30 cc ye 1 kaşık koyacan canım bende aldımKızlar selam benim oğlana ek gıdalara başladım meyva suları ile dünde milupanın sütlü pirinçli mamasını aldım ama yapılış şekli yeri yırtık daha doğrusu promosyon kaşığı varmış onu almışlar neyse tam okunmuyo yarım yamalak 140 ml su diyo ama sıcakmı soğukmu anlamadım bide 5 tepeleme yemek kaşığı mama diyor sizce bu çok değilmi daha az olamazmı yiyemez herhalde hepsini yazık bebeğine yapıp yediren varmı?
canim seni cok iyi anliyorum bende sinirlenince temizlik yaparim maalesef aslinda cikip dolassak rahatlayacagiz
ama bebegin hakkinda boyle dusunme sonra cok pisman olursun bunu soyledigin icin
sana kendimden ornek vereyim mesela
bende tekirdagda yalnizim tanidik kimsem yok dun aksam esimle kavga ettik onu evden kovdum gece gec vakitte geldi biraz evvel kalkti ve geri disari cikti
uzulmuyor muyum uzuluyorum tabi ama yapacak birsey yok kendimi harab edersem sutum gider diye dusunuyorum onun icin ilgimi baska seylere vermeye calisiyorum mesela kahvemi yaptim ciktim balkona denizi seyrettim markete gittim kendime parfum aldim
simdi nasilsin diye sorarsan ic guveysinden hallice derim
bu dunyaninda koy biryerlerine benden sana dost tavsiyesi derim
ay keşke gelebılsen canım yakın olsaydık keske bıt arkadasa cok ıhtıyacım varBursa da olsan atlar gelirdim sana bak..
Üzüldüm şimdi.
İki konuşur laflardık..
Ben üşenmem giderim hemen.
Canım sen yalnızlıktan da bunalıyorsun..CADIARZU
Eşin yoğun çalışıyor anladığım kadarı ile..CADIARZU
Yabancı bir çevre..CADIARZU
Böyle olunca bebişin en ufak mıkırdanmaları batıyor sana..
Bir de sıkıntısı olup uyumayınca kabusa dönüyor herşey..
haklısın kendi çapında..CADIARZU
Ne diyim komşu falan yok mu arada kahveye git.onları çağır.
Bebek arabasıba koy bebeği park falan yok mu gez gel..üşenme açılırsın..
ay canım öylede işde gel görki sakinleştim.ama kadını eve çöagıurdım bir ton lafda öyle söyledimhiç sinirlerini bozma tatlım temizlemiyorum de hem gelin kaynana kalıyorlarmıi iki ailenin pisliğiyle tek ailenin pisliği aynımı olur bir sen yıkıyorsan iki onların yıkaması lazım yok öyle diş geçirmeye çalışmak.(ben çok gaddar oldum ya:26:)
valla şekerim bende sakindirim ama tepemattımı artık durmam.olayın devamını anlatım.kadın aşağı iniyordu dedim kocanıda al gel dedim biraz konuşalım neyse kadın da kocasıyla kavga etti galiba sesleri geliyordu.neyse sonra kadın geldi.dedim ki merdiven silmek sorun deil söyleme var söyleme var deidm bana emrivaki yapmayın dedim.silmese uyar ama deidm dahagün geçmeden ne bu dedim.eşimde bana diyoki snkin olun halledilmicek şeyler deil bunlar dedi.asıl olay şu benim alt komşum demişki ona güya ben demişimki gel snele kiralık ev bulup çıkalı bunların evinden.dedim o kadını çagır bana nasıl ben ona öyle demişim dedim.onla muhatablım ne ki dedim.bide ona muhtacım ben dedim.valla deidm o sizin hakkınızda o kadar çok konuşuyor ama söylemey degmez dedim.daha bir sürü şey.sonuc olarak silcem ama bir daha bana uyarı yapmayın dedimİyi etmişsin bir iyi verseydin ağzının payını. Ben kavga edemiyorum ya edebilenlere hayran oluyorum böyle.Ben olsam tamam silerim şimdi kusura bakma derdim.Eşşek kafam adam olmam ben....
Canım geçmiş olsun kuzucuklara. Tez günde iyileşirler inşallahh...
keşke olsaydın canım.hehe çingene gibiydim görürdün o çingeneliğimi.eve çagırdım bide öyle devam ettimohh ağzına sağlık cnm.iyi yapmışsın.keşke ben olaydım da azcık da ben bildireydm haddini o kadına.insan halinden ne anlamaz oldu insanlar ya.destek olup komşu gibi birbirini destekleyeceklerine daha da köstek oluyorlar.hiç çekemem valla
keşke olsaydın canım.hehe çingene gibiydim görürdün o çingeneliğimi.eve çagırdım bide öyle devam ettimP hala da içimi boşaltamadım
Canım silmiyorum,silemem küçük bebeğim var desen napıcaklar,sizi evden mi çıkaracaklar ?? kontratınız bitinceye dek çıkartamazlar..İnsafsızlık senden merdivenleri silmeni istemeleri..kadın tutup sildirsinler çok mu pahallı geliyor ? Silincek diye öyle bir şart koşamazlar bence...sinirlerim alt üst valla kızlar.ev sahibi ile kavga ettim.doğum yaptımda gelip demişti bundan sonra merdivenleri iki hafta bir bir kişi silcek sırayla diye 3 kişiyiz.bende bebegim ufak durursa falan silerim dedim.sildimde kocama bırakıp.ilk taşındıgımda böyle birşeyler yoktu.bugünde aşağı indim yukarı çıkcam bana dedi sıra sendeymiş.dedim ki bunu söylemenin geregi yok ben sıramı biliyorum fakat çoçugum durmuyo.zaten hasta dedim benim ev darmadagınık dedim kendi evimi zor yapıyorum dedim.şuan merdiveni düşüncek deilim dedim.ki aklımda dedim söylemen gerek yok silcez dedim.işde beni bağlamaz bilmem ne dedi.ne demek bağlamaz dedim üç kişiyiz deidm birbirimizi idare etcez dedim.oda geliniyle yaşıyor yeni bebekleri oldu benimkiyle aynı anda.dedim siz ikiniz bir çoçuga zor bakıyorsunuz ben napım dedim.bide demezmi 2 haftada bir silcekmişim ayda iki kere.dedim başdan öyle demedin dedim olmazsa her hafta silerim dedim.beni hamileyken idare etmiş.ben hamileyken ailecke köydeydiler 5 ay boyunca.zaten ben taşındım köye gittiler.deidm silemiyorum adam tutun o zaman.tutamazmış aam.sinirlerim alt üst oldu ya.car car ne deidnide anlamıyorum zaten.böyle bir yerde verdim kira gayet iyi her gün mutfak camımın önğnü ekmke kırıntısı,kavgaları desen sabahın beşinde bile neye ugradığımı şaşırıyorum bir kez bile çıkmadım kapılarına.ay hala içim boşalmadı gidip devam kavga edesim var
benim aldığım kutunun arkasında da 130 ml ye 6 tepeleme yemek kaşığı diyor..yarısını yapıyorum..130 ml nin yarısını yani..Yiyemediklerini de sulandırıp öyle içiriyorum sıpalara..Kızlar selam benim oğlana ek gıdalara başladım meyva suları ile dünde milupanın sütlü pirinçli mamasını aldım ama yapılış şekli yeri yırtık daha doğrusu promosyon kaşığı varmış onu almışlar neyse tam okunmuyo yarım yamalak 140 ml su diyo ama sıcakmı soğukmu anlamadım bide 5 tepeleme yemek kaşığı mama diyor sizce bu çok değilmi daha az olamazmı yiyemez herhalde hepsini yazık bebeğine yapıp yediren varmı?
kızlar birde size fikir danışıcam bugün mertn doğum günü için pastane pastane dolaştım en son 06 pastanesi ile şeker hamurundan dilimi 5 tl ye anlaştık 20 kişilik olucak orada 2 katlı pasta vardı ama kız çocuklara uygun bana sen model getir ben hepsini yaptırırım dedi örnek pastalar çok güzel görünüyordu am tadını bilmiyorum 1.oradan pasta alanlar yiyenler var mı 2.bi pasta model resmi koysam fikir verebilirmisiniz karar veremedim bir sürü şık pastalar var
tabiki bizimkinde 2 yazıcak birde o isimlik kutuları yaptırmasam mı direk mert mi yazdırsam?
canım pasta çok güzel kutular da kalsın sevimli görünüyolar bence...
ama şeker hamurundan pastalar genelde görüntü olarak süper olsalar da lezzet olarak biraz tatsız oluyolar.
sen daha iyi bilirsin tabi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?