2010 Temmuz Anneleri : )

neyse bende yatıyom
barış uyuyalı çok oldu sabah erken kalkar
herkese iyi geceler bol sohbetler

emziriyosun dimi?
bunun adı emzirme unutkanlığı canikom üzülme. emziren kadınlarda unutkanlık görğlmesi normalmiş bende de çok sık oluyor. yerimseniben

nazoş seni burda gördüğüme sevindim. bahar 1,5 aylıkken emmeyi bıraktı çok uğraştım ama geri döndüremedim. ardından süt pompası ile sağıp veriyordum yeterki 1 damlacıkta olsa boğazından geçsin diye. pompa elimde saatlerce uğraşırdım bir yandanda kızım kucağımda..
sütüm bile kaçtı gitti o kdr stresin içinde. sütüm geri gelsin diye de bir hayli mücadele verdim ama onuda başaramadım. kızımın anne sütünden nasibi bu kadarmış dedim. eğer sütüm gelirse diye ara ara yine deniyorum pompa ile. dünden beride içimde bir emzirme isteği varki sormayın kızım uyurken bakıyorum düşünüyorum acaba emermi diye acıkıp uyanmasını bekliyorum. deniyorum ama sonuç başarısız hiçbirşekilde memeyi ağzına almıyor. biberonu verince başlıyor cuk cuk cuk. bir yanda soğuk biberon ucu, bir yanda sıcacık anne memesi... üzülüyorum ama yapacak birşeyimde kalmadı artık.

bende kaçıyorum güzel şeyler...
Ceren de yatalı çok oldu. uykusuz kalmayalım..

sadece anne sütü verıyorum cnm bebısım 3. 5 aylık doktor kılo alımında eksık gorurse ve bana ek gıdaya gec derse gecıcem en son sordugumda sımdılık gerek yok 6. aya kadar devam demıstı ..

Çok iyi canım tabiki sütün yetiyorsa ek gıdaya gerek yok Allah nazardan saklasın şimdi kime sorsan sütü yetmiyor

arkadaşlar yanlış bişey mi söyledim???merhaba dedim ama kimse cevaplamak istemedi.çok m yorgunsunuz.???????????

acıkıp uyanmasını beklemeden uyandırıp vermeyı denesen en sonunda ben olucam onun süt anası sempatiksalakcinni

Canım kiracı ya da ev sahibi olmanın önemi yok çünkü istediğin yere yapıştırıp çıkartabiliyorsun bunları ..kaydirigubbakcemile5

canım ben ilerde yaıştırma deil boyama istiyorum.bunu yapabilcek bir tanıdığım var.beyaz duvara siyah beyaz şekilde istiyorum.bizim ev sahibi hergüğn evi kontrol ediyor saat için bile duvara çivi çakamadım.nefret ediyorum bizim gibi kiracı buldu burda ama adam çok evine pimpirikli.ben acaip eve bişi olcak diye korkuyorum korkuttu gözümü

tam kaçıyorum dedim seni gördüm kuzucum..
üzme sen tatlı canını. bebişlere söz geçiremiyoruz ki... baharcık da bu kadar emmek istemiş annesi.. kıyamam sana arkadaşım :teselli:
senin ne kadar çaba sarf ettiğin ortada ama olmayınca olmuyor be yavrum..
sağlıklı olsunlar da... ek gıdalara geçtiğinde kilosu normale döner merak etme. (bence zaten çok zayıf değil) bizim kuşlarımız minyon azıcık kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar yanlış bişey mi söyledim???merhaba dedim ama kimse cevaplamak istemedi.çok m yorgunsunuz.???????????

yorgunluktan,dalgınlıktandır canım,kusura bakma..opuyorumnanaktan merhaba,ama çok uykum var,:çok üzgünüm:

benim eşimde kızımın odasını stickerlarla süsledi. eğer bulunduğunuz şehirlerde özdilek varsa ordan bakabilirsiniz. fiyatlarıda 35 tl-50 tl arası değişiyor. kağıt stickerlar, plastik ve silikonlu stickerlarda var.

nasıl yani,her gün gelip evin her odasını teftiş mi ediyor ev sahibi ?

kusura bakma canım ya bana da oluyor bu çok gıcık oluyorum bende , aynı şeyi bende yapmışım ama :1rolleyes:
sen hangi semtteydin canım?

yakın mı oturuyor sıze adam bu devırde ıyı bı kıracı bulmus daha ne ıstıyor ki sız bı aılesınız bu kadar yüz vermeyın bence . .

yok arkadaşlar önemli değilde hani yanlış yaptıysam bileyim diye yazdım.hepimiz yorgunuz doğal olarak.herkese tekrar merhaba!stiker için paşabahçe mağazalarına da bakabilirsiniz.çok çeşit yoktu ama belki işinize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…