canım gerçekten bazı dönemler çekilmez oluyorlaar.bizimki maşallah bu hafta iyi.geçen hafta aynen dediğin gibi hep elimizde sallayarak uyuttuk.ama şimdilik iyi.umarım böyle devam eder.allah kolaylık versin
Amin canım.Allah hepimize kolaylık versin.
canım çalışan anneler olarak aslında şuan işimiz kolay.işe başlayınca hayat okadar zor olacakki bizim için.bayramdan sonra başlıyorum bende.şimidien stres yapmaya başladım.
senin annen bakacak ne güzel.ben bakıcıya vericem.( umarım iyi bakar.
biz daha bişiy yapamadık iki dak uyuyp bi saat geziyoruz
selam kızlar
ya benm oğlanda 1 haftadır sabahın beşinde ayakta oyun sıtıor akşam uykusundan çıkıorr allahımm biz 6:30 da uyanıoruz işe gitmek için ..
ama paşamız sabajın beşinde ayakta..
çığlıklar atıyor oynatalım dieee
babasına ne şirinlikler yapıor ...
babası kucağından bıraktığı anda basıor yaygarayı ...
babasının kucağından inmek istemıor sıpaaa ..
froyacım ekledim seni facede, edacık nasıl masum görünüyo resimlerde meğerse cadı olmuş bugünlerde...:)
esmacım o da bir dönemmiş 4-5 aylık bebekler oyunu ve eğlenceyi yeni keşfettikleri için böyle çılgın bebek oluyolarmış:)
böyle böyle büyüycekler ama sizin işiniz daha zor tabi çalışan bayanlar olarak...
arkadaşlar mikrodalga buhar poşetlerini kullananlarınız var mı ? daha yeni keşfettim ben ..Harika birşey..5-6 dakikada haşlıyor sebzeleri..Yemek yaparken pratiklik ve kolaylık oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?