2010 Temmuz Anneleri : )

canım dedim adam tutun parasını verim diye.kabul etmiyolar.bana anlayışlı olmaları gerekirken bide banane çoçugun hastaysa diyo.ben kavga etitkden sonra çagırdım kocasıyla onu kendi gelmiş.yukarda kocası kızdı galiba.böyle birden kibarlaştı.çıkarsak diye.çok sinirim bozuk ya.aşagıki komşuyada sinir oldum güya ben ona gel burdan çıkalım demişim.oldum.oda nasıl insan yalan söyler kfam almıyor ortaya çıakr diye korkmazmı ama benim saflım.benim anlamam lazım.bir kere onla kuyumcuya gittik.kuyumcuya benim silahım var cart curt attı.ben şaşırdım kaldım.sonra bana ya nerden çıktı o laflar bende anlamadım dedi.ben bu insanları hiç anlamadım anlamıcam.benim banyom su akıtıyor ben demişimki çekemem bunları banyosunu.oysaki kendi gelip hep anlatır oğlu düşmüş kokain kullanıyormuş bunun kocasıa polis.birgün nezarete düşmüş bunları aramışlar.apartmanları oldugu halde yeşil kart çıkarmışlar gelinlerine.hep aşağı komşu anlattı.nefret ettim ikisindende.sonucta silcem merdivenleri ama iki geç olur bir gün erken olur belli olmaz dedim.bir daha bana emri vaki yapmayın dedim

canım geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşirler inşallah.

Çok güzel bence pasta modeli
06 dan hiç yaptırmadık ,biz bostanlı da bravo pastanesinden yaptırıyorduk pasta vs işlerini..

bu mecburiyetler bitiriyor beni zaten kötükedihüso
saolsun kendisi bayılırda durduk yere laf sokmaya klava:

ben de lohusalıktaki kavgalaşmamızdan sonra eziyet şeklinde gidiyorum, valla kocam bunlara bu kadar düşkün olmasa işim olmaz ama kendi huzurum için gitmek durumundayım..

anlamadım,kuyumcuda silahım var diye seni tehdit mi ediyor ??
silme yaa silmek zorunda değilsin..hiç de mecbur bırakamazlar...ayrıca tehdit etmeleri de suç..bir şikayet etsen hapı yutar edepsizler..

Çok güzel bence pasta modeli
06 dan hiç yaptırmadık ,biz bostanlı da bravo pastanesinden yaptırıyorduk pasta vs işlerini..

aslında sevinçin modeli ama o dilimi 10 tl diyo 06 pastanesi dilimi 5 tl ye yaparım dedi sen model getir dedi zaten çok masraf yaptık uygunmuş yaptırıyım deniyelim bari iyi bir yere benziyor ama güvenemedim sağol tatlşım fikir için

herkeze fikirleri yorumları için teşekkür ederim

Kızlar biz ufak bir tatil yaptık, çok iyi geldi. Sütüm bile arttı tatilde. Eve geri dönmek hiç istemedim. Bir önceki gün bebişimin çok ağlamasından dolayı acile gittik. Doktor bebeğin durumu ile ilgili sorular sorduktan sonra peki ilk bebeğinimiz mi diye sordu. Teşhis yapılırken anne babanın acemiliği de analiz ediliyor sanırım. :) Sonrasında iki ağlamada hemen koşa koşa gelmişsiniz bakışı yaptı :) Sonuçta birşey çıkmadı ama idrar kültürü için tam 6 saat uğraştık. Çocuk perişan oldu oralarda. Hep beceriksiz hemşirelerin yüzünden bir de laboratuvardaki piskopat kadının yüzünden. El kadar bebekten koca yetişkin insanın bile zar zor verebileceği ölçüde idrar istiyordu. Neyse sonuç güzel oldu, önemli olan da buydu.

Son düzenleme:
kızım artık arabada hemen sıkılıyor.
bayramda gideceğimiz 8 saatlik muğla yolu iyice gözümde büyümeye başladı..

Canım ne kadar anlayşsız insanlar boşver gitsin. Mecbur değilsin. Sen önerini sunmuşsun, sonuçta ben silmem de para da vermem ne halt yerseniz yiyin demiyorsun. Bir öneride bulunuyorsun, onlar da ellerini ceplerine atsınlar, zorla değil ya. Süt veriyorsun yorulmaman lazım, dinlenmen lazım. Sen de para verilsin kadın tutulsun diye ısrar et, hemen vazgeçme bence.

Bu saatin geri alınması kızımın uyku saatini şaşırttı :) erken yattı miniğim..

LayLayLooM bence de sen gayet anlayışlı bile davranmışsın. Madem temizlik için birini tutmuyorlar, o zaman ne zaman müsait olursan onu bekleyecekler. Siz sırayla karşılıksız yapıyorsunuz bunu, herkeste birbirini idare etmeli. Gerçi pek mümkün görünmüyor anlattıklarına bakılırsa. Artık öyle komşular çoook nadir. Baksana bebeğin var, ağlıyor durmuyor ya da hasta diyorsun bana ne diyor, ah canım sen ilgilen bebeğini yalnız bırakma diyeceğine.. Sıkma canını boşverr değer mi hiç. Heryerde var bu tiplerden.

Son düzenleme:
selva82 sende benim gibi daha önce "Normal Doğum İsteyip Sezeryan olmak zorunda kalanlar..." topicine yorum yazmışsın. Sezeryan mı yaptın sende ?? Belki daha önce bahsetmişsindir ama ben bilmiyorum :)
Çoğumuz öyle sanırım. Tabi normal yapanda vardır aramızda..

Son düzenleme:
kızlar yatıyorum benim bıcırıklar uyudu bende adet oldum sonunda 2,5 yıl aradan sonra karnım hafiif ağrıyor gideyim dinleneyim iyi geceler iyi uykular

Aynen canım.iNŞALLAH EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKMAZ DA YAVRUŞLARIMIZ DÜZELİR.

İçime su serptin yemin ederim. Allah ne muradın varsa versin. İnşallah bizim kuzucuklarda da eser kalmaz.

Ben beğendim..

Bence gerekeni söylemişsin. Her ikisiylede daha fazla muhatap olma bence. Sil gitsin.Çok seviyesiz ve karışık gördüm onları.Bulaşma derim..

kızlar yatıyorum benim bıcırıklar uyudu bende adet oldum sonunda 2,5 yıl aradan sonra karnım hafiif ağrıyor gideyim dinleneyim iyi geceler iyi uykular
Hayırlı olsun. Bakalım ben ne zaman olucam? İyi geceler canımm...

anlamadım,kuyumcuda silahım var diye seni tehdit mi ediyor ??
silme yaa silmek zorunda değilsin..hiç de mecbur bırakamazlar...ayrıca tehdit etmeleri de suç..bir şikayet etsen hapı yutar edepsizler..

çok sağolun kızlar destekleriniz için.yaza kadar idare edicem mecbur.zatn samimi değildim artık hepden alakamı keserim bura yetiyor bana.komşuya ihtiyacım yok.

almina canım biz bunla kuyumcuya gittik.ben çeyrek bozdurcaktım.adam la konuşmaya başladı bunlar konu nerden açıldı bilmiyorum.adam bizler ruhsatlı silah taşırız dedi galiba tam hatırlmaıyorum.o dediki benimde ruhsatlı silahım var.nasıl aldınız falan dedi.eşim polis dedi.oyskai silahı falan yok salladı yani.ben hep böyle insanlardan kaçarım onalrda gelir beni bulurlar.diycektim kadına aslında sizin özel hayatınızdan tutun her türlü şeyinizi ben bu kadından ögreniyorum diycektim.dedim neyse kötü olmasınlar.sadece dedim ki ben bugün sana merdven olayını nasıl söylediysem istedigim herşeyi gelip söylerim dedim.şimdi onuda çağrırım dedim.çağırma falan dedi.ben sizlerle samimi değilim deidm.artık hiç olmam dedim.

kızlar annem kızıma unlu bişiler yaptı verdi.yapma etme dedim ama bişi olmaz dedi.kızım gerçekdne açmış.ben yeni emdirmiştim.ama süt yok galiba.acaba varda akmıyormu diyorum.çünkü şiş gibiler.adet oldum onun şişliğimi acaba :S

ben de adet olucam gibi hissediyorum ama olmak istemiyorum çünkü adet dönemlerim çok zor ve yatakta geçer
kızım bu saatte uyudu inanamıyorum.. Artık yüz üstü koyduğumda canları isterlerse sırt üstü dönebiliyorlar..Ancak sırt üstüyken yüz üstü döndüklerini görmedim henüz...

arkadaşım şimdiden kutlarım oğluşunu.maaşallah!pasta çok güzel görünüyor.farklı model görmek istersen site de sipariş pasta yapıyor kataloglarına bir bak olmazsa.b arada 06 nın pastaları çok güzel olur,bence yaptır ordan.ama agoradaki rehan a ya da özsüt e de sorabilirsin.

arkadaşım Allah sabır versin.akıl vermek gibi olmasın ama sen birini bulup 15 günde bir senin silmen gereken zamanlarda o kişiye para verip sildirsen.hani bebeğini bırakmaktansa üç kuruş ver gitsin.aptal komşların kendileri silsin.sen silmen gereken zaman için anlaş biriyle.genç bi kız bile olur.merdiven sonuçta ne zorluğu olur ne de becerememek gibi bi durum.....

sıpalar hazır uyumuşken ben de yatayım.herkese iyi geceler diliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…