2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar selam benim oğlana ek gıdalara başladım meyva suları ile dünde milupanın sütlü pirinçli mamasını aldım ama yapılış şekli yeri yırtık daha doğrusu promosyon kaşığı varmış onu almışlar neyse tam okunmuyo yarım yamalak 140 ml su diyo ama sıcakmı soğukmu anlamadım bide 5 tepeleme yemek kaşığı mama diyor sizce bu çok değilmi daha az olamazmı yiyemez herhalde hepsini yazık bebeğine yapıp yediren varmı?

çok sagolun kızlar ya szlerde olmasanız ne yaparım kıme derdımı dokerım tskler
30 cc ye 1 kaşık koyacan canım bende aldım

valla ev sahibine gittim biraz kendıme geldım ah nedır bu erkeklerden cektıgımız ıns kızım bu aksam uyur

sanırım sen de benm gibi asker eşisin.dayanacaksın gülüm çok zor gurbette,hele de bol nöbetli eşlere sahip olup,tek başına bebek büyütmek.allah yardımcımız olsun gülüm...[/QUOTE]
evet canım eşim asker senın esinde asker galiba nerdesınız sız
Bursa da olsan atlar gelirdim sana bak..
Üzüldüm şimdi.
İki konuşur laflardık..

Ben üşenmem giderim hemen.
ay keşke gelebılsen canım yakın olsaydık keske bıt arkadasa cok ıhtıyacım var

oyle yokuslu bır yerde oturuyoruz kı evden cıkmak dert bebek arabasıyla ınmek sonra cıkmak park falan da yok kı cıksam cocuga bırsey olsa yıne benım basıma kalkar

gursoycum benim esim asker degil ozel bir firmada calisiyor pozisyon degisikligi nedeni ileistanbuldan tekirdaga geldik

ekmek neredeyse orada yasamak zorundayiz onun icin canini sikmamaya calis

ay canım öylede işde gel görki sakinleştim.ama kadını eve çöagıurdım bir ton lafda öyle söyledim
valla şekerim bende sakindirim ama tepemattımı artık durmam.olayın devamını anlatım.kadın aşağı iniyordu dedim kocanıda al gel dedim biraz konuşalım neyse kadın da kocasıyla kavga etti galiba sesleri geliyordu.neyse sonra kadın geldi.dedim ki merdiven silmek sorun deil söyleme var söyleme var deidm bana emrivaki yapmayın dedim.silmese uyar ama deidm dahagün geçmeden ne bu dedim.eşimde bana diyoki snkin olun halledilmicek şeyler deil bunlar dedi.asıl olay şu benim alt komşum demişki ona güya ben demişimki gel snele kiralık ev bulup çıkalı bunların evinden.dedim o kadını çagır bana nasıl ben ona öyle demişim dedim.onla muhatablım ne ki dedim.bide ona muhtacım ben dedim.valla deidm o sizin hakkınızda o kadar çok konuşuyor ama söylemey degmez dedim.daha bir sürü şey.sonuc olarak silcem ama bir daha bana uyarı yapmayın dedim

şimdi annem geldi devamını sonra yazarım size
keşke olsaydın canım.hehe çingene gibiydim görürdün o çingeneliğimi.eve çagırdım bide öyle devam ettimP hala da içimi boşaltamadım

selam kızlar 2 gündür okuyamadım, ooo sayfalar dolusu mesajlar yazmışsınız :)
benim kızım a ikinci bir mama denedik, onu da içmedi. yarın yine dr.u arıcam üff ya

evet canım eşim asker senın esinde asker galiba nerdesınız sız
[/QUOTE]

gursoy şimdilik izmirdeyiz biz cnm.ama tayinciyiz bu sene.4.bölgeye gidicez.umarım bizim için hayırlı bi yer olur.seni o kadar ii anlıyorum kii...
asker eşi olmak çok zor...

Son düzenleme:
keşke olsaydın canım.hehe çingene gibiydim görürdün o çingeneliğimi.eve çagırdım bide öyle devam ettimP hala da içimi boşaltamadım

bu aralar pek gerginim ben normalde olsa demezdm ama bu aralar havada karada çıksa ew sahibin karşıma haklardım herhalde

Canım silmiyorum,silemem küçük bebeğim var desen napıcaklar,sizi evden mi çıkaracaklar ?? kontratınız bitinceye dek çıkartamazlar..İnsafsızlık senden merdivenleri silmeni istemeleri..kadın tutup sildirsinler çok mu pahallı geliyor ? Silincek diye öyle bir şart koşamazlar bence...
benim aldığım kutunun arkasında da 130 ml ye 6 tepeleme yemek kaşığı diyor..yarısını yapıyorum..130 ml nin yarısını yani..Yiyemediklerini de sulandırıp öyle içiriyorum sıpalara..

kkgm canım çok geçmiş olsun yavrularına...
myline, komplex kızlar benim oğlanında kafasının arkası düz ne yaptıysam başka türlü yatmıyor ben de mümkün olduğunca gündüz kucağıma alıyorum ya da yüzüstü yatırıp oyuncaklarla ilgisini çekmeye çalışıyorum. çok üzüldüm ve vicdan azabı çektim ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum devam da edeceğim...

Slm kızlar..Öyle uyuşukluk çöktükü üzerime, uykum geldi...

Ama ne mümkün uyumak..

naber kızlar?nasılsınız?biz iyiyiz cok sukur sizleri cok özledim.ama biturlu vaktim olmuyor

iyi akşamlar bayanlar

kafa yapısı bozukluğu arda dada var malesef düz yatmıyor yan yatış yastığımız vardı artık içine de sığmıyor yastık koyuyorum kaykıla kaykıla sabah bi bakıyorum sırt üstü yatmış ama 2 yaşına kadar düzeliceğini biliyorum mert yanda yatardı düz de göbek üstüde ama en çok göbek üstü yatardı kafanının yanı yatsılaşmıştı şimdi eser yok gayet düzgün oğluşumun kafası sıkmayın canınızı umarım düzelir kafaları bebeklerimizin

Son düzenleme:
kızlar birde size fikir danışıcam bugün mertn doğum günü için pastane pastane dolaştım en son 06 pastanesi ile şeker hamurundan dilimi 5 tl ye anlaştık 20 kişilik olucak orada 2 katlı pasta vardı ama kız çocuklara uygun bana sen model getir ben hepsini yaptırırım dedi örnek pastalar çok güzel görünüyordu am tadını bilmiyorum 1.oradan pasta alanlar yiyenler var mı 2.bi pasta model resmi koysam fikir verebilirmisiniz karar veremedim bir sürü şık pastalar var

tabiki bizimkinde 2 yazıcak birde o isimlik kutuları yaptırmasam mı direk mert mi yazdırsam?

Son düzenleme:

canım pasta çok güzel kutular da kalsın sevimli görünüyolar bence...
ama şeker hamurundan pastalar genelde görüntü olarak süper olsalar da lezzet olarak biraz tatsız oluyolar.
sen daha iyi bilirsin tabi de...

selam güzel anneler
nasılsınız?
bugün kızım 6 buçukta uyandığı için güne yine erken başladık.
arkadaşımıza,daha sonra da babannemi ziyarete gittik.
epey gezdik yani.
tüm gün toplam 2 saat uyuduğundan yorgun düştü yavrucum,şimdi uyuyor.

canım pasta çok güzel kutular da kalsın sevimli görünüyolar bence...
ama şeker hamurundan pastalar genelde görüntü olarak süper olsalar da lezzet olarak biraz tatsız oluyolar.
sen daha iyi bilirsin tabi de...

bizim 1 ci yaş pastamızda şeker hamuruydu tad olarak güzeldi bence ama kesmek biraz zordu şimdi ben kesmiycem nasılsa dışarda yapçam oradaki bayanlar kesip dağıtıcak inşallah düzgün keserler şeker hamurunu herkez sevmez tat olarak sanırım ondan bazıları ayırmıştı yememişti orayı ama ben çok severim küçükkende pastalara gül yaprak vs.yaparlardı ben pastayı yemezdim onları yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…