2010 Temmuz Anneleri : )

herkes için kötü bi gün olmuş sanırım
herkese geçmiş olsun
hastalıklar kavgalar vs.. (

canım burakarda kimsem yok tanıdığımda yok.artık silcem mecbur.tanısam evimede alıcam ayda bir kez yada iki yada bir temizlikçi
ne kawgası neler oldu ben gelmeyelii???
canım hoşgeldin.ben üst komşumla kavga ettimde ondan bahsettik.

Valla ben senın yerınde olsam Sılmıyorum derdim . Cozumu de kendisi bulsun .. bizim apartman da temzılık yapan bayan yerı gelıyor su ıstemek ıcın kapımı calıyor tv acık oldugu halde acmıyorum . Benım de boyle bı ev sahıbı vardı bekarken ; cıkın yaza aılem kalıcak demıstı bızde Nisan ayında cıkmaya karar verdık yaz gelmeden bu sefer kıymete bındık . Depozıtomuzu vermemeye kalktı neymıs erken cıkıyormusuz azıma ne gelırse saymıstım valla : )))
Sonra baktık yok sız bosaltın ben verırım fılan dıyor bızdegarantıye alalım dıye son ıkı kırayı vermemıstık

Valla kımseyle kötü olmamak lazım da insaf denilen bişey var yeni dogum yapmıs hele ki ameliyat geçirmiş süt veren bi bayan dan boyle bisey ıstemek pek akıl karı deil ... Neyse siz aranızı bozmayında bi orta yol bulunur insallah : ))

canım bende öyle yapcam çamura yatmasınlar depozitomuza.ya benim eşim habire bana sakin ol dedi.uzlaşmacı kocam.ters ters baktım ama anlamadı

evet canım, benim 41 haftada hala kanala girmemişti kızım
drum da saolsun kötü senaryolardan bahsedip moralimi bozunca sezeryana karar verdim.
sancım başlarsa normal doğurabilirmişim ama önce suyum gelirse kordon sarkarmış bu sefer acil sezeryana alırım bebeğinin hayatı tehlikeye girer demişti.
bir de benim hastane leventte yani trafiğin sürekli tıkandığı bir güzergah.
ameliyattan çok korkuyodum ama bunları gözönüne alınca riske atmadım saat öğleden sonra 4 gibi karar verdim ertesi sabah 8de ameliyata alındım.
hayırlısı böyleymiş.

bu sabah dükkanı ben açayım bari...
dün biz de çekirdek aile olarak gezdik ortaköy sahile indik.
aman ne kalabalık ne kalabalık hava güzel tatil herkes sokaklarda cıvıl cıvıldı meydan...
kızlar hediye topiğine göz atın bi, çok eğlenceli olcak sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim demeyin

günaydın kızlar...
günaydın selva... ohh maşallah ne güzel iyi olmuştur haftasonları orası kalabalık oluyor adım atılmıyor ama evde uzun süre kalınca kalabalık bile iyi geliyor canım sen nasıl oldun geçen gün moralin bozuktu iyi misin şimdi?

olsun canım öyle yada böyle sağlıklı şekilde aldın kucağına bebeğini , maşallah... ;-)

gunaydin herkese

bugun annem geliyor sabah erken kalkip tum islerimi yaptim simdi kahvalti edecegim

bundan sonra bana bir hafta tatil demektir annem sagolsun yemegimide onume getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…