2010 Temmuz Anneleri : )

canım gerçekten bazı dönemler çekilmez oluyorlaar.bizimki maşallah bu hafta iyi.geçen hafta aynen dediğin gibi hep elimizde sallayarak uyuttuk.ama şimdilik iyi.umarım böyle devam eder.allah kolaylık versin

Amin canım.Allah hepimize kolaylık versin.

Amin canım.Allah hepimize kolaylık versin.

canım çalışan anneler olarak aslında şuan işimiz kolay.işe başlayınca hayat okadar zor olacakki bizim için.bayramdan sonra başlıyorum bende.şimidien stres yapmaya başladım.
senin annen bakacak ne güzel.ben bakıcıya vericem.( umarım iyi bakar.

Evet canım işe başlayınca işimiz çok daha zor olacak.Uykusuz kalacağız yorulacağız.Allah yardımcımız olsun.Bakıcı zor tabi ama iyice araştırdıysan gözün arkada kalmayacaksa üzülme.Önemli olan bebeklerimizin iyi bakılması.

bugün pek kişi yok sanırım çalışan veçalışacak annelerin işi zor allah yardımcıları olsun

selammmm.....
kız uyurken evi süpürdüm biraz daha işlerim var ama 2dk dinlenirken pc yi açtım, herkes iyidir umarım..

kızlar nerdesiniz bakiimm
ben geldim yoksunuz sanırım bebişler annelrini rahat bırakmıyo:):)
neyse ben çıkiim yemek ew ş falan yapim hazır benmki uyumuşken akşama msafr var çünküüü
of of bu kadınların çilesi hiç bitmyo yaaa

benim büyük oğlan çok ağlıyor çıldırtçak beni kucağıma yapıştı idirince ağlamaya başladı hayırlısıyla şu çocuk bi uslansa azcık bi sakinleşse haaa hhh ardada ağlamaya başladı uyutmuyor ki yawrumu abisi bide adet oldum bakalım bu gün nasıl bitecek bende ağlıycam şimdi

biz daha bişiy yapamadık iki dak uyuyp bi saat geziyoruz

al benden de o kadar. neyseki sabah uyanır uyanmaz akşam yemeğimi hazırladım,sonra tüm gün kızımla ilgileneyim. uyurken uyurum sonra da dışarı çıkarırım diye ama sabahtan beri uyumadı gitti. sadece 10 dk..ben de pes ettim artık sallamıyorum. oyuncaklarıyla oynuyor. yorulsun bakalım biraz daha hanfendi. ama cezalı tabiki, sokağa çıkmak yok bugün :))

selam kızlar
ya benm oğlanda 1 haftadır sabahın beşinde ayakta oyun sıtıor akşam uykusundan çıkıorr allahımm biz 6:30 da uyanıoruz işe gitmek için ..
ama paşamız sabajın beşinde ayakta..
çığlıklar atıyor oynatalım dieee
babasına ne şirinlikler yapıor ...
babası kucağından bıraktığı anda basıor yaygarayı ...
babasının kucağından inmek istemıor sıpaaa ..

canım çok zor hakkaten yaa çalışırken. biz de çok erkenciyiz ama şimdilik çalışmadığım için idare ediyorum. 1 ay sonra işe başladığımda yandım aynı şekilde. işin kötüsü gece de çok sık uyanıyor.
gaz probleminiz bitti mi canım?

ilkenin aşısı vardı sağlık ocağına gittik.
gitmez olaydık
aile hekimliği zımbırtısı başlamış bütün drlar hemşireler değişmiş.
drlar sedye falan taşıyolardı düşünün
herşey birbirine girmiş.
bugünlerde işiniz varsa sağlık ocağında erteleyin canlar..
yani en azından cumaya kadar.
ben bir saat bekledim aşı için, boyunu kilosunu bile ölçtürmedim zaten karmakarışıktı ilke de huysuzlandı oklava smile nerde ya?
ordan çıktık karnıbahar alayım dedim akşama yemeğini yapayım.
kıytırık karnıbahar 5tl hem de öyle büyük falan değil.

neyse şokta buldum 2,5 liraya da aldım bari adını koymuşken yapayım diye...
resmen soygun yapıyolar bu ne ya mevsimi gelmiş sebzeyi bu kadar pahalıya satmaya utanmıyolar...sanki tropikal meyve.
eve girdim kapının arkasında ilkenin arabası vardı küt diye bacağıma düştü.
akşama kadar başka bişey olmaz inşallah..

froyacım ekledim seni facede, edacık nasıl masum görünüyo resimlerde meğerse cadı olmuş bugünlerde...:)
esmacım o da bir dönemmiş 4-5 aylık bebekler oyunu ve eğlenceyi yeni keşfettikleri için böyle çılgın bebek oluyolarmış:)
böyle böyle büyüycekler ama sizin işiniz daha zor tabi çalışan bayanlar olarak...

hem de ne cadı..sonunda uyudu. kıyamadım yine 5 dk balkona çıkardım hava alsın diye. uyudu bakalım ne kadar sürecek :) karşı komşumuz evini taşıyor,o kadar uyutmuşken gürültüyle uyanmaz umarım.
hava da o kadar güzel ki..ne soğuk var ne esinti..
ilkeye geçmiş olsun canım. 3. ay aşılarını atlatmışsınız siz de. sağlık ocaklarının durumu çok kötü hakkaten ne yazık ki.

deme selva bizimde yarın aşı günümüz oğlum 4 aylık oluyor haftaya gitsem geç kalırmıyım acep ben hep kontrolleri 2sinde 2 sine yaptırıyorum kendi doktorumuzdanda 2sinde randavü alıyorum olmadı kendi doktorumuza gideyim yarın rota yı yaptırıyım sağlık ocağını haftaya ertelerim ay bide bizim hemşirede doktorda çok iyidi sağlık ocağında değişmesinler yaffffff

ya benim bildiğim aşılar doğumda 1.ay 2ci ay 4 ay birde 6 cı ay sonra 15ci ayda çiçek aşısı 18 ayda sağlık ocağında 24 ayda hepatit a 30 ayda hepatit a aşılar biter ilk okula kadar 3.ay aşısı ne yaa ben mertin hep böle vurdurdum ardayıda doktor 3 ayda gel demedi rotolarıda 2.4 6 da yaptırıyoruz siz ne yaptırdınız 3 aylıken

bizimde 3 ünde aşılarımız var 4 ay
büyüyorr sıpacıkları...
selvacım umarım geçici bir durumdur ve sabahları uyumaya başlar

arkadaşlar mikrodalga buhar poşetlerini kullananlarınız var mı ? daha yeni keşfettim ben ..Harika birşey..5-6 dakikada haşlıyor sebzeleri..Yemek yaparken pratiklik ve kolaylık oluyor..

Son düzenleme:
arkadaşlar mikrodalga buhar poşetlerini kullananlarınız var mı ? daha yeni keşfettim ben ..Harika birşey..5-6 dakikada haşlıyor sebzeleri..Yemek yaparken pratiklik ve kolaylık oluyor..

hiç denemedim canım ama güzel oluyorsa yapayım ben de. mikrodalgayı sadece poğaça,börek türü şeyleri ısıtmada ve bazen buz çözmede kullanıyorum. alışkanlık olmamış,yemekleri ısıtmak için de çok pratik aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…