Canım silmiyorum,silemem küçük bebeğim var desen napıcaklar,sizi evden mi çıkaracaklar ?? kontratınız bitinceye dek çıkartamazlar..İnsafsızlık senden merdivenleri silmeni istemeleri..kadın tutup sildirsinler çok mu pahallı geliyor ? Silincek diye öyle bir şart koşamazlar bence...
benim aldığım kutunun arkasında da 130 ml ye 6 tepeleme yemek kaşığı diyor..yarısını yapıyorum..130 ml nin yarısını yani..Yiyemediklerini de sulandırıp öyle içiriyorum sıpalara..
merhaba kızlar....
iki gündür giremedm çocukların etrafında pervane oldum.ikisi de grip oldu...
oğlum atlatma aşamasına geçmişti ki ecrine bulaştırdı.burunlarında tıkanıklık var ve çok fena huysuzlanıyo hastalıktan.dr antibiyotik başlattı ikisine de
çok tedirgin verdim çok küçük henüz diye ama az az kendine geldi ilaçla.allahım ne zormuş kızlar ikisinin de aynı anda hasta olması.allahım meleklerimizi korusun dermansız dert vermesin:Saruboceq:
bu mecburiyetler bitiriyor beni zaten kötükedihüso
saolsun kendisi bayılırda durduk yere laf sokmayaklava:
canım dedim adam tutun parasını verim diye.kabul etmiyolar.bana anlayışlı olmaları gerekirken bide banane çoçugun hastaysa diyo.ben kavga etitkden sonra çagırdım kocasıyla onu kendi gelmiş.yukarda kocası kızdı galiba.böyle birden kibarlaştı.çıkarsak diye.çok sinirim bozuk ya.aşagıki komşuyada sinir oldum güya ben ona gel burdan çıkalım demişim.oldum.oda nasıl insan yalan söyler kfam almıyor ortaya çıakr diye korkmazmı ama benim saflım.benim anlamam lazım.bir kere onla kuyumcuya gittik.kuyumcuya benim silahım var cart curt attı.ben şaşırdım kaldım.sonra bana ya nerden çıktı o laflar bende anlamadım dedi.ben bu insanları hiç anlamadım anlamıcam.benim banyom su akıtıyor ben demişimki çekemem bunları banyosunu.oysaki kendi gelip hep anlatır oğlu düşmüş kokain kullanıyormuş bunun kocasıa polis.birgün nezarete düşmüş bunları aramışlar.apartmanları oldugu halde yeşil kart çıkarmışlar gelinlerine.hep aşağı komşu anlattı.nefret ettim ikisindende.sonucta silcem merdivenleri ama iki geç olur bir gün erken olur belli olmaz dedim.bir daha bana emri vaki yapmayın dedim
Çok güzel bence pasta modeli
06 dan hiç yaptırmadık ,biz bostanlı da bravo pastanesinden yaptırıyorduk pasta vs işlerini..
canım dedim adam tutun parasını verim diye.kabul etmiyolar.bana anlayışlı olmaları gerekirken bide banane çoçugun hastaysa diyo.ben kavga etitkden sonra çagırdım kocasıyla onu kendi gelmiş.yukarda kocası kızdı galiba.böyle birden kibarlaştı.çıkarsak diye.çok sinirim bozuk ya.aşagıki komşuyada sinir oldum güya ben ona gel burdan çıkalım demişim.oldum.oda nasıl insan yalan söyler kfam almıyor ortaya çıakr diye korkmazmı ama benim saflım.benim anlamam lazım.bir kere onla kuyumcuya gittik.kuyumcuya benim silahım var cart curt attı.ben şaşırdım kaldım.sonra bana ya nerden çıktı o laflar bende anlamadım dedi.ben bu insanları hiç anlamadım anlamıcam.benim banyom su akıtıyor ben demişimki çekemem bunları banyosunu.oysaki kendi gelip hep anlatır oğlu düşmüş kokain kullanıyormuş bunun kocasıa polis.birgün nezarete düşmüş bunları aramışlar.apartmanları oldugu halde yeşil kart çıkarmışlar gelinlerine.hep aşağı komşu anlattı.nefret ettim ikisindende.sonucta silcem merdivenleri ama iki geç olur bir gün erken olur belli olmaz dedim.bir daha bana emri vaki yapmayın dedim
Aynen canım.iNŞALLAH EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKMAZ DA YAVRUŞLARIMIZ DÜZELİR.kkgm canım çok geçmiş olsun yavrularına...
myline, komplex kızlar benim oğlanında kafasının arkası düz ne yaptıysam başka türlü yatmıyor ben de mümkün olduğunca gündüz kucağıma alıyorum ya da yüzüstü yatırıp oyuncaklarla ilgisini çekmeye çalışıyorum. çok üzüldüm ve vicdan azabı çektim ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum devam da edeceğim...
İçime su serptin yemin ederim. Allah ne muradın varsa versin. İnşallah bizim kuzucuklarda da eser kalmaz.iyi akşamlar bayanlar
kafa yapısı bozukluğu arda dada var malesef düz yatmıyor yan yatış yastığımız vardı artık içine de sığmıyor yastık koyuyorum kaykıla kaykıla sabah bi bakıyorum sırt üstü yatmış ama 2 yaşına kadar düzeliceğini biliyorum mert yanda yatardı düz de göbek üstüde ama en çok göbek üstü yatardı kafanının yanı yatsılaşmıştı şimdi eser yok gayet düzgün oğluşumun kafası sıkmayın canınızı umarım düzelir kafaları bebeklerimizin
Ben beğendim..kızlar birde size fikir danışıcam bugün mertn doğum günü için pastane pastane dolaştım en son 06 pastanesi ile şeker hamurundan dilimi 5 tl ye anlaştık 20 kişilik olucak orada 2 katlı pasta vardı ama kız çocuklara uygun bana sen model getir ben hepsini yaptırırım dedi örnek pastalar çok güzel görünüyordu am tadını bilmiyorum 1.oradan pasta alanlar yiyenler var mı 2.bi pasta model resmi koysam fikir verebilirmisiniz karar veremedim bir sürü şık pastalar var
tabiki bizimkinde 2 yazıcak birde o isimlik kutuları yaptırmasam mı direk mert mi yazdırsam?
Bence gerekeni söylemişsin. Her ikisiylede daha fazla muhatap olma bence. Sil gitsin.Çok seviyesiz ve karışık gördüm onları.Bulaşma derim..canım dedim adam tutun parasını verim diye.kabul etmiyolar.bana anlayışlı olmaları gerekirken bide banane çoçugun hastaysa diyo.ben kavga etitkden sonra çagırdım kocasıyla onu kendi gelmiş.yukarda kocası kızdı galiba.böyle birden kibarlaştı.çıkarsak diye.çok sinirim bozuk ya.aşagıki komşuyada sinir oldum güya ben ona gel burdan çıkalım demişim.oldum.oda nasıl insan yalan söyler kfam almıyor ortaya çıakr diye korkmazmı ama benim saflım.benim anlamam lazım.bir kere onla kuyumcuya gittik.kuyumcuya benim silahım var cart curt attı.ben şaşırdım kaldım.sonra bana ya nerden çıktı o laflar bende anlamadım dedi.ben bu insanları hiç anlamadım anlamıcam.benim banyom su akıtıyor ben demişimki çekemem bunları banyosunu.oysaki kendi gelip hep anlatır oğlu düşmüş kokain kullanıyormuş bunun kocasıa polis.birgün nezarete düşmüş bunları aramışlar.apartmanları oldugu halde yeşil kart çıkarmışlar gelinlerine.hep aşağı komşu anlattı.nefret ettim ikisindende.sonucta silcem merdivenleri ama iki geç olur bir gün erken olur belli olmaz dedim.bir daha bana emri vaki yapmayın dedim
Hayırlı olsun. Bakalım ben ne zaman olucam? İyi geceler canımm...kızlar yatıyorum benim bıcırıklar uyudu bende adet oldum sonunda 2,5 yıl aradan sonrakarnım hafiif ağrıyor gideyim dinleneyim iyi geceler iyi uykular
anlamadım,kuyumcuda silahım var diye seni tehdit mi ediyor ??
silme yaa silmek zorunda değilsin..hiç de mecbur bırakamazlar...ayrıca tehdit etmeleri de suç..bir şikayet etsen hapı yutar edepsizler..
Canım ne kadar anlayşsız insanlar boşver gitsin. Mecbur değilsin. Sen önerini sunmuşsun, sonuçta ben silmem de para da vermem ne halt yerseniz yiyin demiyorsun. Bir öneride bulunuyorsun, onlar da ellerini ceplerine atsınlar, zorla değil ya. Süt veriyorsun yorulmaman lazım, dinlenmen lazım. Sen de para verilsin kadın tutulsun diye ısrar et, hemen vazgeçme bence.
Bu saatin geri alınması kızımın uyku saatini şaşırttı :) erken yattı miniğim..
LayLayLooM bence de sen gayet anlayışlı bile davranmışsın. Madem temizlik için birini tutmuyorlar, o zaman ne zaman müsait olursan onu bekleyecekler. Siz sırayla karşılıksız yapıyorsunuz bunu, herkeste birbirini idare etmeli. Gerçi pek mümkün görünmüyor anlattıklarına bakılırsa. Artık öyle komşular çoook nadir. Baksana bebeğin var, ağlıyor durmuyor ya da hasta diyorsun bana ne diyor, ah canım sen ilgilen bebeğini yalnız bırakma diyeceğine.. Sıkma canını boşverr değer mi hiç. Heryerde var bu tiplerden.
aslında sevinçin modeli ama o dilimi 10 tl diyo 06 pastanesi dilimi 5 tl ye yaparım dedi sen model getir dedi zaten çok masraf yaptık uygunmuş yaptırıyım deniyelim bari iyi bir yere benziyor ama güvenemedim sağol tatlşım fikir için
herkeze fikirleri yorumları için teşekkür ederim
çok sağolun kızlar destekleriniz için.yaza kadar idare edicem mecbur.zatn samimi değildim artık hepden alakamı keserim bura yetiyor bana.komşuya ihtiyacım yok.
almina canım biz bunla kuyumcuya gittik.ben çeyrek bozdurcaktım.adam la konuşmaya başladı bunlar konu nerden açıldı bilmiyorum.adam bizler ruhsatlı silah taşırız dedi galiba tam hatırlmaıyorum.o dediki benimde ruhsatlı silahım var.nasıl aldınız falan dedi.eşim polis dedi.oyskai silahı falan yok salladı yani.ben hep böyle insanlardan kaçarım onalrda gelir beni bulurlar.diycektim kadına aslında sizin özel hayatınızdan tutun her türlü şeyinizi ben bu kadından ögreniyorum diycektim.dedim neyse kötü olmasınlar.sadece dedim ki ben bugün sana merdven olayını nasıl söylediysem istedigim herşeyi gelip söylerim dedim.şimdi onuda çağrırım dedim.çağırma falan dedi.ben sizlerle samimi değilim deidm.artık hiç olmam dedim.
kızlar annem kızıma unlu bişiler yaptı verdi.yapma etme dedim ama bişi olmaz dedi.kızım gerçekdne açmış.ben yeni emdirmiştim.ama süt yok galiba.acaba varda akmıyormu diyorum.çünkü şiş gibiler.adet oldum onun şişliğimi acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?