ben şuan kızımı sadece mama ile besliyorum. kullandığım mamalar sma, bebelac ve aptamil.
2 günden fazla aynı mamayı veremiyorum çünkü istemiyor diliyle itiyor 2 günde bir değişimli
olarak veriyorum. mama kutularının üzerinde yazan ölçüde yani 750-800 ml arası mamayı
hiç bir zaman veremiyorum kızıma. 24 saat içinde her öğününün saatini ve içtiği ml yi not
ediyorum. bir günün sonunda 500 ila 700 ml arası değişiyor. rekorumuz 710 ml. kızım hala 5
kg ağırlığında ve boyu 63 cm bugünkü ölçümlerde. ve doktor yine beni suçladı dediği tek şey
besleyemiyorsun! bu kelimeyi duyduğumda strese giriyorum yüzümde anlamsız bir suçluluk
ve mahçupluk ifadesi beliriyor. bugün birde kakasını 3 günde bir yapmasının suçlusuda ben oldum. acaba artık kontrole götürmesem mi???
Kızlar evlerınızde degısıklık yapmak ıstıyor musunuz ? Ben bı kac degısıklık dusunuyorum da evlenırken bazı seyler aceleye geldı cunku
Yakamoz ; Koyu yeşil kaka genelde usutmeden oluyor mesela yere fılan anakucagını koyuyorsan altına halı yada battanıye de ser .. bı kac gun dıkkat et gecer benınkındede vardı
Dıger konulara bısey dıyemıycem ben ek gıdaya henuz baslamadım .. cnm
ben şuan kızımı sadece mama ile besliyorum. kullandığım mamalar sma, bebelac ve aptamil.
2 günden fazla aynı mamayı veremiyorum çünkü istemiyor diliyle itiyor 2 günde bir değişimli
olarak veriyorum. mama kutularının üzerinde yazan ölçüde yani 750-800 ml arası mamayı
hiç bir zaman veremiyorum kızıma. 24 saat içinde her öğününün saatini ve içtiği ml yi not
ediyorum. bir günün sonunda 500 ila 700 ml arası değişiyor. rekorumuz 710 ml. kızım hala 5
kg ağırlığında ve boyu 63 cm bugünkü ölçümlerde. ve doktor yine beni suçladı dediği tek şey
besleyemiyorsun! bu kelimeyi duyduğumda strese giriyorum yüzümde anlamsız bir suçluluk
ve mahçupluk ifadesi beliriyor. bugün birde kakasını 3 günde bir yapmasının suçlusuda ben oldum. acaba artık kontrole götürmesem mi???
valla ben artık çalışmayacağım için
ancak evdeki eşyaların yerini değiştiririm :2:[/QUOkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Dogru aslında devır ekonomi devri : )) ben de koltukların yastklarına yenı kırlent yaptırayım dıyorum ufak tefek seyler
sağol anım peki sadece mamaylamı besliyorsun anne sütüde veriyormusun bebişin kaç aylık ?
ne ilginç doktorlar var ya.ne alaka canım.benim kızım memeyi ret etse benim suçummu olcakmış.doktor bana öyle dese.kesinlikle tartışırdım.
canım bence gayet iyisin.baksana not bile ediyormuşsun.valla ebn kaç saatte bir emdigini bile bilmiyorum.kızlar ben aşırı unutkanım.nasıl anlatsam size mesela adet olcam zaman bazı belirtleri vardır ya.bende baş agrısı olur 3 gün önceden ve ben bunu geçen sene keşfettim.bir pantolonum vardı düşük bel ve dar o pantolonu her giydimde hastanelik olcak kadar agrım olurdu.ama ben farkında deildim en son onuda çok sonra keşfettim.kendimden bir haberim ya.akşam ne yedigimi düşüncek derecedeyim yani.eşimle tartışıyoruz neden tartıştıgımı unutuyorumçok sonra geliyor aklıma.birine anlatcak olsam kavgamı detaylarını bilemiyorum anlatamıyorumda doğal olarak
kızlar 2010 temmuz annelerinde facede bu grubun yöneticisi yok diyo.yönetici ne oldu gruptaki
kızlar 2010 temmuz annelerinde facede bu grubun yöneticisi yok diyo.yönetici ne oldu gruptaki
ayrıldı demekki
ama neden ?
ya bu akşam ne çok soru sordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?