2010 Temmuz Anneleri : )

canım sakin ol..
senin ki belki de diş çıkaracak..öyle zannettiğini söylemiştin..
Yazık yavruya..
Kimbilir ne sıkıntısı vardır..
Karnı tok olan, altı temiz olan ve başka bir sıkıntısı olmayan bebek uyur..
Seninkinin bir sıkıntısı var ama söyleyemiyor ki napsın???

Uyumadığı zamanlar gece falan zorlama, al getir oturma odasına koy bir yere sen de uzan yanına konuş falan Tv yi aç,..........uyursa uyur..
Zorlayıp da uyumayınca insan sinirleniyor..

Geçecek bugünler canım.
Annelik.......dünyanın en ağır ve zor mesleği.

Ben hep diyorum: hamal olsak, bütün gün sırtımızda taş taşısak akşam olunca yatıp dinleniriz ama annelik de dinlenmek yokkkkkkkkk...

Allah sağlık sıhhat versin bize ve bebeklerimizee..

Son düzenleme:
of of lanet şehirde tek basımayım eşimde işe gtti denetlemelrı varmıs allah bılır ne zaman gelır sureklı nobetcı zaten komsum yok kımse yok annem olsaydı keske yanımda ufffffff
basım agrıyor artık valla sınırden şimdi eşimle konustum yeter cok yıprandım falan dedım bir tek sen mı yıpranıyorsun ya ben dıyor

Canım sen yalnızlıktan da bunalıyorsun..CADIARZU
Eşin yoğun çalışıyor anladığım kadarı ile..CADIARZU
Yabancı bir çevre..CADIARZU
Böyle olunca bebişin en ufak mıkırdanmaları batıyor sana..
Bir de sıkıntısı olup uyumayınca kabusa dönüyor herşey..

haklısın kendi çapında..CADIARZU

Ne diyim komşu falan yok mu arada kahveye git.onları çağır.
Bebek arabasıba koy bebeği park falan yok mu gez gel..üşenme açılırsın..

Bursa da olsan atlar gelirdim sana bak..
Üzüldüm şimdi.
İki konuşur laflardık..

Ben üşenmem giderim hemen.

kızlae uzmeyın kendınızı ben daha once bı yerde okumustum aradım fakat bulamadım . Bulursam o yazıyı eklıycem buraya .. Bebegın kafası dogum kanalına gırerken oranın seklını alıyor buyuzden buyumeyle sekıl degısebılıyor ama son seklı 2 yasında alıyor . Yani 2 yasına kadar kafatası gelısımını surdurecek .

Benım de bebısın bı tarafı hafıf yassı gıbı oysakı her ıkı tarafa da esıt yattı .

sinirlerim alt üst valla kızlar.ev sahibi ile kavga ettim.doğum yaptımda gelip demişti bundan sonra merdivenleri iki hafta bir bir kişi silcek sırayla diye 3 kişiyiz.bende bebegim ufak durursa falan silerim dedim.sildimde kocama bırakıp.ilk taşındıgımda böyle birşeyler yoktu.bugünde aşağı indim yukarı çıkcam bana dedi sıra sendeymiş.dedim ki bunu söylemenin geregi yok ben sıramı biliyorum fakat çoçugum durmuyo.zaten hasta dedim benim ev darmadagınık dedim kendi evimi zor yapıyorum dedim.şuan merdiveni düşüncek deilim dedim.ki aklımda dedim söylemen gerek yok silcez dedim.işde beni bağlamaz bilmem ne dedi.ne demek bağlamaz dedim üç kişiyiz deidm birbirimizi idare etcez dedim.oda geliniyle yaşıyor yeni bebekleri oldu benimkiyle aynı anda.dedim siz ikiniz bir çoçuga zor bakıyorsunuz ben napım dedim.bide demezmi 2 haftada bir silcekmişim ayda iki kere.dedim başdan öyle demedin dedim olmazsa her hafta silerim dedim.beni hamileyken idare etmiş.ben hamileyken ailecke köydeydiler 5 ay boyunca.zaten ben taşındım köye gittiler.deidm silemiyorum adam tutun o zaman.tutamazmış aam.sinirlerim alt üst oldu ya.car car ne deidnide anlamıyorum zaten.böyle bir yerde verdim kira gayet iyi her gün mutfak camımın önğnü ekmke kırıntısı,kavgaları desen sabahın beşinde bile neye ugradığımı şaşırıyorum bir kez bile çıkmadım kapılarına.ay hala içim boşalmadı gidip devam kavga edesim var

selam

kkgm cim geçmiş olsun tatlım gözüm korktu vallahi 2si birden hastalanınca zor olacak geçenlerde mertin burnu falan aktı ama ardaya geçmedi zaten mertinkide 2 gün sürdü çok şükür

selam cnm..
çok teşk ederm cnm...
dr ikisine de antibiyotik verdi.abisi içip iyileşirse minik kıza da virüs bulaşacak.bi ona bi buna derken tüm kış enfeksiyonla uğraşmayın dedi verdi ilacı.ben de eli mahkum verdim miniğime.ama iyi ki de vermişim gözlerinin baygınlığı gitti en azından...
allahım korusun meleklerimizi yaaa

KKgm geçmiş olsun..kış geldi ..
Kışın zorlukları da bunlar işte..

çok teşk ederm denizcimm

sanırım sen de benm gibi asker eşisin.dayanacaksın gülüm çok zor gurbette,hele de bol nöbetli eşlere sahip olup,tek başına bebek büyütmek.allah yardımcımız olsun gülüm...

Ya bende bu yassı kafa sendromunu araştırırken çok acaip kafa şekilleri gördüm. Bebeklerin kafaları hakikaten feci yamulmuş ama hiç öyle kafalı bir yetişkin görmedim ben.O yüzden düzeleceğine dair umudum yüksek. yinede bu vicdan azabı ve üzüntü çekmeme engel olmuyor. Şimdi ben kızımın kafasını soranları parçalamak istiyorum. Geçen bir komşu gerizekalı kadın bana kızının kafası düzeldimi yamyassı olmuştu dedi.Kendisi dul ve asosyal, sürekli intihara kalkışan, çirkin bir kızı var.Hayatları kaymış, koca arıyor yana yakıla bulamıyo tabi çirkin gudubet kadın.Kendine bakmıyor benim meleğimin kafasıyla alay ediyor aklı sıra.Ağzını yırtmak istedim ama serde hanımlık var. öyle yetiştirilmişiz. Zoraki gülümseyerek düzelecek inşallah düzelmese bile kızdır saçları örter nasılsa diyebildim. Hiç demiyor iyi kalpli olayım iyi şeyler düşüneyim belki başıma iyi şeyler gelir diye.

canim seni cok iyi anliyorum bende sinirlenince temizlik yaparim maalesef aslinda cikip dolassak rahatlayacagiz

ama bebegin hakkinda boyle dusunme sonra cok pisman olursun bunu soyledigin icin

sana kendimden ornek vereyim mesela

bende tekirdagda yalnizim tanidik kimsem yok dun aksam esimle kavga ettik onu evden kovdum gece gec vakitte geldi biraz evvel kalkti ve geri disari cikti

uzulmuyor muyum uzuluyorum tabi ama yapacak birsey yok kendimi harab edersem sutum gider diye dusunuyorum onun icin ilgimi baska seylere vermeye calisiyorum mesela kahvemi yaptim ciktim balkona denizi seyrettim markete gittim kendime parfum aldim

simdi nasilsin diye sorarsan ic guveysinden hallice derim

bu dunyaninda koy biryerlerine benden sana dost tavsiyesi derim

İyi etmişsin bir iyi verseydin ağzının payını. Ben kavga edemiyorum ya edebilenlere hayran oluyorum böyle.Ben olsam tamam silerim şimdi kusura bakma derdim.Eşşek kafam adam olmam ben....

Canım geçmiş olsun kuzucuklara. Tez günde iyileşirler inşallahh...

Son düzenleme:

ben de duymuştum 2 yaşına kadar düzeleceğini.hem düzelmese bile sen takma gülüm o kadının dediklerini.insanlar çok değişik oluyo sanki bayılıyorlar üzerlerine vazife olmayan herşeye müdehale etmeye.sıkma canını daha süt onlar zamanla düzgün bi hal alır...

ohh ağzına sağlık cnm.iyi yapmışsın.keşke ben olaydım da azcık da ben bildireydm haddini o kadına.insan halinden ne anlamaz oldu insanlar ya.destek olup komşu gibi birbirini destekleyeceklerine daha da köstek oluyorlar.hiç çekemem valla

İnşallah canım...Haklısın takmaya, bebeğimin sütünü azalttığıma değmez bu ciğeri beş para etmez insanlar için ama bazen elinde olmuyor insanın. Hele benim gibi sessiz olanı bulunca iyice coşuyorlar.Hakikaten eli maşalı olabilmeyi isterdim.

eli maşalı da olsan karşındaki terbiyesizin tekiyse baş edemiyorsun.aman sıkmayalm canımızı.hele de ew dışındaki biri için.enerjini onun için tükettiğine değmez

eli maşalı da olsan karşındaki terbiyesizin tekiyse baş edemiyorsun.aman sıkmayalm canımızı.hele de ew dışındaki biri için.enerjini onun için tükettiğine değmez

haklısın canımm. enerjimiz meleklerimize lazım..sende üzülme. çocuklar göründüklerinden dayanıklıdır. çabucak atlatırlar. Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize.. Aminnn...

Süpersin alkışlıyorum seni arkadaşım.

böylelerine oldum olası gıcığımdır çekememezlik başka bişiy değil. böyle insanları kırmaktan çekinmememk lazım çünkü bende şimdiye kadar insanlara iyi davrandım hemde hiç hak etmeyenlere bile ama içine at at ne olacak sonra böyyyllleee birirkir işte (

hiç sinirlerini bozma tatlım temizlemiyorum de hem gelin kaynana kalıyorlarmıi iki ailenin pisliğiyle tek ailenin pisliği aynımı olur bir sen yıkıyorsan iki onların yıkaması lazım yok öyle diş geçirmeye çalışmak.(ben çok gaddar oldum ya:26:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…