Son düzenleme:
kızlar 2010 temmuz annelerinde facede bu grubun yöneticisi yok diyo.yönetici ne oldu gruptaki

emziriyosun dimi?
bunun adı emzirme unutkanlığı canikom üzülme. emziren kadınlarda unutkanlık görğlmesi normalmiş bende de çok sık oluyor. yerimseniben

hanımlar iyi geceler!herkes iyidir umarım.geçmişi okuyarak geleyim dedim ama yetişemedim artık.nasılsınız????

ayrıldı demekki
ama neden ?
ya bu akşam ne çok soru sordum ben

valla çözemedim orda yazıyordu yönetici olmak istermisiniz grubun yöneticisi yok diyordu.gruptaki üyeler görünür ya normalde onlardaa görünmüyordu niyeki.bide siz baksanıza benmi yanlış görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…