2010 Temmuz Anneleri : )

Kelebekler

buradaki renkli kelebeklerden bir kaç tane çocuk odasına çok mu abartılı olur ??? eyvahedigeldismile

Canım bende oğluşuma sadce sma kullanıyorum ve anne sütü diğer mamalar hakkında bazı kötü şeyler duymuştum yok şeker olduğu için anne sütünü bırakabiliyormuş kötü ortamlarda yapılıyormuş falan bebeğimin kilosu normal 60cc veriyorum bebeğime çok ağlıyor üzerine doymadım diye ama vermiyorum devamını kakasını aç kaldığı içinde yapmıyor olbilir kuru kaka yapıyorsa açlıtan yapamıyor demekmiş benim bebeğimdede oldu fitil yapmak istemiyordum kulak çubuğunu zeytin yağına iyice bandırıp popodan dürtüyordum biraz uzun sokuyordum yapmazsa yani 2cm kadar hemen yapıyordu kakasını bişey olcak diye korkma yani birazda dizlerini karnına bastır ama hemen yemeğin üstüne yapma kusar ozaman

Kelebekler

buradaki renkli kelebeklerden bir kaç tane çocuk odasına çok mu abartılı olur ??? eyvahedigeldismile

neden abartılı olsun ki .bayılırım kelebeklere.ev kendimin değil kiracıyız kendi evim olsun yatak odama kocaman bir kelebek boyatmka çok isterim.bayılıyorum kelebekli olan herşeye

face açıldı ama yönetici gözüküyo
üyelerde gözüküyo
69 üye var
4 saat önce bi arkadaş foto eklemiş hatta

Allah Allah şimdi baktım kurucu da var,üyeler de..benim üye olduğum temmuz anneleri gurubundan ayrıca farklı bir gurup daha mı var face de?? 69 üye görünüyor..

Evet bende de gozukuyor anlık bısey oldu herhalde ayy ben de dedım kız kactı mı yoksa yok nik yok ısım derken : ))))

Allah Allah şimdi baktım kurucu da var,üyeler de..benim üye olduğum temmuz anneleri gurubundan ayrıca farklı bir gurup daha mı var face de?? 69 üye görünüyor..

bu face kaynaklı bişi o zaman. yanlışlık oldu.
ben 2dk önce baktım yönetici yok diyordu şimdi var diyor sempatiksalakcinni

neden abartılı olsun ki .bayılırım kelebeklere.ev kendimin değil kiracıyız kendi evim olsun yatak odama kocaman bir kelebek boyatmka çok isterim.bayılıyorum kelebekli olan herşeye

Canım kiracı ya da ev sahibi olmanın önemi yok çünkü istediğin yere yapıştırıp çıkartabiliyorsun bunları ..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…